23

Анонимен

преди 6 години

#НеМеЗанимавайтеСглупостиЗАКРИВАЙ!!

22

реалист

преди 6 години

ТОВА Е НАЙ-АНТИБЪЛГАРСКАТА ОРГАНИЗАЦИЯ.СЪВРЕМЕННИТЕ ЕНИЧАРИ

21

Анонимен

преди 6 години

Тия от Бхк добре си живеят на наш гръб. Това са истинските *** на обществото заедно с мингините, които защитават.

20

Анонимен

преди 6 години

Ха, ха ... хем "Български", хем пък и "Хелзингски"?!?А то американско НПО - американска маша, с която ръчкат из България.Нито са български нито са хелзингски, по-скоро са даволски и содомитски комитет.Нямат място в България и да се пръждостват там, от където са ги създали и спонсорират до ден днешен

19

Анонимен

преди 6 години

Денят, в който се самозакрият трябва да бъде обявен за национален празник.

18

Анонимен

преди 6 години

Eгати гнусният clickbait. Ами закривайте. И се обесвайте.

17

Анонимен

преди 6 години

Сами си постлаха този път! Никой нормален български гражданин няма нищо против група хора да съблюдават и подпомагат зачитането на правата му. Но БХК се превърна през годините в символ на двойните стандарти и на толерирането на враждебно настроени идеи и отделни единици хора. Дори и да се закрият, в което се съмнявам, ползите, както и загубите ще бъдат приблизително равни на досегашните. Дано размислят поне защо толкова масово не ги обичат и харесват.

16

Анонимен

преди 6 години

О, това е мечта на всеки българин! ЗАКРИВАЙ!

15

някой

преди 6 години

Тия се изкараха върха на сладоледа. При всеки случай, когато не пуснат някой *** на дискотека става рев и писък. А когата тая *** убива възрастни хора и крещи Българите ***, когато 12 годишни раждат, когато се бият с брадви по главите си трае. Смукачи на грантове и толерасти. Да си ходят при Сорос. Тук нямат работа!

14

JULS

преди 6 години

Ах колко трогателно, ах колко оригинално ............................... З А К Р И В А Й !!! %$?$*((*?$%@?)??% )(*)(*

13

Montevideo

преди 6 години

До АктивистТочно заради такива като теб нормалните хора се изнасят през глава от обединената ти Европа ! Само тука половината столица е от емигранти от Западна Европа. Не идвайте тука да пръскате либерастката си отрова , че ще ви давим в океана .

12

Анонимен

преди 6 години

Днес е паметен ден в българската история! Довечера отварям 20 годишното уиски!

11

Анонимен

преди 6 години

Да,направили клип за да видим лицето на Юдите!Всъщност е излишно и с този клип обиждат интелигентността ни.Дейността им говори сама по себе си и няма българин,който ще промени негативното си отношение виждайки ежедневно анти българската и анти моралната им дейност!

10

Чикън

преди 6 години

И клипа им е манипулаторски, както и политиката.Говорят за бедност, хора с увреждания и майки, а защитават основно престъпници от малцинствата. Кой убиец ще ви е човек на 2017?

9

От окопите!!!

преди 6 години

Вие, вече сте закрити в съзнанието на един НАРОД.

8

Евро-ром

преди 6 години

Докато вие съществуте няма как да има равни права за всички, а и не е редно да има равни права. Вие ме подтеквате да извърша престъпление всеки път когато ми каЗвате Че неплащането на данъци е нещо добро .И също строенето на незаконни къщи ние всички роми ще ви осъдим в Страсбург да лично вас правозащитниците.

7

Анонимен

преди 6 години

Най-сетне и левите и десните и центристите сме на едно мнение за нещо с БХК.

6

Анонимен

преди 6 години

Жорж ли плаща и тази кампания, няма нищо само лапачка да има, ще се откриваме и закриваме докато моем да гушкаме.

5

Активист

преди 6 години

Крайно време е в България да се легализират гей браковете. Трябва също да се приеме закон, който криминализира нетолрантно и ксенофобско отношение към ЛГБТ хората. Страна, която не приема евроатлантическите ценности няма място в Обединена Европа.

4

боян

преди 6 години

ПОДКРЕПЯМ!!!!!