16

/./

преди 6 години

Когато заплатата ми стане европейска, минимум 8-900 евро, тогава ще се изнеса от нас. Защо сега да се изнасям, така някак си се оправям със заплатата която вземам. Иначе трябва да давам всичко за наем или за покупка на жилище и да стоя гладен. Защо да го правя???

15

Анонимен

преди 6 години

По официални данни 30 % от домакинствата са с външна тоалетна. Не е смешно, жалко е!

14

Тигър Форсес

преди 6 години

А какъв точно е проблема? Имам чувството, че периодично тук се пускат такива статии, целящи да осквернят традициите, духa, бита и културата на източните европейски народи. Целта е ясна - претопяване и асимилация на източните народи, размиване на тяхната идентичност, и то не отвън, а чрез собствени писачи-манипулатори. В този смисъл това е поредната манипулативна, розово-умно-красива статийка, която иска да ни вмени евроценностите с цвета на дъгата.

13

Георги

преди 6 години

Абе трагично е че явно много хора не разбират защо трябва да живееш отделно най малко за собственото си самочувствие трябва да го направиш час по скоро но тия кравари и еврогейове като правят тия *** статистки не вземат ли предвид и заплатите в България? Я ми кажете гейчета как един млад човек който бачка за 600-700лв да си позволи да плаща 500лв наем на месец и то за някоя дърта панелка?

12

Анонимен

преди 6 години

"Повече от половината от младите българи обаче живеят в мизерни условия, тъй като делят едно и също жилище с няколко поколения, отчита Евростат "- точно обратното.повечето от половината млади българи живеят с майките и бащите си, защото имат мизерни заплати.

11

Анонимен

преди 6 години

До Пръц 6Викаш...не сме *** да работим на работодателите...не сме *** да плащаме на наемодателите... я по добре безработен при мама а :)Да ви имам и мъжете и хората....

10

Анонимен

преди 6 години

всеки втори българин тъне в мизерията (45 процента). Апартаментите струват ПАРИ. Сега ако изкаравш 2000-3000 на месец, нещата стават други, но това са изключения.

9

Йори

преди 6 години

Тези какво искат да ми кажат, *** плащай наем ли? За какво да плащам наем като баща ми е построил огромна къща, има място за 30 човека дето се вика. Спокойно може да живеят 3 поколения.

8

Всеки втори българин

преди 6 години

- мамин синковец. Алоууу, как си бил с математиката в училището, писателю!?

7

свободен

преди 6 години

5 поколения подред живеем в родова къща и все най-голямо момче остава в нея! Кое точно не е наред?

6

Анонимен

преди 6 години

Плащам 1000 евро наем, ако родителите ми живееха тук, щях да се набия при тях барабар с жена ми :)

5

Пръц

преди 6 години

Еййййй много ви е яд, че младите българи не бързат да влязат в матрицата и да станат роби на капитала, плащайки наем или жилищен кредит. Ами господа хамериканоски близковци направете си справка за любимите ви времена преди 9.9.1944, дори и тогава в една къща са живели по три поколения. Българина не е *** да робува на феодалите наречени бг работодатели за да плаща наеми или кредити, че и от млади години.

4

Мен

преди 6 години

Средният наем е 500 - 600 лева! За какви 27% пишете?!

3

защо ли

преди 6 години

Защото с 500 лв можеш това да си позволиш

2

Krom

преди 6 години

"...В Гърция 51,6 % .... делят един ПО КРИВ с майките си?!.." Направо сте железни.

1

маке

преди 6 години

и къв е проблема да живея в бащината къща и да се грижа за родителите си аааа сетих се не купувам новите им жилища на баснословни цени хи хи хи