50

безпартиен

преди 6 години

Тая обезглави всички несъгласни с нея!Ким Чен Ун пасти да яде!Най накрая да не излезе,че и нея Бойко я е видял на някой разклон за Велико Търново?

49

Анонимен

преди 6 години

Дреме ми за пленума на комунистите и истеричната им лидерка!

48

Анонимен

преди 6 години

Разбира се че хвърлят прах в очите на хората.Само слепите и глухите не го виждат.

47

Винету

преди 6 години

А бе, Курнелийо, гледай си твоята мухлясал партия, все в канчето на другите ровите и все другите лоши, пък вие цвете шарено. Айде марш в канавката.

46

чудя се аз

преди 6 години

БСП комунисти ли са, или капиталисти?Боко още ли членува в БКП, щот нали там е работил преди?

45

Боко

преди 6 години

До 33 червен анонимник. Ами ние не ревем, бе червен ***, ревете вие, щото не можахте да се докопате до властта.

44

БСП са гад.ини

преди 6 години

А гроздето киселее ви?

43

нн

преди 6 години

Нинова беснее че не стана нейната. От нейните уста само критика на управляващите, дали е права иле и не е, винаги ще беснее от злоба. Не е важно добро ли е или не е, важно е да плюе и да се сомовеличае, колко е умна каузата на БСП.

42

Анонимен

преди 6 години

Нинова казва истината, но много хора не искат да я признаят. Причините са ясни - когато си на яслата не искаш да ти дръпнат паничката, а с какви трохи са те залъгали няма значение. Малко са онези, които не чакат някоя партия да им подхвърли подаяния и точно затова нищо не се променя.

41

Още Един

преди 6 години

Казаното от Нинова е вярно. ГЕРБ лъже, винаги е лъгал и пак ще излъже.

40

радост

преди 6 години

Слави Чалгата се изгуби напоследък.Роската също.

39

Вили

преди 6 години

А бе миндо,стига си разпространявала вредни мнения,няма такова нещо.Губели доверие изобщо не е верно това,яд ви .е ГЕРБ ви отне възможнастта да говорите с Путин за да се намърдат фирмите ви в енергетиката и да то.ат държавата,просто умирате от яд,ще се изядете през гърба като змия която се самоизяжда запо.вайки от опашката и накрая умира.П.оста.ка,немога да те слушам и гледам,ОТВРЪТ!!!!!!!Много ви е яд нали ,дето каза С.Данаилов боли ,много боли.Не разбрахте ли ,Б.Б може да работи и с Русия.

38

бай ганю

преди 6 години

До Патриотаха ще се скъса да мачка само гледай

37

Ninowa,

преди 6 години

Досега се въздържах да го казвам, но ти наиситна си била нетърпима! Невъзможно е да бъдеш толкова двойнствена и в семейството да се държиш нормално. Явно синът ти няма да се върне тук. Всяка твоя дума е кавгаджийска, интригантска,негативна и заяждяща се оценка.( вероятно и съпартийците ти го разбират).И както виждаш, не казвам нищо за съпругът ти.Но... думите са БУМЕРАНГ.... или "аберцио иктус"...ще се върнат при теб.

36

бай ганю

преди 6 години

смърт на статуквото да живее статуквото тва е логиката на нинова

35

Мънго Джери

преди 6 години

По отнощение лъженето просто комунистите нямат равни! Независимо че Б.Борисов и компания са се пръкнали от тях има още много да учат. Но той, трябва да му се признае е много способен ученик!

34

Анонимен

преди 6 години

Какво "хвърляне напрах в очите на хората" *** Корне?Как би могъл някой да лъготи повече от теб? И да е по-нагъл?Излишно се вълнуваш. По тези две направления ти нямаш равен, всички могат само да се учат от теб!

33

Анонимен

преди 6 години

Защо ни занимавате с пленумите на тези капиталисти. Кой се интересува от тях? Никой! Не стига че са нагли, крадливи и лъжливи, ами ни занимават със себе си. Да се събират, да си говорят глупости, но нека знаят, че каквото и да правят, те никога, ама никога няма да спечелят избори. Особено с тая к.р.а.в.а начело. Тя е отврат. Повръща ме се от нея.

32

Патриот

преди 6 години

Мачкай герберската хунтата ,Корни!

31

Анонимен

преди 6 години

В час пик в градския транспорт: Господине, какво правите отгоре ми? Ами навалица, госпожо, какво да правя Ами направете нещо, де!