63

Тъпанар

преди 7 години

очвидно имате оръжие, щом го размахвате заплашително по форумите. Явно гръмването на някой, няма да подобри нещата при Вас, затова гръмнете себе си в главата, но задължително 2 пъти, защото практиката показва, че неудачници като Вас пропускат от първия път! Стига толкова съм стоял на нивото Ви! Поздрави, умната и запомнете - 2 пъти (вижте по-горе защо, ако сте забравили).

62

Тъпанар

преди 7 години

домашните, а не да висят в разни сайтове и да драскат репликите чути от бащите си, след като вечерно време са цапнали по 2-3 ракии и изведнъж са се припознали като големи разбирачи, родолюбци и герои. И не на последно място и най-вероятния сценарий е да сте от тези смачкани от живота и ощетени от природните дадености хора, в които яростта ври непрекъснато. И един безплатен съвет към Вас...

61

Тъпанар

преди 7 години

До г-н 48/59/АнонименПриятелю! Агресията и яростта Ви е нелепа! Явно сте някакъв вид ясновидец или екстрасенс, щом от един коментар, знаете какъв съм, колко работя, какво имам и прочее... Аз без да съм екстрасенс, ще Ви кажа че ако вие сте, значи сте шарлатанин, защото за щастие нямам нищо общо с описания от вас типаж (пардон - описания от мен - Вие ползвате само Копи/ Пейст). Другият вариант е да сте платен *** или да сте от тези хора, които ако не са на училище сега, е време да си пишат...

60

Анонимен

преди 7 години

КОЙ ВДИГНА ЦЕНАТА НА ГАЗА!!! НЕ БЕШЕ ЛИ БУДА!!! ТОЧНО СЛЕД КАТО СЕ ОБЯВИХА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ КЕВР ГИ ВДИГНАХА БЕЗ ДА СЕ КОНСУЛТИРАТ СЪС СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО! ПО НАРЕЖДАНЕ НА БУДА!!!БЪЛГАРИЯ Е ВЕЧЕ НАПЪЛНО СЪСИПАНА, ЗАЩОТО СЛЕД ТРЕТИЯ МАНДАТ НА БУДА ЩЕ СМЕ НАПЪЛНО ЗАТЪНАЛИ В ЗАЕМИ РАЗОРЕНИ И ЩЕ СМЕ НА ХАЛА НА ГЪРЦИЯ БЕЗ ДА ИМАМЕ ЖИЗНЕНИЯ ИМ СТАНДАРТ!----------------ВСИЧКИ КОИТО ГЛАСУВАХА ЗА БУДА 2017-ТА СА НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ И БЪЛГАРОУБИЙЦИ ДОКАЗАНИ!

59

Анонимен

преди 7 години

ДА БЕ ДА ПРОБЛЕМА БИЛ СЛУЖЕБНОТО ДЕТО ГО ИМАШЕ САМО 3 МЕСЕЦА :DПРОСТАШКОТО НАСЕЛЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ ИЗБРА БУДА ЗА ДА ПРОДЪЛЖИ ДА УБИВА НАСЕЛЕНИЕТО ТАКА Е БИЛО ОЩЕ ОТ НАЧАЛОТО НА ПЪРВИЯ МУ МАНДАТ!!!!

58

анонимен

преди 7 години

Как не разбирате,че БСП са виновни.Те постоянно пречат на Герб за нещо си и объркват работите на Герб.Още 7 години да е на власт мутрата пак БСП ще му са виновните.

57

Бай Корлеоне

преди 7 години

Гарантирано от ГРОБ.! ОСТАВКА - некадърници и КРАДЛИВИ КАЛИНКИ!

56

Емигранта

преди 7 години

А дано издържа още 3-4 год и да взема британски паспорт

55

Охранителят-София

преди 7 години

Ми много е просто! На жълтите павета и долу антинародното правителство,а добре е още от сега да се запътим натам,защото геноцида срещу нас е ясен и въпросът е дали ще го допуснем!

