256

Jo

преди 6 години

Не мога да повярвам, че 99% от писалите тук защитават живеенето с мама, тате, баба, дядо, брат, сестра, внуче и куче и т.н. в една панелка - родовото имане! *** и *** - вярно само скапан "матреал" е останал в булгаристана! Иначе всички са с претенции - малки им били заплатите. Ами хванете първа, втора, трета, ако трябва работа - да не мислите че на "запад" парите растат по дърветата и къщите са по 1000 квадрата и без пари? Ама хората имат самочувствие и достойнство, не са *** ...

255

Всеки сам за себе си

преди 6 години

Дълго време живях със жена ми при ридителите ми...и двамата имаме апартаменти които дадохме под наем ...да си купим трети апартамент...и двамата имаме стъбилни работи...но с две запалати общо 2500лв на месец...не стигат като мислиш и за деца

254

Все тая

преди 6 години

Аман от поръчкови статии, авторът сигурно е сменил белото, да вземе да си свали розовите очила и малко да се огледа.Няма база за сравнение с развиващите държави, тук ТРУДЪТ Е ЕВТИН!!! И аз искам да се изнеса ама няма как живях в София преди 2 години заплата 600лв. нетна, работодателите са *** в България.БГ Бизнеса не може да плаща такива заплати, началниците-МУТРИ могат да се возят в коли над 100 000 лв айде бе... немам думи.Трябва да се свали БОРДА НА ДИРЕКТОРИТЕ,СИНДИКАТИТЕ!!!

253

Анонимен

преди 6 години

297- значи ти мислиш че тато ти е помогнал да купиш жилище, а не си го платил ти- това е шизофрения !? Я глей ко става- САЩ- ипотечен заем под 1%минимална заплата от 7/16 долара, цените на всичко са колкото тук, Европа ипотека 3% според участието си, минимални заплати над 1500 евро- тук мин заплата 460 лв. Алчността на червените капиталисти ни затриват главите, а на теб тато не ти е купил нищо.

252

extremist

преди 6 години

Едва 16% от нашенците са готови да плащат квартира - КОЕТО ГОВОРИ ПОВЕЧЕ ОТ ВСИЧКО ДРУГО...МНОГО МИ Е ИНТЕРЕСНО: КАК БЕЗ НИКАВ НАЧАЛЕН СТАРТ,РАБОТА И ПЕРСПЕКТИВА ДА НАПУСНЕШ МАМИНИЯ ДОМ ЗАКУПЕН С ПОМОЩА НА ТАТО(БОГ ДА ГО ПОЖИВИ ПОСМЪРТНО)

251

Анонимен

преди 6 години

е тва се нарича юнак. и нема кво да бега.Българи - Юнаци

250

Анонимен

преди 6 години

Ами то българина бега много далеч от стряхата.По възможност - чужбина.

249

Анонимен

преди 6 години

Чека *** блю да му сготви и да му плати токаня. Има крава пие мляко. Яко му шари бащата, все едно е Джейсън Донован. На 100 годиние, 29 и няма ум за беби, дори. Семейство ще прави...!? Първо трябва да порасне. У лево..., ако ли не у Левуново. Жените щат стожер, мъж с ум и рамо на което да се облегнат. А не балетист.

248

Пак от 290

преди 6 години

Когато срещнах подходящия човек, естествено заживяхме отделно, но не си мислете, че се справихме със заплатите си на млади специалисти.Апартаментът е купен с парите на баща ми, за което вечно ще съм му признателна.

247

От 290

преди 6 години

Започнаха скандали между моите родители.Обвиниха мен.Мама не ще мързеливото, говорещо на "че" момиче да се настани в моята стая, но предпочита да е то, защото не се обича зълва си. Татко беше наясно какви разправии ще има между сестра му и жена му, но му беше неудобно да каже "не" на сестра си. Същевременно не искаше и да приеме у дома девойчето от село, което открито беше заявило, че иска да дойде в София не за да работи, а за да си поживеело. И какво да правя? Останах у дома още няколко години

246

До 245

преди 6 години

Пишеш странни неща. Ако е момиче на място, няма да се влияе от никого. Това не пречи да уважава своите родители, а също и твоите. Стига да не е мързелива, ще се справи и без майка си с домакинската работа, особено пък ако и ти й помагаш.Относно изнасянето от дома. Когато се реших, наскоро започнала работа след университета, знаеш ли какво стана? Две роднини от провинцията - неомъжената възрастна сестра на татко и една от племенниците на мама, се скараха коя да дойде да живее при родителите ми.

245

Анонимен

преди 6 години

бизнесмен:сюнета може да се продаде - религия за препитание.

244

иван

преди 6 години

като няма шарени хартии в джоба,къде да живея бе мозъчни донори? Или трябва да работя на 3 смени 7 дни в седмицата за да обслужвам интересите на новия световен робски кредитен ред....ай мерси ше си правя каквото ми хареса и да му мислят робите на банките и бачкьорите. за мен не е важно това баце,за моето семейство също...

243

Анонимен

преди 6 години

Само феминизацията може да раздвижи българското патриархално блато.Българската жена предпочита чужденеца, па бил той и арабин = по-патриархални и от нас

242

Анонимен

преди 6 години

До *** Ром от КърджаАКои са "истински мъжките народи", бре? Имаш предвид някои, които не могат да гледат от мързел и се чудят къде да се пришият, чие законодателство им гарантира повече социални помощи и детски надбавки. това ли им е мъжкото, бре?Нашият народ има една пословица, която е точно за такива като теб - "Пи+кай, та се огледай"!Въшките нямат бъдеще. Те само търсят къде да се прикрепят. после някой се почиства от тях. Ега ти "мъжете"!

241

Анонимен

преди 6 години

колко е хубаво да си мамин синковец като закъсаш поради някаква причина ,жената най-вероятно ще те напусне,но родителите и по специално майката-не...

240

парен

преди 6 години

Аз и купих апартамент на 34. Майка ми веднага се премести при мен.Проблема е в старото страхливо поколение което се чуди как да направи децата си зависими. Това са стари социалистически трикове. Багайте и не се обръщайте!

239

Анонимен

преди 6 години

на мамин синковец ще гони-питомното,а блудният-дивото.

238

Анонимен

преди 6 години

С парите за наема, не е ли по добре направо да си купиш жилище с кредит?

237

една българка

преди 6 години

Такова мрънкало като българският "мъж" няма никъде по света. Ако искате спокоен и щастлив живот, не се омъжвайте за българи, за нищо не стават!!!