70

Анонимен

преди 6 години

Действия на високо равнище водят до резултати на ниско равнище. Ще има още, но такива пърформънси не водят до големи промени. Те влияят само на обикмовенитр хора.

69

А бе

преди 6 години

Тръмп да не се прави на състрадателен,щото цяла седмица се прегръща и целува със създателите на същия този тероризъм!

68

Анонимен

преди 6 години

В последните поне 5 години цял свят се присмива на т.нар. "патешки джуки", а този Тръмп явно така си говори винаги. Пpостите момичета, които си правят селфита и позират пред огледалото в банята, правейки си патешки усти, не могат да са му конкуренция на тоя. Той цял живот си е бил пpоста кифла!

67

Анонимен

преди 6 години

В момента Иран се бори с тероризма, а Тръм казва "Иран е развъдник за терористи". В същото време, Саудитска арабия създаде най-големите терористи и наистина е развъдник, но Тръм отива там да го кичат със златни герданчета и да слючва сделки за милиарди. И то не за храна или за наука, а за оръжие. На черното се казва бяло. И ако отиде нормална жена в Саудитска арабия, ще искат да си покрива главата и ще се мръщят, ама щом е Тръмовица, можееее...

66

Ala-Bala

преди 6 години

Толкова се надявахме на него. Същия алчен човек като цялата американска пасмина. Насажда омраза между нациите и религиите. ИД е ваше творение, да спре развитието на Европа, за да се запази доминирането на $.

65

Анонимен

преди 6 години

Леле тоя колко е кух.. "зли неудачници "....сега чакаме Иванка пак да туитне нещо в Туитър за да може загрижения и татко да прати някоя друга ракета и да събори две ,три палатки в пустинята ....ама, ако искаше да накаже истинските виновници -трябваше да почне от Саудитска Арабия ,а не да им продава оръжие за милиарди !!!!!!!!!!!

64

Анонимен

преди 6 години

Teрорът представлява насаждане на страх с цел обръщане на внимание към социални състояния или събития с които някой се чувтства неоправдан, ощетен или оскърбен.Чудно, с какво ли не са съгласни тия терористи, срещу какво се бунтуват, кое не им харесва и как евентуално може да им се помогне, за да им се харесат нещата в тоя свят?

63

Повтарям

преди 6 години

Преди избори стават такива убийства... това е запазена марка на Путин!Иска да се обърнат към него за помощ, а той да им обещае, но ако свалят санкциите към Русия...А после ще каже на братята си от ИД - сега ще печелим пари заради глупавите европейци ;)НИКОГА не вярвай на руснаците, те винаги са заробвали другите, само разрушение и бедност са донесли на света!

62

Анонимен

преди 6 години

Тоя вамп внася оръжие за 400 милиарда в саудитска арапия да подкрепя мира.Ясно е кой е виновен за всички беди на човечеството.Йелстоун е спасението.Колкото по-мощно,толкова по-добре.

61

Анонимен

преди 6 години

Горките мюсюлмани, пак слаби и отчаяни! Атентаторите на 11 септември не бяха ли почти всичките от Саудитска Арабия, една от най-богатите държави? Слаби и отчаяни хора има по целия свят - Индия, ЮАмерика, Африка. Само на мюсюлманите им пречат всички останали. Катар направи клонове на американски университети, но депортира професорите-евреи от тях. Защо от Западна Европа образовани мюсюлмани с добри перспективи за работа избраха да се присъединят към ИДИЛ? И те ли бяха отчаяни и онеправдани?

60

Край

преди 6 години

Тръмп нарича "зли неудачници" хора върху чиито близки е изсипал милиони тонове бомби. Тероризма е оръжието на слабите и отчаяните. Янките не се самовзривяват - те трепят с натискане на бутон.

59

Анонимен

преди 6 години

Драги ми анонимнико, дето Фалиш диващината на другаря ти Тудор Джифкоф - невижданата диващина българска в историята на рода адамов, наречена "възродителен процес" настрои цяло едно поколение турци срещу всичко българско, и целият живот на десетки хиляди хора като мене е да работим усърдно срещу балканската *** българия. И иншаллах в не много далечно бъдеще ще я разпарчадосаме между Тюркийе, Македония, Сърбия и Румъния и веднъж завинаги светът ще се отърве от проказата българска! Амин!!

58

лицемерие

преди 6 години

Тръмп продава оръжие на Близкия изток. За какво съжалява?

57

Floriida L.A.

преди 6 години

Kade da gi izhvarliame - na plaja, v okeana, v ezeroto?

56

Анонимен

преди 6 години

Намек за исляма,че ги чака нещо от рода Хитлер спрямо еврейте.

55

Gayane

преди 6 години

Proizvodstvoto na vajeta i pironi ste narasne.

54

Анонимен

преди 6 години

Тръмп и да го обижда по този смешно мек начин, е все едно да вади на умряло куче нож.

53

отчето

преди 6 години

Западните *** политици превърнаха християнска Европа в *** в името на някакви фалшиви измислени ценности. За престъпленията на политическата мафия плащат невинни хора.Сега ще хукнат да палят свещи , ще слагат плюшени играчки и какви ли не *** измишльотини- фалш и лицемерие! Бог да бди над душите на невинните жертви и да дава сили на разбитите им семейства!

52

Анонимен

преди 6 години

А бе то и аз съм не толкова добър и не толкова успял, ама не избивам хора.

51

Анонимен

преди 6 години

То тва че лапето зло - зло! Ама защо пък неудачник? Всичките му томахавки умериха.