99

БГТРАКИЕЦ

преди 6 години

ЗАЩО НЕ СКОЧИХТЕ,КАТО ЗАТРИХА ББ ТРИТЕ ПЕЧЕЛИВШИ ЗА БЪЛГАРИЯ ПРОЕКТИ,КОИТО ЩЯХА ДА НОСЯТ ПАРИТЕ ЗА ПЕНСИИ ДВОЙНО И ТРОЙНО,МИЛИАРДИ ЗАТРИХА ГЕРБЕРИТЕ С ТЯХНАТА *** ПОЛИТИКА,БЕЛЕНЕ,ЮЖЕН ПОТОК,СРЕД ЕДНА ГОДИНА НЯМА ДА ИМАМЕ ГАЗ,БОГАТИТЕ ЩЕШЕ ОПРАВЯТ СЪС СКЪПИЯ ТОК НА АМЕРИКАНСКИТЕ ЦЕНТРАЛИ,ПАРНОТО В ГРАДОВЕТЕ ЩЕ СТАНЕ ЗЛАТНО,ТОВА МИСЛЕТЕ ВМРО,А НЕ КЪДЕ Е МАКЕДОНСКАТА ЗЕМЯ,ТЯ Е ТАМ В БЪЛГАРСКО,КОЯТО ВИЕ ПОЛИТИЦИТЕ ЗАТРИХТЕ,АНГЛИЧАНИ И ДР.КОЙ РАЗДЕЛИ БЪЛГАРИЯ В ДВЕТЕ ВОЙНИ,ЗАПАДА, Е , И .

98

?

преди 6 години

тази земя до средата на двайсетия век е само географско означение.************************************************************Лично аз не знам да има държава Македония в момента. Има Бивша Югославска Република Македония която няма нищо общо с понятието Македония. Путин не казал от земите на Бившата Югославска Република Македония.

97

Щирлиц

преди 6 години

Каракачанов: Руската политика никога не е била справедлива спрямо България.А западната политика към България винаги е била образец за справедливост,така ли другарю комсомолец?

96

Баладжията

преди 6 години

Само си представям как 1 шепа ревльовци за глупости като България, Украйна и Грузия, руснаците ги гледат като просто някаква муха, която от време на време им прелита около ухото. Но по-далеч от носа си не можем да видим.

95

Баладжията

преди 6 години

На запад има една дума - butthurt. Буквално се превежда гъ.зобол. Обаче се полза, когато на някой нещо му е криво без основание. Путин каза едно, ние чухме друго и вдигнахме патардия сякаш е трето. Собствените ни политици се държат като малки деца.Ревльовци в скъпи костюми. Бийте се в гърдите какви сте били, драги мои български събратя, защото сега сме нищо и както сме тръгнали никога няма да бъде нещо повече от материал за смях на цял свят с манталитета си.

94

Анонимен

преди 6 години

Е това вече ми хареса!Само така трябва да се държим!

93

македонофил

преди 6 години

Кирилицата е измислена от Александър Македонски и би трябвало да се нарича ,,македонска азбука''.Също така македонците са открили питагоровата теорема,колелото,законът на Ом и теорията на Айнщаин.Абе велика нация са и скоро ще ги присъединят към велика Албания.

92

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 117Заменена е думата "тyпан" със знака ***. Та, тyпанът, дори си е послужил с модерно употребяваната сега за всяка работа, намерение, план, дело и т.н. всесилна дума "проект". Благодарение на тyпана 1100 години по-късно разбрахме, че славянската азбука е "културен проект". Тупанът още ни и светна, че "азбуката достига до днешна Русия от македонската земя", така че се съгласява с Путин, Путин всъщност казва истината. Е, тогава, защо е това дрънкане на зъби, верноатлантуци.

91

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 115А пак помежду другото, тоя *** дали щеше да направи това "честно, справедливо, умно, почтено" изказване за политиката на Русия спрямо България, преди 27 години, а, Каракучлане? Да ви ... и честните травестити!

90

Анонимен

преди 6 години

с такава срамна фамилия на славянски този президент е огледален образ на фамилията си какво можеш да очакваш от такива екземпляри само простотии

89

Анонимен

преди 6 години

Дебела Каракачанка, ти си последния плондер който може да казва на Русия какво да прави! Твърде малък и нищожен си за да го правиш! Къде са пенсиите по 300лв. между другото???...

88

Анонимен

преди 6 години

Каракачанов не знае де е Македония.

87

до Анонимен

преди 6 години

Тия пишман патриотчета до вчера бяха симпатизанти на Русия а вече са против Русия..-----Можеш да бъдеш симпатизант на Русия, на САЩ, на ЕС, на НАТО и дори на Джедаите ако пожелаеш, причините продиктували избора ти са си лично твои!Но, ако си Българин - интересите на Бг Винаги трябва да стоят на първо място!ПСА, това, че Путин направи сериозен външнополитически гаф е факт!

86

Анонимен

преди 6 години

Тия пишман патриотчета до вчера бяха симпатизанти на Русия а вече са против Русия..

85

А кабинетът

преди 6 години

и съветниците на Радев, защо не го посъветват?Или всички са фенове на Путин.ЕТО това е ВЪЗМУЩАВАЩОТО: ПУтин и руското посолство мнго добре знаят НА КОГО е дело МАКЕДОНИЯ:самият проект Македония е проект на Коминтерна - със столица Москва.Президентът РАДЕВ не може да търпи обиди по статута на РБЪлгария-ЧЛЕН на НАТО и ЕС от РУСИЯ и Македония: а политиката на Путин е "разделяй и владей"( да не влезе Македония в ЕС.)

84

До Бармалей

преди 6 години

Аз съм русофил!Но, това не означава, че външно политическите ходове на РФ са винаги верни!Това, че Бг е била съюзник на Германия през двете световни войни не означава, че сме воювали срещу тях.Малцина, дори в Бг знаят, че през втората световна война в окупирана от Германия Европа единственно в Бг съветското посолство не е закрито и работи!Путин направи сериозен външно политически гаф!В исторически аспект противоречията между Бг и Македония, са идентични, като между РФ и Ук!

83

Браво на Каракачанов и патриотите, доволен съм, че гласувах за тях!!!

82

Cam marat

преди 6 години

Pitat li me dei videoto s skoka na shkembe ministara?! :-)

81

Анонимен

преди 6 години

Какво значение има дали македонец или българин? Нали старите са казали: като умиеш един мръсен македонец се получава чист българин и мръснa вода.

80

маде ин Булгари

преди 6 години

Каракачаков обявява конкурс за нови служители в МО. Който най-убедително се представи с "Хайл Хитлер!" печели конкурса.