83

Балканджиев

преди 6 години

Да се закрие БХК незабавно, но не бива да се забравят злините, които този комитет нанесе на български граждани и на страната! К.Кънев- този българофоб и чуждоблизец ще е добре да бъде наказан порядъчно!***, с мизерниците...

82

гневна

преди 6 години

Най-антибългарското свърталище,платено от Сорос! Изчезвайте час по-скоро от България!

81

Анонимен

преди 6 години

еадко, нали си знеш ;)

80

анонимен

преди 6 години

До КатегориченЗА ПО--СИГУРНО-- ИЗЧЕЗВАИТЕ ПО--БЪРЗО ЧЕ И ВИЕ КАКТО И НОВОТО---СТАРО ПРАВИТЕЛСТВО СТЕ НИ ДОШЛИ ДО ГУШАТА И ЩЕ ИГРАЕ РЕВОЛЮЦИОННАТА ТОЯГА

79

qwer

преди 6 години

Някой да е чул за Испански, за Италиански, за Германски и т.н. *** комитет ? Живея в Испания няма такъв, както няма и платено държавно здравеопазване, няма и продажна полиция, няма и *** терор над испанци, няма и експлоатация на труд както чета във фалшивата ви преса какви измислени статии се публикуват, няма гъзолизещи "дръжки на микрофони" / журналисти /като водещите на НОВА, на бТВ, няма и толкова *** *** народ който да си избира най-големият *** за Премиер !

78

Анонимен

преди 6 години

Преди броени дни 24 г. рецидивист с шест (!) присъди преби жена на улицата, за да й вземе чантата. Тя почина два дни след това. Беше й отнето ПРАВОТО НА ЖИВОТ! Но БХК мълча. Големият въпрос, който трябваше да зададат от БХК е, защо за пореден път осъдени рецидивисти се разхождат по улицата и нарушават правата на обикновените граждани, защо държавата все още го позволява. Но... те мълчаха. БХК винаги вижда всичко едностранчиво. Тази организация всъщност не е правозащитна.

77

Италия

преди 6 години

погна подобните "организации" защото се оказа, че и печелят директно от международен трафик с доставка на мигранти

76

няма по-ултрадясна

преди 6 години

екстремистко анархистка идеология от тази на бхк да покровителства тежки криминални престъпници срещу цялото общество и да прилага сегрегация

75

бхк

преди 6 години

е неясна чуждестранна фирма която защитава сегрегирано само престъпници с определен произход, не са ясни каналите й на финансиране и връзките й с вкарваните чужденци, но предлага убийци за обществени награди и заплашва националната сигурност с провокативните си антиобществени действия

74

Анонимен

преди 6 години

Тия от БХК искали да живеят в държава, в която нямало полицейски произвол над престъпници (казва се в клипа). Аз пък искам да живея в държава, в която престъпниците нямат повече права от своите жертви. Ако някой ме нападне и аз го нараня в опит да се защитя, отивам в затвора, за това, че съм нарушил правата на нападателя си "превишавайки средствата на неизбежна самооотбрана". Така е по закон - разтегливо, неясно и позволяващо всякакви интерпретации. Но на БХК това не им прави впечатление, нали?

73

Категоричен

преди 6 години

За изпроводяк сме ви приготвили ДРЯНОВИ сопи !!!!

72

123

преди 6 години

Когато хората искат да закрият крайно вредна за България НПО, веднага от същата НПО започва вой, как...в България се надигали крайнодесни идеологии!СМЯХ!Закъсняло е ДАЖЕ искането за закриване на БХК, както и на други фондации, като: "Америка за България", и всички Сородоидни НПО-та !!!

71

Така е

преди 6 години

До курти 82 Павета няма. Извадиха ги от улиците и отидоха в частни скъпи имоти. Виж каманяк колкото щеш.

70

Тото

преди 6 години

Организация която се финансира от турция и саудитска арабия? Да трябва да се закрие, по-скоро затрие.

69

Анонимен

преди 6 години

Външна организация която се меси във вътрешни работи

68

Анонимен

преди 6 години

ОРГАНИЗАЦИЯ С МНОГО НЕИЗВЕСТНИ.КОЙ ГИ Е ИЗБИРАЛ ТЕЗИ ДА СА ЧЛЕНОВЕ НА КОМИТЕТА? КОЙ ИМ ПЛАЩА? КОЛКО ИМ ПЛАЩА? ЗАЩО ИМ ПЛАЩА?ПЛАЩАТ ЛИ СИ ДАНЪЦИТЕ И ЗАЩО НЕ СИ ОБЯВЯТ ХОНОРАРИТЕ. ВЯРНО ЛИ Е, ЧЕ КРАСИМИР КЪНЕВ ПОЛУЧАВА ХОНОРАРИ ПО ДВЕСТА-ТРИСТА ХИЛЯДИ ЛЕВА?

67

хм

преди 6 години

Донора им като му казвах да не си хвърля парите за глупости ,не та не.Е на му сега ,а те толкова некадърни горките ,че в яловите си опити дори бяха полезни.На всяко хубаво нещо му идва края за жалост и на чалгата и на БХК и на корупцията.

66

курти

преди 6 години

Мръсни предатели.Да се самозакриват докато народа не е решил да ги уважава с павета.

65

Анонимен

преди 6 години

тези нещусници само ромите и мачките защитават ...Абе всички викат роми това,роми онова..Какво е това роми?

64

ХМ

преди 6 години

Паразитното НПО с много неясни доходи има една единствена цел да се меси в българските вътрешни работи.Вредата която донесохте, аз я изчислявам на 100 милиарда$.