54

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 59нали си избрахте банкянското *** да ви е началниккакво друго сте очаквали.ти наистина ли считаш, че някой ще го изберат за 3-и път и той сам ще си днигне тока, за да предизва недоволство къ себе си?абе толкова ли не разбрахте от т.н. "соц" партия, защо не ви избират хората? ама вие наиситна си мислите, че хората са прости, ама явно не са толкова прости , колкото ви се иска на баш капиталистите-олигарски ? кви "социалисти" сте вие бе, като сте милионери до един ?

53

тато

преди 7 години

До Анонимен Ще плащаш като поп с този плитък мозък, с този *** за минстър председател, да ту е честито.

52

Анонимен

преди 7 години

До *** 56давате сметка как определена клика иска да изкупи държавата на безценица и да превърне себе си във феодал, а обикновенните хора и поколението им в крепостни селяни и длъжници.....ясно си давам сметка, че си един от тези кандидат-купувачи. и твръдя, че мисленото ти е плитко, ако считаш, че след това ще има кой да ти работи върху земите, че изобщо ще има хора и от това ти ще си щастлив?ако казваш, че би бил щастлив от такова положение, значи не си човек и лично бих те гръмнал!

51

Анонимен

преди 7 години

Тези които гласуваха за Сикаджията за да живеят по-добре, те да плащат увеличенията на цените. За кой път Бандюгата ви излъга, край нямат измамите му. Интересното е, че е много страхлив но и толкова нагъл. Да вдигаш цените защото крадеш безумно от енергетиката, която нямаш капацитет да управляваш, да плащаш на Амер.ц-ли задължителните 17% печалба е гнусно предателство спрямо българите. Тиквата продължи договорите отново. Явно това е за да го поддържат американците. Иначе, ще го изритат веднага.

50

Гробокопач

преди 7 години

Боко клати "народа", "народа' клати Боко. После останалата част от него, си го избира пак. От това единствнеи печелят "американците" сиреч евреите.

49

Тъпанар

преди 7 години

До 48 АнонименГосподин Анонимен,Какво ще правя апартаментчета, къщичките и декарчетата няма никакво значение. Дали не съм работил - няма как да знаете, защото не сме първи приятели. За плитко мислене - явно Вашето е такова, защото ОЧЕВАДНО не си давате сметка как определена клика иска да изкупи държавата на безценица и да превърне себе си във феодал, а обикновенните хора и поколението им в крепостни селяни и длъжници...

48

Браво

преди 7 години

Няма ли сега да отидете на протест да подскачате с двата вдигнати пръста и да искате "пазарна" икономика... А почти всичко отивало в хамереканските тецове и веитата.... Не беше ли Путин "виновен" за всичко? На ход е Боко да видим как ще защити интереса на народа, а не на корпорациите и монополистите! Вероятно поскъпването няма да е 100, а 50/60 процента, като с билетчето за транспорта и ще се отчете за "успех"!?

47

не на Белене

преди 7 години

Токът се повишава, защото: 1. Незигодни договори, 2. Некомпетентност и корупция 3. Липса ва стратегия 4. В Дания и Уругвай, произведената от ВЕИ енергия задоволява ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА. Въпрос, защо при нас се скъпи фотоволтаиците-отговор- защото ги държи заводът на Бориславова, т.е Тиквата. Въпрос-защо купуват тролейбуси, а не автобуси с електродвигатели--защото Тиквата ще спечели. Всичико в БГ зависи от Тиквата. А тиквочите го избират. Затова не мъркайте , плащайте и духайте!

46

Анонимен

преди 7 години

На всеки е ясно защо засраха Белене! И само не ми казвайте че не можем да си го позволим или, че АЕЦ-а е опасен.

45

йохохо

преди 7 години

Много бацета и бацки станаха висящи на народния гръг а ние oЛигoфренитe само си гледаме празните джОби вместо да погледнем към единственото което ги оправя завинаги - тоягата.

44

Анонимен

преди 7 години

До Българинавъпросът е защо заплатите не са 2 а 5 пъти по ниски средните!?.щото ви е голяма печалбата на брат-чедите и капиталистите.корпоративният данък е в дъното на нистите печалбитрябва жесток корпоративен данък, така, че пачелбата на една фирма да е 10%, а другото, да отива за заплати и да влиза в бюджета, от ктъдето да се преразпределя от държавата към хората, чрез различни механизми.искаш да печелиш от труда на другите? ок - плащай висока дан за това!ето го комунизма в действие!