107

Фронто

преди 6 години

Към #108( за възспирането):От Белия дом/Пентагона,ЦРУ .../ "случайно" изтича информация за нови оръжеини системи. Например. ' Другата страна', ако има мозък, разбира. Това е "възспиране", според мен. Евтино,елегантно,щадящо достойнството на "другия". Ако няма мозък? Възспирането вече няма да еелегантно!

106

Фронто

преди 6 години

НАТО,е Алианс за колективна сигурност и като такъв преговаря с подобни съюзи.РФ е много малка за да седи на една маса с НАТО. В междудържавни преговори - може.

105

Анонимен

преди 6 години

русия не е важен фактор нека си настоява мнението и не тежи

104

Анонимен

преди 6 години

"Русия настоява: Възспирането води до конфликти!"Сега стана ли ви ясно, защо русия заграби Крим? Защо нахлу в Украйна и Сирия? Защото възспирането води до конфликти. Затова нито самата русия се възспира, нито пък трябва някой от вън да я възспира за да няма конфликти. Руска антилогика за оправдаване на собствиният си бандитизъм.

103

Дхкшшйгжб

преди 6 години

Кога някой ще възСпре неграмотните ***

102

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен...............Павлов е имал впредвид украинците сигурно ;)...................Имал е пред вид евразийските абезяни!

101

Анонимен

преди 6 години

Че то в Украйна има чеченски специални части. Нали Яйценюк е бил от тях и се е борил със Руските спец части ;)И наистина е, както го каза, фарш. И това прави от украинците, ако не си забелязал. Само че украинците го забелязоха това и вече нещо не го уважават много тоя "чеченски" сепаратист фарш ;)))

100

Анонимен

преди 6 години

Павлов е имал впредвид украинците сигурно ;)

99

Анонимен

преди 6 години

Защо да споменават само източна Украйна? Руснаците говорят5 за ЦЯЛА Украйна. И не те организираха и проведоха държавния преврат там. Той си беше дело на някои други държави ;)

98

Заключение

преди 6 години

Руснаците сега направиха заключение, че Нато е много лош. Изобщо не споменават Грузия-Абхазия, Крим , източна Украйна. Нато е лош за крадците на територии и агресорите. Отношенията между Нато и Русия се влошиха единствено след като Путин започна да окупира чужди територии. Преди това руснацие бяха и в Г-8.

97

Анонимен

преди 6 години

И.П.Павлов в речта си при награждаването му с Нобелова тажрада казва буквално следното:"Длъжен съм да кажа своите печални впечатления от руския човек. Той има такава слаба мозъчна система, че не е способен да възприема действителността като такава. за него съществуват само думите. Неговите условни рефлекси са координирани не с действителността а с думите."Та затова разни чекисти така успешно превръщат руския народ в послушно стадо!

96

Анонимен

преди 6 години

Шопе, какво прави Иван Грозни, дето тре е учил да късаш носовете на хомосексуалистите? Откъсна ли и своя нос вече или още не си се евроориентирал съвсем?;))))Ахахахахахахаха

95

Анонимен

преди 6 години

Шопе, само си представям ка ти, късащия носове, се браниш от чеченските специални части с някои много специални части от твоето телосложение ;))) Сигурен съм, че ако някой различен от бабе в инвалидна колика нападне България, ти ще си първия избягал ;)

94

Анонимен

преди 6 години

По - голямата част от почти всеки народ е не особено грамотна. Мога да ти постна изследвания за САЩ, Англия, Испания, Гърция, Италия, Канада и ощеняколко по -малки европейски държави. Синдрома съществува от години. А за това, че руски писател го е казал, спомни си с какво започва История Славянобългарска. И ботев има подобно изказване, и Вазов. И Алеко. И захари Стоянов. Това прави ли те необразован алкохолик? Щото лично мен не ме прави. Говоря 3 езика освен българския, а само разбирам още 2.

93

Анонимен

преди 6 години

България се стреми към евроинтеграция от 1989 година. 2 години преди това висшите кръгове на БКП получиха примамливо предложение от службите на запада и след това свалиха бай ти Тодор. Тоест,ние сме евроориентирани от 1989 година. Мутрите, "бизнесмените", куфарчетата и всичко останало, с което ще запомним "прехода" са си последствие от евроинтеграцията и са механизми, наблюдавани във всички стани, в които САЩ е донасяла "демокрация". Наблюдава се и сега. Виж Украйна - на власт са криминали...

92

Четиво за Русофили

преди 6 години

Пиянството, неграмотността, т.ъпотата и ограничеността на руснака, изостанал от Европа с 200 години, който и досега едва си вързва гащите, за пореден път доказва, че с него не трябва да се дружи, защото той разбира дружбата като слабост.РУСОФИЛЧЕТА, ТОВА НЕ ГО Е КАЗАЛ НЯКОЙ РУСОФОБ А РУСКИ ПЕСАТЕЛ, ДОПРИНЕСЪЛ ЗА ВЕЛИКАТА СПОРЕД ВАС РУСКА КУЛТУРА. КАЗВА СЕ А.П.ЧЕХОВ

91

Анонимен

преди 6 години

Всеки в България е русоРоб. Бензина е руски, тока е руски, металите в колите и където и да е в по - голямата си част са руски, пластмсите също. Компа или лаптопа ти е най - вероятно 50% с руски суровини. За да живеят дори русофобите плащат на Русия данък ;)Колкото и да им е мъчно. Щото като не плащат се превръщат в гладни самоизбиващи се укропитеци. А като се пробват да избягат не могат да си постигнат 1/4 от БВП отпреди "демокрацията". ;)))Торовете за турките домати са руски ;)Смешници ;)

90

Анонимен

преди 6 години

Стила ми на писане е предизвикан от истеричните писания на незадоволените еврогейчета. Избива ме на присмех и на подбив. И на грубости. Защото обида за всеки интелект е да им чете смешните измислени твърдения и квалификации. И се чувствам принуден да отговарям в същия стил. Само малко по - мъжки ;)

89

Анонимен

преди 6 години

Трябва държавна политика да се спре производството на *** в бг. Тая *** държава всеки де има все по абсурдни изказвания

88

Анонимен

преди 6 години

Кви 30 години интиграция бе пенсия. До 2007 всичко беше групировки и свободия. След влизането в ЕС минаха още 5 в лутане и опити да се изчистят червените кърлежи от всякъде. Има няма 5 години, от както вървим в нека кви релси. И второ като си спал 70 години в военен режим ...Няма как да настигнеш нормалните държави за 5-10 години. ***.