27

Крим

преди 6 години

Крим винаги е бил руски и такъв ще си остане.

26

Анонимен

преди 6 години

Май властниците решават, не народа!?...А кой избира властниците?Знам, че това е неразбираемо за лосионерите, но в Европа властниците се избират от народа. В Русия това не е така и затова не може да проумеете толкова прости неща.

25

до 28 от славянин

преди 6 години

Че какво естествено има в държавата оттатък океана! Просто няма кой да я бомбардира, за да се разпадне като Югославия!

24

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Ако имаше начин сега, на момента Путин да върне Крим на Украйна... - той би го сторил веднага, защото страшно съжалява за тая необмислена своя постъпка, която му коства огромни загуби и международна изолация... - но егото му е толкова голямо, че докато е на власт Крим ще остане под руско владичество... - но това няма да е задълго...

23

до 24 от славянин

преди 6 години

''Нима Черна Гора насила сме я приели в НАТО? Самия народ е поискал членството. Каква конфронтация какви линии..''Кога в Черна гора е имало референдум за влизането и в НАТО!? Ами във всички останали държави влезли в НАТО!? Май властниците решават, не народа!?

22

Анонимен

преди 6 години

Интересно кой разруши Югославия - Русия или НАТО!?...Югославия беше една изкуствена държава също както и сесесерето.Разпадането и беше съвсем естествен процес. Както се разпадна и сесесерето.Както и ще продължи да се доразпада.

21

Анонимен

преди 6 години

Когато всички станат членове на един съюз, то тогава съюза си губи смисъла. В 90% от случаите войните в Европа са се водели от съседи. Сега всички съседи са в НАТО. То е все едно да не си в НАТО. По - точно не е така, щото "големите" заповядват на малките и ги експлоатират. Познайте България голяма ли е или малка ;)

20

до 2 от славянин

преди 6 години

Напротив, тая политика я избра НАТО, не Русия, НАТО не спря да поглъща нови държави след разтурянето на Варшавския договор! НАТО-1949-та, Варшавски договор-1955-та - това казва всичко, кой е причината и кой следствието! Наглите ''демократчета'' си вярват, че хората живеят в гора и пасат трева!

19

Анонимен

преди 6 години

През април Русия каза, че присъединяването на Черна гора към НАТО "отразява логиката на конфронтация на европейския континент и очертаването на нови демаркационни линии", припомня Франс прес.....Тия в Кремъл са прекалили с бояришника.Нима Черна Гора насила сме я приели в НАТО? Самия народ е поискал членството. Каква конфронтация какви линии....

18

Анонимен

преди 6 години

Какво и има на македонската азбука? Тя е една от най - добрите версии на кирилицата. Измислена е 1945година(в същата година е направена и българската азбука) и е една от най - напредничавите кирилици по света щото е нова. Ти като си купиш нов компютър винаги е по - хубав от стария. Новата кола е по - добра от старата. Кво и има на македонската кирилица?

17

славянин

преди 6 години

А съвсем скоро се установи че най-големите пияндурници са литовците, не руснаците, пък и достатъчно е едно лято да пообиколите родното черноморие, за да разберете кои са най-големите пияндурници - все ''водещи'' *** ''свръхчовеци''!

16

Анонимен

преди 6 години

До До 7 Нека си чакат. Точка.

15

до 1 от славянин

преди 6 години

Интересно кой разруши Югославия - Русия или НАТО!?

14

Анонимен

преди 6 години

Не ми говори на македонски! Кво е това "дзифт"! Само хомосексуалистите използват такъв речник!

13

Анонимен

преди 6 години

ЕС е велик, по улиците щъпуркат милиони камилари, навсякъде се пеят песни от радот и хората танцуват под блясъка на звездите. Само ЕС.

12

Анонимен

преди 6 години

"Джуджето" няма нужда да го защитават. Той може и сам. Вие имате нужда да ви защитят от самите вас ;). За предпочитане от лекари с бели престилки. И пижами с дълги ръкави, дето се вързват на гърба ;)

11

Путин !!!

преди 6 години

Путин рано или късно ще си отиде и всички глупости детно ги говори ще се забравят !Просто, не трябва да му се обръща внимание.Да си гледат Руснаците, що за *** имат за Президент !Така, че каксво казал Путин ми е все през оная !

10

Анонимен

преди 6 години

Повечето от коментарите отдолу целят да привлекат трафик. Друго разумно обяснение за явната шизофренна обстановка в постовете по - долу не виждам. Алоо, платените русофоби, ако не ви плащат идете на лекар ;)

9

Анонимен

преди 6 години

Абе в Кремъл може и газ да пикаят, ама после ти го продават на астрономически цени щото си урунгел ;)

8

До 7

преди 6 години

Не знам дали Крим е Руски -- ама, че Путин го чакат в Хага, да отговаря за престъпления срещу човечеството, това го знам.Точка!