53

Анонимен

преди 6 години

Василев правиш се на голяма работа, ама си ла.но пише се Български етнос с голяма буква безроднико.

52

Анонимен

преди 6 години

Само хората имат човешки права.

51

чичо Гошо

преди 6 години

Само коментари в защита на обратните.Нормалните сме малцинство във форума.Истината е ,че вече не ми се спори с платени драскачи.Вече преминаваме към действия.Така,че не ме е...батка вашето Ергогейство!

50

Анонимен

преди 6 години

Демографската криза не трябва да се бори с количество, а с качествени хора. Цuraнската популация трябва да се ограничи. Не ми пука за ''човешките'' права на opкuте.

49

(-_-)

преди 6 години

Празни приказки.. Всичките тия са мошеници и единствената им работа във властта е да се облагодетелстват. Абсолютно нищичко няма да направят без келепир.Келепир:Съществително нарицателно име, мъжки род,1. Да получиш или придобиеш някаква облага без да вложиш средства, без труд и усилия.2. Печалба придобита по нечестен начин или чрез някаква измама, като е ощетен друг.3. Да придобиеш нещо евтино, изгодно - например нещо втора употреба.Жаргон - Да придобиеш нещо на аванта.

48

ТЮРК

преди 6 години

НАЙ-НОРМАЛНОТО НЕЩО Е ХОРАТА ДА СЕ ЖЕНЯТ И ДА РАЖДАТ.А БЪЛГАРКИТЕ И БЪЛГАРИТЕ НЕ РАЖДАГТ,И ВМЕСТО 2 ДЕЦА ПОНЕ ВЗИМАТ 2 ЖИВОТНИ-КУЧЕ И КОТКА.аМИ ТЕ ГРИЖИТЕ СА ЕДНИ И СЪЩИ-ИМУНИЗАЦИИ И Т. Н.ТЕ И ЗАРАДИ ТОВА НАПРАВИХАИ Т.НАР. "ВЪЗРОДИТЕЛЕН ПРОЦЕС"-ДА ИМАЛО УЖ ПОВЕЧЕ БЪЛГАРИ.....ФГЛУПОСТИ НА ТЪРКАЛЕТА.....ТЕ И ЗАТОВА ДАВАТ И БГ ПАСПОРТИ НА ВСЯКАКВИ,КОИТО ПОСЛЕ ГИ Е СРАМ,ЧЕ ИМАТ БЪЛГАРСКО ГРАЖДАНСТВО,НО ЗАРАДИ ОБЛАГИТЕ ОТ ПАСПОРТА СЕ ПРАВЯТ ЗА МАЛКО НА БЪЛГАРИ,ДОКАТО СЕ ДОКОПАТ ДО ЗАВЕТНИЯ ПАСПОРТ..

47

Циник до 61

преди 6 години

Мда...2 - 3ма алаходупници тука пригласят на Ибрахима, че ходжата им е заръчал...и от махалата само те могат криво-ляво да пишат на български!:-)

46

Анонимен

преди 6 години

До 46 и 51 Дали е Български празник ,може да се види по критиките на еврочиновниците и западната преса за липса на толерантост в България на подобни ,,празници''.

45

Анонимен

преди 6 години

Един чичко с мустачки беше успял да подобри качеството на немската популация като я прочисти от нежелани малцинствени примеси. Мангалофилите нека се замислят. На нормалните хора взе да ни писва от някои тъмнокожи субекти в тази държава и в Европа като цяло.

44

ВЪН ВЪН ВЪН

преди 6 години

Вън Вън Вън измислените патриоти ,обединени крадци и *** от власта,с нацистки методи България върви към национална катастрофа

43

бдинец

преди 6 години

Не съм фен на Симеонов ,но в изказването му има истина,иначе как ще наречем раждането на деца и захвърлянето им на грижи на държавата или обричайки ги на мизерно съществуване.

42

ох празник е

преди 6 години

Ох ах кеф кеф утре е голям празник за българина от снимката,ох ох ах оооо голям кеф,умирам за такъв български национален празник...кеф кеф

41

вижте му хубаво

преди 6 години

България да му види хубаво лицето на този продажник сега и утре на светлия Български празник ЕвроГейския-Лесбийски парад ,вижте му хубаво не българската му физиономия сега и утре на какво ще заприлича и после винаги малцинствата му са виновни......

40

Анонимен

преди 6 години

за каква оставка говорите,бе? добре,че влезнаха в парламента,да има кой да говори истината. да не би евророма и дпс да хранят паразитчетата,които се размножават от 12 годишни ? то и червеите са по-полезни в природата,че поне тор правят,растенията поддържат. тези 2 лв. данък в хазната не плащат. само искат,искат. изтрийте ми писаното ,ако искате, но цял народ си го знае това.

39

Анонимен

преди 6 години

На биолога от пост 69 ще му разясня, че ние - хората, сме се научили отдавна да покоряваме природните стихии и механизмите на естествения подбор. Нека мaнгaлuте не разчитат твърде много на толерантното ни отношение. Търпението ни, колкото и безкрайно да им се струва, си има граници. Имаше един лекар в Освиенцим, който знаеше как да се справя с такъв тип проблеми. Шведите през 30-те и 40-те години на ХХ в. също имаха програма за кастрация и контрол над цигaнcкатa популация. Има си начини, не ни предизвиквайте да прибегнем до тях!

38

да мълчат

преди 6 години

Българите да мълчат и нямат право на коментат,и да се подготвят за утрешния голям празин на българите,Лесбийско-Гейския парад и цял свят за пореден път ще ви види що за стока са българите

37

Циник до 72

преди 6 години

Откога на отговорност, морал, и грижа за бъдещето...им викат божия промисъл?

36

Анонимен

преди 6 години

Парaритите не оцеляват без приемник! Размножаването няма да им помогне, проста логика, ама няма да я разбереш...

35

Анонимен

преди 6 години

На бодлива крава бог рога не дава.Щом Господ е решил българинът да не ражда, значи има защо.Не оспорвайте божията промисъл.

34

123

преди 6 години

Не е защото не му се правят деца на българина в тая държава, ами докато ние сме по училищните скамейки /където е мястото на подрастващите/ те отвън са вече с 1-2 деца напред.