10

Анонимен

преди 6 години

До АТАКИСТКато говорим за кухи личности как можем да пропусни шизофрениците от Атака? :)

9

Анонимен

преди 6 години

Не и остана друго освен блещи жалостно и безпомощно.

8

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Другарки Нинова, да умееш, да хвърляш прах в очите на хората също е изкуство.Бате Бойко ги умее по-добре от теб тези работи. Факт !

7

Анонимен

преди 6 години

Таз горката вече я съжалявам...

6

БАБА КУНА

преди 6 години

ДА ДОПЪЛНЯ НИНОВА - ХВЪРЛЯЙКИ ПРАХ В ОЧИТЕ НА ХОРАТА ГЕРБ КРАДЕ КАТО ЗА СВЕТОВНО ОТ САНИРАНЕ, МАГИСТРАЛИ, ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ, ОТ ЕВРОФОНДОВЕ, ОТ КТБ И ИЗОБЩО ОТ ВСИЧКИ ПОСОКИ!

5

extremist

преди 6 години

240 БАНДИТА ЗА ПАНДИЗА

4

Надя Николова

преди 6 години

До голямо прозрение е стигнала госпожата.Човек ще си каже,че е открила топлата вода,или че е летяла до Марс,или че дори е открила лек против някоя коварна болест.Сякаш всички останали имат пясък вместо мозък.И сякаш тя е различна от него.Фактите обаче сочат едно-и тя се е нагушила от далаверите,а какно са го казали хората : "Гладен на сит не вярва."

3

Анонимен

преди 6 години

Г-жо Нинова, не ГЕРБ ви е проблемът, а хората, за които говорите.Ако българското общество беше морално, нямаше всеки да присвоява според възможностите си.Обществото е звяр, който независимо от стойността на отделния индивид, се дресира като звяр, а по-мъдри и по-успешни лидери са го казали:Хляб и зрелище- като това естествено не е цялата истината.Звярът се опитомява със здрава ръка, г-жо Нинова, а най-здравите ръце са тези на страха и глада.

2

Анонимен

преди 6 години

Тази лъжлива госпожа, защо не си гледа работата. Да си гледа милионерите от БСП и да не се занимава с ГЕРБ. Народът си каза думата-не иска комунисти да го управляват. Сега и завинаги. Преди изборите се повярва, че ще бъде миистър-председател. Да, но не! Даже им се провали софрата, голямото ядене. Приседна им.

1

Анонимен

преди 6 години

Не ни интересува мнението на червените крадци и съветски слуги