103

Не народ а мърша

преди 6 години

Нашият премъдър вожд,няма да го позволи!Той е истински мъж ,не някакво си ТВ банално мрънкало!!!!!Ще удари по масата и повече от 99.9% няма да позволи !!!!!!Тогава всички трябва да заблеем дружно в негова възхвала!!!!

102

БАБА КУНА

преди 6 години

СЕГА ЦЕНАТА НА ТОКА ЩЕ СКОЧИ ДВОЙНО, А БЛАГОДАРЕНИЕ НА "МЪДРАТА" ГЕРБАДЖИЙСКА ПОЛИТИКА ЗА КОЛЕДА ТРОЙНО!

101

Честито

преди 6 години

Ай честито сватя. Как не го разбрахте че държавата умира бавна и конвулсна смърт. Как не разбрахте че 240-те си пълнят джобовете докато вие гниете в мизерия.Пример за размисъл: плащам ток $50 (зима около $100) на месец при заплата $2500. Климатик/парно без спиране.До просешка товга ни докараха и продължават да лъжат в НС. Вадете гилотината и пред Парламента

100

Анонимен

преди 6 години

До ДиспансеризиранКакъв Виденов, какви комунисти ,бе, от осем години сте на власт, бандити лъжливи. Каквото пипнахте, окрадохте и го за.срахте.Немам думи достатъчно да ви п.сув.ам, нема такава наглост, нема ткова безочие, *** мр.ъсни.

99

Анонимен

преди 6 години

До ТъпанарЗа какви неудачници ми говориш. Щом не съм от *** крадливи и успели измамници гербисти съм неудачник, така ли. Сигурно трябва да съм бандит, крадец и убиец , като вожда ти, че да съм уважаван Удачник.Как не ви е срам, бе герберчета д.олни , от нас крадете, бе бандити мр.ъсни.

98

Анонимен

преди 6 години

Затворете Козлодуй напълно, за кво ви е?Нали сте горди евро-атланти и резултатите са видими. А и Росалион намекна оня ден, че дори и през задните части да ни излиза, трябва да се съобразяваме с геополитиката.Макшейм може пак да дойде да ви опъва ушичките, ако не слушате. Нали сме колония. Доене и робски труд.

97

дзъ

преди 6 години

След водата и парното дойде ред на тока...очаквам и повишение на горивата...много ги забавиха тия избори, но пък до 4 години нали заплатите ще са по 1400 лева ... то трябва да се наваксва .... и кило сирене 240 лева очаквам и очаквам 4ти, 5ти, 6ти и 7ми мандат на ГЕРБ и очаквам никога да не сме нормална държава....който има деца да ги изритва някъде навън

96

батко ви Б.Б.

преди 6 години

всичко ще ви дигнаа , а от догодина и данъците и акцизите нали тряябва да имам пари да ме изберете и 4-ти път.

95

<><>

преди 6 години

И винетките и данъците и водата и всичко каквото ви дойде на акъла вдигайте ....поне вие да богатеете народа се е видял че е шилешки !

94

Б.Б.

преди 6 години

Така трябва ! 400-500 лв заплата и 300 лв ток да се плаща ! 100-200 лв на месец са предостатъчно да се живее в България ! ........п.с. *** народ - Слаба държава !

93

Оруел

преди 6 години

Не не ни трябват Белене и Южен поток!

92

опетков

преди 6 години

До Анонимен Той мегавата сега е 200 лв, значи искаш двойно намаление. А цитираните двама са специалисти колкото баба ми. Да запитам, къде отиват парите, които се плащат за горещ резерв, а на практика са чист грабеж от нашия джоб. Реално на Козлодуй се плащат и сега над 75 лв на Мвтч ако се брои и горещия резерв, който те така или иначе не могат да поддържат. А дрънканиците за ТЕЦовете са преливане от пусто в празно, защото е ясно, че нищо не може да се направи до изтичане на договорите.

91

Анонимен

преди 6 години

Стрижиииииииииии овцете Баце, само така, да се научат да скачат според тоягата!

90

старшината

преди 6 години

Подготовка-а-а , почни !

89

BRAVO !

преди 6 години

EU E GLAVNATA PRI4INA ZA TAKIVA NESAOTVETSVA6TI SAS STANDARTA NA DARJAVATA CENI - TOKA,GAZTA,GORIVATA SA PO EVROPEISKITE CENORAZPISI, A ZAPLA6TENETO -KAKTO V TRETIAT SVIAT, DAJE I PO-LO6O.

88

Анонимен

преди 6 години

Токов удар ще получи Борисов,ако ни пробута това увеличение.Търпението ни не е безкрайно,вожде.Индианците може да нямат много акъл,ама имат чувство за самосъхранение и то им подсказва,че ножа е опрял до кокала и повече не могат да понесат.

87

Анонимен

преди 6 години

Някой иска да ви изони от страната ви.Умишлено ви насочват към терминал 2,за да станем по-малко и да бъдем лесно превзети от един определен етнос,трайно настанил се по нашите земи.Всеки,който ви дава такива съвети тук или е от този етнос или е абсолютно некадърен и се надява,че другаде ще живее по-добре.Попитайте тези,които живеят в чужбина в адски условия по 15 човека в помещение и към тях се държат като роби.Рядкост са тези,които са успели и обикновено те са с високо образование и пак трудно с

86

Анонимен

преди 6 години

Нека кажат "демократите", нека кажат тези, които обещаха пенсии, за да седнат задниците им в правителството.Никакво споразумение за 4-годишен мандат не може да ме впечатли.Най - нелепото е, че АЕЦ Козлодуй бе построена от българския народ, а сега се ползва от алчни тарикати във всякакви цветове - нагло и цинично, а някой ми каза, че имало прокурор.

85

хм

преди 6 години

бягството от страната през Терминал 2е прекалено лесно решение , за мен не е вариант !

84

само ГЕРБ

преди 6 години

Спокойно!Утре Бойко ще ги натисне и не само че няма да има увеличение ами и даже ще го намалят. После на следващите избори 75% за Бойко. Даже и Корнела ще гласува за него.