13

Циник до 9

преди 6 години

Ако си свалиш текезесарския каскет...може и да ти светне, че Доган - отвори вратата, за антиконституционните партии у нас...и се нароиха....ДПС...ЕВРОРОМА...ДОСТ!Преди години в брой на в.Марица имаше - статия - първите 2 000 000 $ Доган е "присвоил" от Саудитска Арабия...дадени му - да ислямизира България!Отвратителни сте *** - бихте продали и майка си, за пита кашкавал, и сарък луканки!Доживях - Доганя патриот!

12

1

преди 6 години

До Анонимен-1,ганьоооо,не си над закона,щом е регистрирана партията,значи е законна,хвърляй въглищата,има кой да кара влака.

11

Анонимен

преди 6 години

ДПС да им плаща от джоба си безотговорно е раждането и навсякъде пълно с прошляци. Криминализирайте агресивната просия както е в цяла Европа.

10

Българина

преди 6 години

Даже мерките са малко. Ако родителите нямат 11 клас, помощи до 1 дете. Имаш повече от 2 деца но родителите нямат 11 клас, нямаш социални и здравни осигуровки, нямаш право да гласуваш, до придобиването им

9

Анонимен

преди 6 години

Абе симеонов, абе чоджум, демографска криза се бори не с със спирали и капутти като тебе, бори се с раждаемост. Недей се оправдава, че раждащите безконтролно нямали условия! Направи така, че да имат условия раждащите и да раждат безконтролно тези имащи условия да отглеждат 4-5 деца, но останали с едно. Сега се получава ситуация в която са вързали каруцата пред тебе.

8

Ghost

преди 6 години

Без да коментирам конкретно тази тема искам да ви питам...Да сте виждали другаде някога парламент и правителство да се забъркат в толкова много скандали за толкова малко време? И изобщо правят ли нещо друго?

7

Циник

преди 6 години

Цитат:"Има увеличаване на раждаемостта сред определени етноси, често без наличието на условия за елементарното и здравословно износване на плода, както и условия за отглеждане на новороденото в семейната среда. Майки раждат на възраст между 13 и 16 години, а детският организъм не е подготвен за преждевременно раждане и често нежелана бременност",Само заради това - му прощавам всичко! А Йялдъз Ибряма - е прозрачен , като вестник в който си увивал сланина! Сетил се алаходупеца...да бори с роми демографскакриза

6

Истината Боли

преди 6 години

ДПС и ДОГАН са истинската Българска партия която милее за България....бат ДОГАН ако не беше в прехода България нямаше да е в сегашните граници......долу долу долу Псевдопатриотите-фашистите които проповядват фашизъм и нацистки идеи и методи.......лидерите на фашистките фракцииии на съд и затвор преди да е станало късно........а този индивид на снимката ще си получи заслуженото си за тероризма над Българските граждани които бяха брутално ограбени,бити и жестоко изгонени от комунистическия фашизъм

5

Анонимен

преди 6 години

Конкретно в този случай - пълна подкрепа за Симеонов! Ако успее нещо законово да направи по този въпрос, ще е най-доброто, случвало се последно време в България.

4

Анонимен

преди 6 години

Всичко правилно е казал защо трябва да се оправдава ?Сега се вижда ясно, че зад проблема с чаветата стоят ДПС и БСП !ДПС и БСП отглеждат вече 25 години безмозъчен ромски материал, които им трябва само по избори

3

Анонимен

преди 6 години

БСП=ЦСП=ЦХК Симонов който не плаща данъци и няма трудов стаж му спирайте детските.

2

Jv

преди 6 години

Не мисля, че само Симеонов мисли така, но и голяма част от българите и всички отговорни хора в България.Той е съвсем прав.

1

Анонимен

преди 6 години

Всичко правилно е казал защо трябва да се оправдава ?Сега се вижда ясно, че зад проблема с чаветата стоят ДПС и БСП !