7

Русия е Велика !!!

преди 6 години

Какво е Нато -- Нищо.Русия заедно с Великия Северно-Корейски народ, като обединят братски сили ще се изправят срещу всеки и ще победят.Казват, че е станало даже Чудо -- Путин почнал да расте, така че в една страна където се случват такива работи, то тя е НЕПОБЕДИМА.Още едно доказателстмо - "От Русия се обаждат, че мъжете вече раждат"Слава ! Слава ! Слава !

6

Анонимен

преди 6 години

Какво очаквате от стадо лочещо ванни препарати и пишещи на македонска азбука?

5

до 2

преди 6 години

След като си разбрал, защо са тия крясъци, защо е тази безпомощост и помпозност Крим е руски въпроса е затворен.

4

А, бе

преди 6 години

А, бе погледнете се бе Руснаци.Какво настоявате, вижте първо що за човек имате за Президент - Путин.Тъжно е, когато президентът на един народ като Руския, е паднал толкова ниско, та да се хареса на Македонците разправя глупости.След като търсят съюзници в лицето на Македонците, какво се репчат на Нато.Нещастници !

3

Анонимен

преди 6 години

САЩ и Русия воюват над ЕС в резултат на войната газта поскъпна и фъшистовия газ тъй не идва наистине над ЕС ще настане студено. Путин винаги побеждава.

2

Анонимен

преди 6 години

Тая политика е избра Русия? А не Нато .Не Нато заграби чужда територия в мирно време. Да не изкривяваме истината. Разбрахме че руснаците са майстори на лъжите и преди няколко дена с Кирилицата.

1

Анонимен

преди 6 години

Точно така, да не възпираме пияниците, и да ги оставим да разрушат още европейски държави. Това тъпо руско племе няма срам.