30

Анонимен

преди 6 години

Нинова е *** и никой не и слуша глупостите. Народа единодушно избра ген. Борисов и е доволен от правителството. Нека продължава да гради държавата всеки ден, успехите са големи и хората го подкрепят!

29

пенко

преди 6 години

Според мен няма социалисти ! На света има капиталисти , комунисти и трудови хора . При капиталистите собствиността в/у средствата за производство и принадената стойност са частни ; при комунистите колективни . Няма пазарен или планов мехенизъм !!! И двата ги ползват и двете системи ! Човечеството ще загине ако не унищожи частната банкова система / само държавни банки и в капитализъм/. Социалистите са подла *** / обикновенно са БУРЖОА / ! Ограбили са другите по "ляв" начин !!!

28

Анонимен

преди 6 години

За да си социалист ти трябват милиони, за да си гробаджия -милиарди.

27

Анонимен

преди 6 години

Не е луд този който е изял зелника, ами този който му го дава. Пак гласувайте за ГЕРБ, и после пак ревете!

26

Анонимен

преди 6 години

От както свят светува войната е част от живота и при друггарите е така!Равенство, братство,свобода, къде са?Преди всичко демагогия и словоблудство!

25

Анонимен

преди 6 години

Ох, Бойко, излъжни ни нещо хубаво, хъбче нещо, газ в Черно море, Кувейт на Балканите, дигиталне център на ЕС и дигитални заплати по 5 хил евро! Излъжи ни, че мизерията не се трае вече!

24

Анонимен

преди 6 години

Човек, колкото повече чете коментари из подобни онлайн медии, толкова повече разбира колко българина си заслужава съдбата...

23

Анонимен

преди 6 години

Незнам кой колко прах хвърля но се обедих че Българите сме ляпи

22

Анонимен

преди 6 години

Чешмеджиев,а колко пр.т трябва да си,за да подкрепяш една неграмотна мутра и дори да и се възхищаваш.При това пребоядисана от червено в синьо.

21

чешмеджиев

преди 6 години

Какв *** трябва да бъдеш , за да членуваш в БКП / БСП и да подкрепяш тази кукувица Нинова ????

20

зид

преди 6 години

Тази вече не е и смешна ..... Отврат и простотия !!

19

Анонимен

преди 6 години

Абе,Генади.Дъщерята на Бойко къде е?А сина на Цецка Цачева къде е?Виждате сламката в окото на другите,а гредата във вашето- не.

18

Анонимен

преди 6 години

Всички знаем КОЙ купува подкрепа наред,без оглед на политики и одобрение в обществото.Всички знаем в кого са парите/нашите пари/и КОЙ ги ползва като свои.Ако не беше така,сега нямаше да се радвате на правителство- сбироток от взаимно изключващи се личности,готови на всичко за власт и пари.

17

Анонимен

преди 6 години

"Лъжа"? На кого му дреме? Нали има милиони. А , ТИКВАТА милиарди.Дайте на младите и те да се налапат малко.

16

карина

преди 6 години

Всички вече ми омръзнаха с демагогията си - без изключение. Идва лято - да му су насладим.

15

Анонимен

преди 6 години

Милионерката казва: "Вижте колко е лош милиардера".Е, бати пародията. Май е време за университет за политици. И Тръмп е милиардер и кво? Едно голямо нищо.

14

Анонимен

преди 6 години

Защо да са прозрения на Нинова като всички виждаме,че хвърлят прах в очите на хората и то не от днес и от вчера.Това,че ни мислят за "мат'рял" не означава,че наистина сме такива.Това,че бяха избрани от "мат'ряла" си е чиста заблуда.Избра ги администрацията,която надуха по време на управлението си и купените ц...ки гласове.Това е истината.

13

Анонимен

преди 6 години

Хайде гербаджиите да си кажат честно как бяха призовани да не глауват на реферeндума на Слави, илиа ако го направят да бъде с '' не '' Глаовете на българите на реферндума бяха протестен вот против ББ, а сега герп се изкарват единствените защитници на Слави, който заигра открито с тях, призовавам за бойкот на Слави и герп

12

ист

преди 6 години

На пленума Нинова говори само за ГЕРБ.Хвърчат пръски от устата. За БСП нито дума. За покойник се говори или добро, или нищо. За БСП - нищо.

11

Петров

преди 6 години

Продължавай в същия дух,другарко! Крайно време е държавата да се отърве от вас и ти с всички сили се бориш това да стане по-скоро! Дерзай!