59

1

преди 7 години

агент-иван може да скочи ,само на държавната софра.

58

кокала

преди 7 години

мисля че е крайно време да се изясни въпросът кой кум кой сват или по-точно кои са българи и кои са славяни в България,защото всичко е толкова объркващо. дори и на мен не ми става ясно как българските двама братя са написали славянската азбука,пък после говорим за българска азбука. Отделен е въпроса че ако се вгледаме малко по внимателно в т. нар. българска азбука ще открием че това са изкилиферчени латински и гръцки букви.

57

Българин до Маке

преди 7 години

А ти можеш ли да ми кажеш защо пишеш в български сайт, вместо да си четеш македонските?Като трябва да одите у Европа всички българи се пишете, а иначе ни плюете, не щас тни ци!Моят отговор- и на фурната и трябва лопата!

56

Анонимен

преди 7 години

Путин е казал самата истина. Кирилицата е създадена в Охрид, който е в Македония. Охрид беше в България според Санстефанския договор който Русия подписа с Османската импверия след като освободи България, но после кой реши Охрид да е в Македония?

55

Анонимен

преди 7 години

Руснаците чаката 500 години преди да ни освободят от турско робство, а Рони Рейгън ни освободи от руско робство само за 45 години и сега имаме тоалетна хартия и банани и можем да пътуваме на запад, затова има паметник на Рони в София!

54

Дръндер

преди 7 години

До Македонец 56Как си кръщавате световно неизвестните университети са си ваши извращения.

53

Анонимен

преди 7 години

Най-отвратителното е че Путин се гаври с исторически истини за да бърка с пръст в съвременни рани на уж "братски" народи.

52

Анонимен

преди 7 години

До МакедонецСега питай ,защо Борис е български цар , не македонски !Ще ти отговоря и без да питаш .Македония е била провинция в България . А Борис е Български цар .Вас ви няма на картата от 2400 години !

51

Анонимен

преди 7 години

За това ли ти плащат копейки бе, агент Иван?!?!?!?!

50

до 49

преди 7 години

Не знам какво са бомбардирали руснаците в Сирия, но в София американците бомбардираха цивилно население, а не военни обекти и избиха няколко хиляди българи. А избиването на цивилно население по време на война е военно престъпление. И днес в София няма паметник на жертвите на американските бомби а вместо това издигнаха паметник на американските пилоти убийци.

49

Анонимен

преди 7 години

те и в Сирия само ИД бомбардираха, особено в райони, където изобщо ги нямаше :)Сестрата на атентатора от Манчестър Салман Абеди заяви, че брат й извършил атаката, защото е искал отмъщение за американските въздушни удари в Сирия. "Мисля, че видя мюсюлмански деца, които умират там, и искаше отмъщение"

48

Анонимен

преди 7 години

Що му трябваше на Путин да изтърси тая глупост? Сега освен платените русолюбци, други русофили в България няма да останат.

47

Анонимен

преди 7 години

До МакедонецЗащото държавата ви излиза от тoпкитe на Тито и нямате история и територията на която се намирата е била българска... и така

46

Анонимен

преди 7 години

ТОВА ЗА КИРИЛИЦАТА ПУТИН ГО ЗАЯВИ ПО ВРЕМЕ НА СРЕЩАТА СИ С МАКЕДОНСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ,КОЙТО БЕШЕ НА ПОСЕЩЕНИЕ В МОСКВА ЗА ПОДПИСВАНЕТО НА ДОГОВОРА ЗА ТРЪБАТА ПО ПРОЕКТА ТУРСКИ ПОТОК ,КОЯТО ЩЕ ПРЕМИНАВА И ПРЕЗ ТЕРИТОРИЯТА НА МАКЕДОНИЯ. ЗАТОВА БЕШЕ ТОВА ИЗЧЕТКВАНЕ КЪМ МАКЕТО ,ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО СЕЛЯНЧЕТА ,В СВЕТА НЯМА АЗБУКИ-МАЗБУКИ ИМА ПАРИ ,БИЗНЕС И ИНТЕРЕСИ И ПУТИН СИ ПРЕСЛЕДВА СВОИТЕ,А ЗА НАШЕНСКИТЕ ПРОДАЖНИЦИ ИМ ОСТАВА ПАК ПЛЮЕНЕТО ПО РУСИЯ И ДА ЧАКАТ ГАЗ ОТ СЕНАТОР МАКЕЙН КОЙТО СПРЯ Ю.ПОТОК

45

Анонимен

преди 7 години

До 52Да благодарни сме, че им трябваха 500 години. Благодарни сме, че руснаците ги нямаше никакви при битката за Варна в която падна Полския крал. Благодарни сме, че беше нужна Кримската война за да минат руснаците през България. Също така сме благодарни, че ни отнеха тази свобода след 45-а и ни превърнаха в буферна зона.

44

Анонимен

преди 7 години

Поздравявам и споделям позицията на Каракачанов.

43

Анонимен

преди 7 години

Неблагодарен народ който забрави кой му даде свобода.

42

Анонимен

преди 7 години

До Красьо Белия - ами от македонските земи идва азбуката. Защо обаче през годините допуснахме Македония да не е част от България?

41

Анонимен

преди 7 години

Русофилите в българия пишат на македоница.

40

Анонимен

преди 7 години

До 47те и в Сирия само ИД бомбардираха, особено в райони, където изобщо ги нямаше :)Руснаците са като луд с картечница!