40

Анонимен

преди 6 години

Гадно е да произвеждаш нещо, каквото и да е си остава гадно. Ще каним туристи да ни бият и да ни дават пари.

39

Анонимен

преди 6 години

Какво щяхме да правим тока от 1,2,3,4 реактор на Козлодуй? Добре, че Кунева ги затвори. Тя ни спаси от загуби. 4 по 440MW = 1760MW мощност какво щяхме да я правим? Спасиха ни от руския газ. България беше "Кръстопът" на Балканите, но вече гордо може да обяви на света, че е станала "Околовръсно" на Балканите. Всички я заобикалят и не и пречат с тръби и ядрени централи.

38

Запознат

преди 6 години

До 39 анонименАбе, аз бях писал по-долу, че всеки бърза да пи... ше... Разбрахме, че можеш да четеш и да пишеш. Въпросът е разбираш ли прочетеното?!Айде, върни се по-долу и чети пак внимателно!

37

до 21

преди 6 години

Само че при АЕЦ вингаги ще имаш разходи (много от които скрити като поддръжка от държавата) и ще ги имаш и столетия след като АЕЦ ти се затвори...

36

Анонимен

преди 6 години

Малко пари набутахте на руските олигарски покрай Белене и ЮП, та сега дай още 6-7 млрд. евро да им дадеме, та да имат пари за казината в Монте Карло, аре скрийте се некъде неща даже и да ви чувам

35

Запознат

преди 6 години

До 42 до за.... Имаш прогрес, можело и по-безмислено...

34

Анонимен

преди 6 години

Русия ни доставя гориво и си прибира отпадъците за допълнително преработване. А едни наши партньори си изхвърлиха *** в Сърбия.

33

Анонимен

преди 6 години

старата песен на нов глас, барем измислете некаква нова схема за крадене, глупостите с Белене и руските патоци вече не минават, едва ли има нормален човек в тая страна, който след всичките милиарди опукани по руските проекти да Ви се върже отново

32

до запознат 36

преди 6 години

Това че си плитък си е твой проблем. Те и лaйната са ефтини, ама по-добре ли е да ги ядеш вместо кюфтета. Зелената енергия е бъдещето на света. САЩ се набълбучиха с отровна промишленост и храни и сега няма излизане от тоя ***. Два пъти мери един път режи.

31

Много ГОЛЯМ СРАМ

преди 6 години

Проучвани деца и възрастни от Припят преместени в Харков нямаха даже развалени зъби.У Нас терористите от МНЗ тровят милиони с хлор токсични смеси от корема на майките..Цел милиони пациенти за лекуване до гроб.

30

Голям срам

преди 6 години

Сравнете радиацията в комина на ТЕЦ Свищов с тази на аец/ако намерите такава

29

Анонимен

преди 6 години

Запознатият, каква ти е сметката за тока? Ама без шикалкавене и руски нюанси в отговора. Не ми развивай философии. Не ме интересува дали енергията е ядрена или зелена, стига да не струва от 500 до 1000 лв на месец. Утре, като ползваш само зелена енергия и като ти треснат такава сметка, да не ми запееш деуга песен. Такива демагози, разбират само като нещо ги удари в джоба.

28

ЯЗЪК ЗА НАС

преди 6 години

OKolo 700 000 000 000 са щетите за БЪлгарския народ от затварянето на перфектните малки блокове в Козлодуй..НАгли престъпници на менкани на власт ги затвориха за да вдигнат рязко цените на тока.Дотогава НЕК получаваше ток на цена под 0.5 цента за киловат час. под 1 стотинка..Сега НЕК ни продава ток за над 12 евроцента..ФАлираха десетки хиляди компании ..Милиони са без работа и доходи.

27

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 33Абе я първо разбери, че Русия си връща обратно изработеното ядрено гориво и вече има завод, който "дообработва" тези "отпадъци"! Нищо не остава, а в процеса на обработка пак си получават ток! ТОВА ГО ИМА САМО В РУСИЯ! Така, че стига с тия твои глупости! Нуждата от ток НАРАСТВА със всеки изминат ден! Бръщолевят за електромобили....АМА И ТЕ СЕ ЗАРЕЖДАТ С ТОК!!!!!!! Откъде ще го вземеш???? С минерална вода не става!!!!

26

Запознат

преди 6 години

До 33По-безсмислени, несвързани и безпочвени бръщолевини не съм чел, дори и тук... Всеки, разбира-не разбира - бърза да пи... ше

25

JJIvanov

преди 6 години

През 2003 година обсъдихме в МОсква една много качествена идея.Досега можеше д а имаме една много здрава енергетика която да издържи даже един малък потоп.Досега си мисля че Богомил Манчев и Краси Николов би трябвало да са завършили вече идеята..Иначе Белене е супер ..Само три сондажа за лечебна минерална и питейна вода и ще стане Дунавски курорт номер 1.

24

Анонимен

преди 6 години

33Обади се пак, след юлското увеличение на тока и сметка от 500 лв през зимата.

23

Анонимен

преди 6 години

Айде стига глупости! Крайно време е да осъзнаем,че живеем в природен РАЙ. Всички подобни глупости като ядрена енергетика, шистов газ и тем подобни простотии, способни да унищожат изцяло всичко , трябва да се махат. Има алтернативи и ние натам трябва да се насочим. Приоритетът ни трябва да бъде невероятната ни природа. На второ място сме по минерални извори в цял свят. Направи хранилище за ядрени отпадъци и оттам по подпочвенните води...си представете сами резултата.

22

hes

преди 6 години

Да надникнем във фактурата на ЧЕЗ: АЕЦ Козлодуй - 6,57%: Вятърни централи - 8,01%, Фотоволнаици - 7,54%; ВЕЦ - 17,98% останалите са ТЕЦ. Това е микса в момента /месец април/. Богомил Манчев иска пари за нещо, което е излишно. Ядрена мафия!

21

Анонимен

преди 6 години

До БПФВ последното предложение на Росатом, в което руснаците предлагаха ТЕ ДА ПОЕМАТ И ПЪЛНОТО ФИНАНСИРАНЕ като в замяна получават печалбите от АЕЦ Белене в продължение на 20 години (с проектен период на експлоатация 50 години) бе заложена цена на произведената електроенергия 19 (ДЕВЕТНАДЕСЕТ) стотинки._____Правилно си забелязал 19 стотинки ама за киловат, а сега към тая цена добави ДДС и транспорт, и ще получиш 29-30 стотинки минимум при потрбителя, това според теб добра цена ли е ?