30

Ганьо

преди 6 години

До Анонимен9 С тези бомби спасиха милиони животи и сложиха край на войната...-пак си провери информацията:"На 8 май Уинстън Чърчил и Хари Труман обявяват края на войната""Атомната бомбардировка ... срещу японските градове Хирошима и Нагасаки на 6 и 9 август 1945 година""Бомбата се взривява на около 600 метра над повърхността, при което на място загиват около 7080 000 души."Какво са спасили, 4 месеца след обявяването на края на ВСВ.?

29

Сурай

преди 6 години

До АнонименДа *** не българия е била христянска ама сига е муслиманска. и я кажи ся джамиити или църквити са повичи ааа ?

28

шматка

преди 6 години

Хехехе продаде оръжие на арабите а после отиде в Израел да си поплаче.Баси сбъркания свят.Моше вместо да не го допусне в Израел затова че въоръжава враговете му го посреща с почести.Да идват извънземните да ни изяждат че съвсем откачихме

27

Анонимен

преди 6 години

До СурайБългария е ХРИСТИЯНСКА държава. Това, че ви търпим прищевките е само благодарение на това, че сме цивилизовани и не искаме конфронтации. Дори и Бай Тошо ви е търпял а е можело да ви изтребе до крак след атентата на гарата. Да го споменавате с добро!

26

Защо пък зли неудачн

преди 6 години

За ставащото по света и частност Ангглия най голяма вина имат не камиларите,а краварите! Затова зли неудачници трябва да се промени на алчни измамници-убийци! Перхидроленият ТрЪП,защо продава на най недемократичния режжим в Сауудитскаа арабия оръжие зза милиарди?! Защо кравите бомбят арабските деца в Сирия и Ирак,те майки нямат ли? Айде айде като мерим с аршин за всички да е еднакъв! Абре Путин що не взривиш обора?!

25

валери

преди 6 години

Я да вземе да поразчисти мръсните си обори ,щото от там излизат тези л.....а !!!!!!

24

Сурай

преди 6 години

Гусподин тръмп тряба да посети бългсрия да види че има муслимански даржави за пример

23

славянин

преди 6 години

Патока Доналд продава оръжия за 110 милиарда $ на най-големият спонсор на ислямският тероризъм и едновременно с това се ''възмущава'' на изпълненията на този тероризъм!? Лицемерие+наглост+шизофрения!

22

Анонимен

преди 6 години

До 29Е, не може. Печатните станове не смогват....

21

г

преди 6 години

Да отидеш на стената на плача след като си отишъл при убийците на евреите през 7 век -арабите на Мохамед.Е това ми иде вповече.Че всичко е пари и смърди е факт ,но моля ви не говорете поне за морализми г-н Тръмп . Не сте вие стожера.Вижте сега идете при папата и измийте краката на някой бъдещ терорист. Лицемерие и лъжа-това е света .

20

Анонимен

преди 6 години

Явно лош човек... Нова конституция да иска, без да пита хора предизвикали две национални катастрофи за има-няма пет години. Как да не го заколиш този Диктатор.

19

Анонимен

преди 6 години

Еххх ако можеше цял свят да е на дереджето на "окупирана" Германия, нямаше да се натискат ...цял свят към Германия. :)))

18

Анонимен

преди 6 години

Ама, много м ърша, бре! 800 000 кравари ги пазят... Съюзници, дрън-дрън, окепирани, както е окупирана и Германия.

17

анонимен

преди 6 години

мрьс-----к и лицемер да даде орьжие на са за 350 милиарда този трябва да сеобеси нищо че зад него стои военно пром комплекс такива хора са вредни засвета

16

до 23

преди 6 години

Добре съм запознат ,но знам и ,че половината принцове са фенове на халифата.И знам ,че САЩ глупаво им помогнаха както винаги гледайки бизнеса си .Един ден няма да има ни СА ,ни Иран и тн и тогава ще се сетите за тоя тъпан Тръмп .

15

Анонимен

преди 6 години

До #17Прощавай, забравих, че вие и вашата па смина сте пазители на морала и правда от последна инстанция...

14

Анонимен

преди 6 години

Верни казваш. И колко главорези в Окинава им подклаждат ,,верността''?

13

до 14

преди 6 години

Да,и после както обикновено някой принц ще им снесе половината мангизи и оръжие.хахах ти незнаеш ли ,че така ще стане ,примера с Бен Ладен е пресен .

12

Анонимен

преди 6 години

Баш терориста, да се възмущава! А когато пуска томахоуци, за да направи кефа на смотаната си дъщеря, е нормално, нали!

11

ф

преди 6 години

Тръмп е лицемер то е ясно .Вместо да атакува исляма в СА ,Турция,и тн той се занимава с глупости на търкалета. Толкова ли ви изпиха мозъка в САЩ бе г-н президент.Да не различавате добро от зло . Да дадеш оръжие на тия дето после го взривяват срещу нас .......Чакай малко бе Тръмп ,ама ти себе си майче описваш . Ти себе си критикуваш.