156

Анонимен

преди 7 години

А защо да плащам наем ?или както е в американската култура - като проходиш и те пращат в интернат.хахатук семейните ценности са все още на почит.а и у нас старите хора ако нямат някой млад до тях с норамална заплата са го закъсали и те и домовете им (ни).що да живея под наем а жилището ми да се руши понеже нашите нямат пари за ремонти..

155

Анонимен

преди 7 години

До 69Аз лично не познавам такива, ако вие познавате- сменете обкръжението.

154

Анадолски

преди 7 години

Е как бе, иначе пред клавиатурата са големи мъжловци...докъто чуят за казарма:-):-):-):-)

153

От години

преди 7 години

Управляващите рекламират труда в България като супер евтин, за което се подиграват всички други страни...Това не доведе до никакви реални инвестиции, напротив, дойдоха обирджии

152

ВЯРНО- И ЗАВИСТЛИВ

преди 7 години

Лоша работа

151

69

преди 7 години

е те па другите дето са се изнесли уж самостоятелно да живеят, сякаш не ходят през две седмици да влачат от мама и тати - за екскурзийка, за телефонче и т.н.

150

Анонимен

преди 7 години

"ВИЕ В СОФИЯ ОТ КАКВО СЕ ОПЛАКВАТЕ? големи заплати, ниски цени на парно, вода и ток."И аз това се чудя - заплатите в София са огромни, космически направо. В централата на ЧЕЗ в София, за ИТ инженер с години опит ми предложиха 600 лева нетна заплата. Направо се чудя за какво да ги изхарча тези супер много пари. Отказах работата там, защото просто не знам как ще успея да изхарча тези 600 лева! Супер много са!

149

Анонимен

преди 7 години

ДО 164 - Ами започни работа с по-малко, пък щом си натрупал опит - ще те оценят - заплатата ще тръгне нагоре.

148

Статия

преди 7 години

До Анонимен 162Ами обърни се към "модерните" управляващи секти, които разсипаха всякакви ценности и образование. Все пак те дават силен пример как неграмотни и безкрупулни типове могат да богатеят стига да са в тон с тая извратена "култура"

147

Анонимен

преди 7 години

До МЪРЗЕЛЪТБългаринът е и много завислив. Ако някой е по-успял от него- бил връзкар и престъпник. Ако имал повече имоти- слагач и реститутка. Ако е по-красив- бил гл*пав.

146

МЪРЗЕЛЪТ

преди 7 години

Е НАЦИОНАЛНА ЧЕРТА.ПОСЛЕДНИТЕ ДЕСЕТИЛЕТИЯ И НЕГРАМОТНОСТТА.

145

Анонимен

преди 7 години

ВИЕ В СОФИЯ ОТ КАКВО СЕ ОПЛАКВАТЕ?големи заплати, ниски цени на парно, вода и ток.лесен живот - заведения, ресторанти, метро, молове, всякакви забавления, охолен живот.добре почистени улици през зимата, топли офиси, всички са задоволени със всичко.

144

Европа

преди 7 години

Извън големите градове може да се купи апартамент или къща за не повече от 130000 евро.Всяко младо семейство го прави - ипотека с 2% лихва, държавна помощ за кредита, застраховка ако загубиш работа и минимална заплата къв 1700 евро...Останалото е примитивно робовладелство

143

Анонимен

преди 7 години

"Пак антибългарски *** статии"Aми досега като съм бил про-български настроен, прокопсал ли съм? В България е пълно с мъpльовци! Тръгнеш да изплуваш и те дърпат обратно надолу, ей така... от злоба! Писнало ми е от скапани псевдопатриоти, да им слушам гръмките лозунги (и колко била велика България и в миналото и сега), а в същото време да си стоят при мама и тати, за да може родителите им да ги хранят... и си хвърлят фаса на улицата, вместо в кошчето!

142

Анонимен

преди 7 години

До 158Като се събудих от кое? Нещо не ви се получи оригиналното.

141

Жена

преди 7 години

До ЖЕНА 2Не съм съгласна. Нужно е просто да се изнесе като е време, за да се научи сам на отговорност, разполагане с лични финанси, спазване на хигиенни навици и така нататък. Майката и бащата нека са си живи, контактът с тях да е в рамките на нормалното, не мама да идва всяка седмица да носи манджа на чедото си.

140

Анонимен

преди 7 години

До ЖенаКато се събуди какво стана?

139

Пръц

преди 7 години

До 142 работодателПредпочиташ хора с деца защото са уязвими и заради семейните си задължения не могат да ти теглят една майна и да си тръгнат, а ти да можеш да ги мачкаш. Уви все повече хора се ориентираха и напускат развалината БГ. Хубавата новина е, че скоро работодателите ще можете да си наемате сирийски, авгански, иракски и т.н. работници. Те не мрънкат и не скатават, направо бият и убиват. Все пак сте неверници, дори и с еврейската звезда до сърцето.

138

ЖЕНА 2

преди 7 години

ЗРЯЛ МЪЖ СЕ СТАВА, КАТО УМРАТ РОДИТЕЛИТЕ.АМА ТОГАВА Е ПРЕЗРЯЛ ВЕЧЕ И НЕ Е КОЙ ЗНАЕ КАКЪВ МЪЖ.

137

До Работодател

преди 7 години

Работодатели - с лопата да ги ринеш. ЗАПЛАТОДАТЕЛИ са нужни. Иначе ще си живеят по 2-3 семейства в едно жилище.