208

Лъжеш !!!

преди 7 години

Никой на Запад не ни кара да махаме кирилицата.Кирилицата е приета за официален език в ЕС, наред с други европейски езици.

207

Анонимен

преди 7 години

Никой не мачка русия, тя сама се затрива.И не става корава, а обеднява и лежи в тежки алкохолни изпарения.Затова и никой не се жени за рускиня.Или веднага след сеатбата вижда каква е и я маха ;)

206

Защо ли ...?

преди 7 години

Защо всички бивши руски републики бягат далеч от добрата Русия?Защо и бившите страни от СИВ също не искат нищо общо да имат с Русия?Защо всички искат в лошите САЩ и ЕС ?Защото всеки иска да живее добре, а не като в Русия.

205

Анонимен

преди 7 години

Русия колкото повече я мачкаш, по-корава става!

204

Анонимен

преди 7 години

ЧЕ ТО ПОЛОВИНАТА НАСЕЛЕНИЕ НА КАЗАХСТАН Е РУСКОЕЗИЧНО, ИМА МНОГО РУСКИ УЧИЛИЩАА КАЗЦАХИТЕ ЗАЩО НЕ МИНАТ НАПРАВО НА АРАБИЦА, ТЯ ТОЧНО ЩЕ ОТРАЗИ ОСОБЕНОСТИТЕ НА ЕЗИКА ИМ, ПЪК И ПРЕДИ 100 ГОДИНИ СА Я ПОЛЗВАЛИ.

203

ognyanz

преди 7 години

До 290: С Русия може да се разговаря по много начини, но не и от позиция на силата. Който се е опитал, не е спечелил. Последни се пробваха Ердоган и Тръмп. Но сега и двамата решиха да преговарят. Видяха, че иначе нищо не печелят.

202

Анонимен

преди 7 години

Никой не иска близост с Русия.Никой не иска да спи до змия.

201

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 289Ами то русофила е с най-закърнялия мозък на планетата, а ти тук се опитваш да прехвърлиш русофилския недъг на другите.

200

До 289

преди 7 години

Ти си пиян, за какво говориш ?!Прочете ли изобщо заглавието?Явно си русофилистик-алкохолик ;)

199

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 281 Александър 2 си е ок пробвал се е ама наследника му Александър 3 върна крепосни4еството Обяви Русия има само ДВА съюзника Армията и Флота - Резултата го знаем --Япония им наби флота а Германия а( и ние) Армията след това дори нямаше русия а на нейно място дойде крепостния ссср халифат

198

Анонимен

преди 7 години

С Русия може да се разговаря само от позиция на силата, това е закон. Други всякакви разговори и преговори на взаимно-изгодни условия и т.н. алабализми са губене на време.

197

Анонимен

преди 7 години

Не може да убедиш един заклет до мозъка на костите си консуматор, че някой може да направи някому добро, просто от алтруизъм.За емпатията и съчувствието отговаря една област в мозъка зад орбитите на очите.Ще се съглася с евгениката, че има съобщества със закърнели участъци на мозъка.

196

Анонимен

преди 7 години

КПСС, БКП, КПСС, БКП

195

Анонимен

преди 7 години

Всичко в Русия е кражба и измама.Затова са винаги изостанали векове назад.Затова бившите републики скъсват всякакви връзки с Русия, защото са били насилствени.Бившите републики искат и ще се развият , а Русия пак ще си стои в северния край на Азия.

194

Анонимен

преди 7 години

Погрешно го нарекли Освободител защото освободил крепостните... ама друг път ;)Те си останали роби.А много халюси си мислят, че е наречен Освободител щото освободил българите ... пълни глуупости.

193

Анонимен

преди 7 години

Сега, ако някой ми пише, че Западът не иска да асимилира Изтокъ(говоря за Европа), няма да му повярвам.Човешкото същество се движи от инстинкта да властва над другите човешки същества.Много усилие се иска за да преодолееш този нагон.При това западните общества са много изостанали в емпатията си.Не, че ние горим от емпатия като гледам как снабдяваме ИДИЛ с оръжие.

192

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 268 лъжеш при това лошо Англия тогава НЯМА наборна армия как ще прави мобилизация Да не говорим 4е и тази Армията която има Е общо 70 000 пръснати из целия свят аман от *** ***

191

Анонимен

преди 7 години

Този цар Освободител е подписал указ за Освобождаване на крепостните .И не го е приложил изобщо, всичко си е продължило по старо му, защото дворяните му обяснили че освободените селяни няма вече да работят за тях, а ще искат да е за себе си.И така си остават пак крепостни. Винаги са били роби.След това стават комунистически роби. Никога нямат собственост.Тия не могат да носят свобода, те не я познават, не са се борили за Свобода, както българите в Османската империя.

190

Анонимен

преди 7 години

Да, бисексуалният Фердинанд определено е носител на западните ценности.Мерси, не, благодаря!

189

Анонимен

преди 7 години

Гледайте руския филм Викинг. От миналата година е.Вижте как "братушките" са живели. Вижте че никога не са били и славяни, ами първи братовчеди на викингите. Затова и филма се казва Викинг.И после ми говорете че сте братушки с руснаците, сиреч угро-фините.