50

до 72

преди 6 години

Гледай си работата ще избухне световна война и тя ще бъде невиждана по своята жестокот защото света е омешан. Хитлер тъй започна ВСВ чети история и не се бъркай .Този път няма да спасяваме евреи и мюсюлмани който не е с нас е против нас и точка. Tози път ще се отървем от всичката гнус и ще спрат да се правят на интересни.

49

Анонимен

преди 6 години

Целия свят се тресе от страх пред неудачниците лузъри!

48

bluesky1

преди 6 години

До 60 и 65 Защо дрънкате глупости бе хора! Такива като вас използват разни поводи, за да нагнетяват напрежение! Спрете с омразата, тя изяжда носителите си! Хубав ден!

47

Анонимен

преди 6 години

Този прати Томахоук срещу законното правителство на Сирия.

46

Анонимен

преди 6 години

Моли се да са все такива, защото ако са били подгатвяни от някои служби, щяха да сринат всичко. Абсолютно комплексарско и чики'джийско изпълнение. Толкова от кръжока по художествена самодейност.

45

да помислим

преди 6 години

Тръмп предаде избирателите си .Каза,че ще гони ислямизма,а му продава оръжие . После на следващия ден буквално тия му взривиха Манчестър . Тоя е по -*** и от Меркел ,казвам ви. Или долу горе на нейното ниво.

44

sofeto

преди 6 години

"Тръмп за ужаса в Манчестър: Дело на зли неудачници"тРъмпо може да добър бизнесмен но e т`Ъп политик, както американците и *** дето го избраха!

43

ц

преди 6 години

Тръмп е неориентиран използвач,вижте му семействата и жените и ви става ясно какво нещо е. Не бих го нарекал приятел ако ми беше съсед.

42

Анонимен

преди 6 години

Извършителя бил 12 годишен ислямист, какъв неудачник е на 12, това е съвсем друго, Тръмп греши и само подценяват с кой си имат работа

41

равносметка

преди 6 години

Да бе ,всички помним какво каза тоя перко -САДАМ бил гонел терористите.Ето ви човека продавал оръжие на Садам Хюсеин през 70 и 80 те да бори Иран .Същото става и сега .Напомпват СА да бори Иран ,но тия са други ,те просто ще го използват срещу Европа един ден .Впрочем нали това беше стратегията на Америка да разбие съюз в Евразия който дори и воден от светци би я засенчил . Не се оставяйте да ви заблуждават .Това са същите хора.

40

д

преди 6 години

И после защо хората вярвали ,че САЩ сами си ги бутнаха онези кули!

39

Манолски

преди 6 години

Аз продължавам да смятам, че САЩ създадоха и финансират ИД. Никой не може да ме убеди, че стелтове и мултимиардна по бюджет армия не може да се справи с арабухи с джипки. Спре ли кранчето с долари спира и тероризма, явно на световните лидери това не би им харесало, та зорлем подклаждат мъката на хората с подобни изказвания, нашия ББ и той на опашката от жалеещи, докато сам кове затриването на нацията си

38

иво

преди 6 години

Какво лицемерие , създадоха ид , сега ги преместиха в Ирак , въоръжават ги чрез СА , а този ни прави на мало....мни !

37

Анонимен

преди 6 години

Оставки на Мей и Тръмпи! Те изклаха мюсюлманите и направиха война за петрола.

36

р

преди 6 години

Най -смешното и жалкото в случая е че вече над 15 г след 11 септ СА е сочена за основен извор и причинител на ислямския тероризъм .Че с едната ръка говори за мирен ислям ,а с другата спонсорира Ал Кайда и Идил . И след всичките тези неща в които САЩ опитаха да убедят света изведнъж иде Тръмп и им продава великото ново оръжие ф 35 и каквото си поискате.Е,кой по дяволите управлява света? Преди 5 г само СА се сочеше за новия удар на САЩ срещу ислямизма,днес ИДИЛ била зло ,а СА щяла да я бори .Боже

35

Ганьо

преди 6 години

До Сурайи я кажи ся джамиити или църквити са повичи ааа ?--------------------------------------------------------------може да има джамии построени с саудитски пари. Те и на германия предлагаха да строят за "бежанците". Може да има джамии, но има ли кой да ги посещава?Като изключим тези нискообразованите и без инелект, като теб. За тях всичко, което им каже ходжата е вярно. Те не могат да мислят и сами да си правят изводи.

34

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Меркел и Юнкер носят пряка отговорнсот за атентатите, трябва да бъдат съдени също за опит за създаване на нео-феодална ислямска джамахирия.

33

Микрен

преди 6 години

Не Тръмп е виновен, а такива, като Фарандж, Льо Пен, Сидеров, Жириновски, италианото клоун......

32

Анонимен

преди 6 години

За да направим нещо г-н Тръмп, първо трябва да изхвърлим евролиберастките екстремисти. Което не може да стане без кървави сблъсъци. Молим свалете диктатора Юнкер вместо да се занимавате с Асад.

31

Лесно му е на Тръмп

преди 6 години

Много е лесно да се каже "Дело на неудачници". Хайде нека неговото дете да бъде взривено и тогава да видим дали така ще говори. Жалко за загиналите и техните близки. Ама където има мюсюлмани живот за другите няма .