93

Е гати

преди 6 години

Е гати болното и не излекуваното стадо с вицепремиер фашист по демографските проблеми....защо ни са виновни малцинствата,вината е у нас българите....щото не можем да правим деца като хората ,сами сме си виновни и с алчност,злоба,егоизъм,расизъм любов не става г-н Симеонов,и до 10 години българския етност ще сме в червената книга,т.е на езчезване сме вече и не са ни виновни Хасан и Амет от махалата а такива като тебе дето излъга народа че ще вдигнеш стандарта на живот,пенсии,заплати,помощи и т.н

92

SS ДИНАСТИЯ

преди 6 години

Ромите пречат на цяла една нация, това нормално ли е? Като народят 5-6 деца в колиби, песле тия като станат на 12,13 години и тия като народят..... Това хора ли са? Нормално ли е въобще да има такива хора?

91

До 107

преди 6 години

За всичко не ни достига.

90

за помощите

преди 6 години

Помощи е нормално да има и за 2 и за 3 сеца.Средно това не са много деца.Не съм съгласен ,че тук трябва да се делят нещата на висше и средно образование.Все пак ако има човек доход и е решил да има 2 деца защо трябва да го 'прекъсва" д-вата. Няма как спрямо заплатата да се ограничава раждаемоста и социални помощи !

89

Анонимен

преди 6 години

Далавери нека да остави бързо раждащите. С тях никоя власт до сега не се е справила, няма и да се справи.Далавери нека да помисли как да накара бавно раждащите да започнат да раждат повече. Това му е задачата на него.

88

Анонимен

преди 6 години

До 91За кое не ни достига население?

87

Анонимен

преди 6 години

Това е едно от малкото смислени изказва ния на Валери Симеонов

86

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 100Кой я отрече?Английските учени ли,или сорос и ротшилд,м!?Истината никой не може да я отрече!

85

Анонимен

преди 6 години

Ти явно не разбираш, че Българите не получават никаква подкрепа за да имат деца, че българката с дете почти не може да си намери работа, а за нея пожизнени помощи няма, както за едни други !!! ....Напротив, точно това ти казвам. Демографската политика трябва да е насочена да стимулира точно това, а не да ограничава. Не знам защо не го разбираш.

84

Анонимен

преди 6 години

До 93Никъде не е казано, че броят на висшите образования се умножава по квотата! Висшето образование/доходът е просто праг. Ако искате, имайте и 33 висши - с висок доход помощи до 3-4 деца, без висок доход - до 2.

83

Анонимен

преди 6 години

Винаги е виновен по-умният.

82

Анонимен

преди 6 години

Целта не е състезание в плоденето като зайци - кой може повече ... Планетата и държавата имат ограничени ресурси и в някакъв момент ще се стигне до силови сблъсъци за тях. Трябва да мислим за ефективно разпределение на ресурсите и контролиране на раждаемостта, ако имаме нещо в главата...Теорията на Малтус отдавна е отречена.

81

Анонимен

преди 6 години

Където е висок стандарта ще се раждат повече деца,нормално .Но не винаги това е важното.След като централна Европа се пълни с повече араби,африканци и др. а те раждат повече от 2-3 деца,та пак прираста е сред чужденците...

80

до 93

преди 6 години

Колкото си решиш ,това си е твое демократично право.И доходите не могат да оказват влияние на решението на всеки един.Единствено отглеждането на децата е важното .

79

Анонимен

преди 6 години

Докато Тиквара се прави на велик пълководец ще е така, шведките ще раждат и на 10, и ще им дава кинти защото цялото котило ще гладува за него. Дреме му за българина! Власт да има а от там и кинти. И след него потоп! Не сте ли ти разбрали???

78

Анонимен

преди 6 години

До 89Целта не е състезание в плоденето като зайци - кой може повече ... Планетата и държавата имат ограничени ресурси и в някакъв момент ще се стигне до силови сблъсъци за тях. Трябва да мислим за ефективно разпределение на ресурсите и контролиране на раждаемостта, ако имаме нещо в главата.

77

До 87

преди 6 години

Аз имам две висши, съпругата ми има три. Няма да си напиша доходите за да не скандализирам публиката, но по вашата логика трябва да имам 12 деца.

76

до 91

преди 6 години

Стимулиране на раждаемоста : При пълнолетие !

75

До 87

преди 6 години

Има някакъв резон, но това вашето е ограничаване на раждаемостта. Тя се прилага когато има повече население отколкото територията може да изхрани. При нас ситуацията е противоположната. Не ни достига население. Трябва да се стимулира раждането.

74

до 88

преди 6 години

Не е въпроса да осъдят 12-годишните ,а да ги ограничат с закон... спиране на детски (не се полагат на 12г.) , а може да се измислят и солени глоби за непълнолетни родители ! Кой тогава ще прави на тази възраст деца...