63

Анонимен

преди 6 години

Тъкмо бяха позаглъхнали, леко уплашени от струящата народна лИбофф.Сега пак изпълзяха от зловонното си леговище.Траншът дойде? Дьорд развърза кесията? Или просто помете огризките и ви ги метна, за да имате сили да джафкате?Скоро няма да има къде да се скриете.

62

Ха-ха

преди 6 години

"..."Нямаше да има въвеждане на Закон за правна помощ или Закон за защита от дискриминация. Грубите нарушения в домовете за възрастни хора с увреждания и психични разстройства или в детските домове щяха да останат скрити", категорични са от БХК...".И вие кои възрастни хора от домовете защитихте? Отдавна следя кого, как, кога " защитавате "! И кога удобно се появявате!И моето твърдо убеждение е: в сегашния му вид и състав т.н. БХК трябва ВЕДНАГА да бъде закрит!

61

Затова ли скачахте

преди 6 години

С това се подиграват на нас !Показват ви че сте недорасли за великият кому... опа капитализъм имах предвид ....ама като се замислите то верно че нещата пак станаха като едно време- неможеше да се разказват вицове за комунистите горе във властта ,а днес за *** де расти и ци .га. ни и за бежанци и терористи .Щом вече в ефир това което става се обявява за "терористичен ИНЦИДЕНТ "(WTF) и че извършителя е "саморадикализирал се объркан младеж " за какво да говорим ???БХК ви се подиграват !

60

иван

преди 6 години

Да си ги взима Со...ос и да се омитат от тук заедно с Амер...а за България , и другите нпо-та !

59

Коце кмета

преди 6 години

Ше закриете, ама какво ше папкате после? Защото българите трябва да работят, а вие само на грантове от чужди посолства лежите и папкате... И като ви спрат грантовете, какво ще правите, недраги ***??

58

Да

преди 6 години

Закривайте по-бързо!

57

Анонимен

преди 6 години

Абе всички викат роми това,роми онова..Какво е това роми?

56

Lora

преди 6 години

Браво. Много хубаво са го казали. Подкрепям БХК и им пожелавам успехи в трудната мисия. Раотя и с хелзинския комитет в Унгария. Смели хора, които не се крият зад евтин популизъм. Човешките рава са сложна и трудна категория, често криво разбрана от повечето хора.

55

Българин

преди 6 години

Това е анти Български комитет !

54

Анонимен

преди 6 години

Леле как е ревнала комунистическата расистка сг*н .Мечтаят коминтерновците за комунистическите си концлагери и партийните секретарчета да пращат там всеки който си помисли за човешки права .

53

Анонимен

преди 6 години

Интересното не е това. Интересното е ЗАЩО тоя т.нар. комитет има такава власт. Кой му дава тази власт, откъде произтича тази власт.

52

Анонимен

преди 6 години

Тръмп вече не дава пари за такива смотльовци. И сега реват гладни. Прекрасно!

51

Анонимен

преди 6 години

Мазняри, напраавете сега Сирийски Хелзинкски Комитет. В сирия изнасилват деца, омъжват 5 годишни момичета, режат глави. Нещо да кажете по случая ? Или сте "ЗА" .

50

Анонимен

преди 6 години

БХК е създание на ДС и КГБ още от 70-те години

49

Ал.

преди 6 години

Лицемерието ви,о, то отдавна ме омерзява и е, почти, адекватно на системното унищожение на духa и кръвта ни...Та, колко социални домове, казвате, сте контролирали, колко социални служби, с подвизаващи се в тях цинични, груби,самозабравили се, "спазващи" правата и потребностите на възрастни БЪЛГАРИ...за колко такива знаете и сте защитили от гавра???Всъщност,унизително е да питам! Все едно да питам отровната гъба защо е отровна!

48

Змея

преди 6 години

Да се закрие ..още днес ...но кой ще *** заплати и да си чешат .....

47

Анонимен

преди 6 години

"От правозащитната организация декларират, че ще се закрият, когато се постигне пълно зачитане на правата човека в България."===То хубаво, но проблемът е, че БХК винаги ще намерят начин и повод да вият за незачитане на правата, без значение доколко правата се зачитат. Просто това им е работата, за това им плащат.Иначе какво означава "пълно зачитане на правата"? Такова животно няма. Винаги ще има някой ощетен, независимо колко правова е една държава.

46

Анонимен

преди 6 години

анти-Български Хелзенски Комитет ще се закрие, ама нанайци. Ще се закрие, като унищожат България, нито секунда по-рано. Тях това им е цел.

45

Анонимен

преди 6 години

ДО 53 Щом ядете български хляб ,взимате български левове вие сте българи .

44

сеч

преди 6 години

Калъфи оскотели!!