228

Анонимен

преди 7 години

Кирилицата е Българска азбука, приета от други народи.Не е славянска.

227

Анонимен

преди 7 години

Славяни - това е измислица на сръбски псевдо историк!Това са источно-германски племена. Няма славяни!Руснаците са скандинавци, лъжеха пък че били славяни ... вече си признаха какви са, след генно изследване завършило 2015г.Ист готи, траки и пра българи - това е нашият доказан с генно изследване народ.

226

Анонимен

преди 7 години

Винаги съм се чудил защо 24.05 е ден на славянската писменост а не на българската писменост!Това е глобална измама!!!КИРИЛИЦАТА Е БЪЛГАРСКА ПИСМЕНОСТ! Въпреки че други народи я използват тя пак си е българска!

225

Анонимен

преди 7 години

НА НАШИТЕ ФУНКЦИОНАЛНО НЕГРАМОТНИ УЧЕНИЦИ КАКВАТО И АЗБУКА ДА ИМ ВЪВЕДЕШ, ВСЕ ТАЯ

224

Анонимен

преди 7 години

И ЗАЩО БЪЛГАРСКАТА АЗБУКА СЕ НАРИЧА УПОРИТО КИРИЛИЦА?трябва да се нарича българица, защото от тук се е разпространила с българските църковни книги.

223

Анонимен

преди 7 години

Русия насилствено налага кирилицата в много поробени републики.Сега тези свободни държави се отърсват и очистват от всичко руско!Махат кирилицата защото е лооош спомен от Русия.

222

Анонимен

преди 7 години

Българите могат да пият и метилов алкохол, което често се случва, понеже са свободни и имат по-голям избор

221

Анонимен

преди 7 години

Казахстан спира да използва БЪЛГАРСКАТА АЗБУКА, въпреки, че тя е приета за официална в Евросъюза. Дори на новите банкноти на еврото вече има надписи на кирилица.

220

Истината!

преди 7 години

"На руснаците не им пука от нищо!Те винаги са били гладни, бедни, безправни и пияни.Ще се напият пак и ще доживеят следващият ден.Такъв е бил животът им от столетия насам.Как да искат нещо като Свободата, като не я познават, като не знаят Что ето Свобода ?!Имат свободен избор само между лосион, антифриз и бояришник."

219

Анонимен

преди 7 години

"докато в отделни исторически периоди русофобите се именуват различно - може да са либерали, били са германофили, после англофили, а напоследък американофили и еврофили...".....................СПОРЕД ТОВА НА КОГО ПРИСЛУЖВАТ В МОМЕНТА. ТРЯАБНВА ДА СЕ Д9ОБАВИ, ЧЕ СА БИЛИ И ТУРКОФИЛИ ПРЕДИ ОСВОБОЖДЕНИЕТО

218

Анонимен

преди 7 години

като слушаш русофобите, само те са най-умните,свръхинтелигентни и разбира се много културни, а русофилите са прости, слабоумни и прочие.ВСЪЩНОСТ ДАЛИ Е ТАКА? КОЙТО ИМА МОЗЪК ДА МИСЛИ, ОСТАНАЛИТЕ... Е ТЕ И ЗА АЙСБЕРГИТЕ ДА Е СТАТИЯТА, ТЕ ВСЕ ПРОТИВ Русия ще пишат.

217

ognyanz

преди 7 години

До 309: Ти първо погледни себе си, драги. И ако си забелязал, темата е за кирилицата, а не за русофилство/русофобство. Нещо да напишеш за това?

216

Анонимен

преди 7 години

КАТ РУСИЯ НЯМА ВТОРАТЪЙ МОГЪЩА НА СВЕТА... Иван Вазов

215

Анонимен

преди 7 години

Нищо от това, което ви е познато, няма да е валидно тук - отговорил му гостът. - За разлика от французите българите не са толкова разделени на леви и десни; на собственици и на наемни работници; на стари и млади; на столица и провинция; на космополити и уседнали. Единственият съществен разлом тук е на русофили и русофоби и всички останали разделения са само негови проекции. И още: русофилите са си винаги русофили, докато в отделни исторически периоди русофобите се именуват различно - може да са либерали, били са германофили, после англофили, а напоследък американофили и еврофили...

214

MICHAEL KORLEONE

преди 7 години

ПРЕДЛАГАМ НА КАЗАСТААН ДА ВЪВЕДЕ ДРЕВНО ТУРКАТА ОРХОНСКА АЗБУКА.ДАЛИ ИМАТ СМЕЛОСТ НА ТОВА..ЗАЩО АЗИАТЦИТЕ СИ НЯМАТ СВОИ АЗБУКИ ? А ПИШАТ НА РИМСКАТА АЗБУКА ,ИЛИ НА АЗБУКААТА НА СЛАВЯНИТЕ ?

213

Анонимен

преди 7 години

До ognyanzДо 290: С Русия може да се разговаря по много начини, но не и от позиция на силата.----------------------------------------ognyanz, ти освен че си русофил си и доста ощетен от господ в главата. Подозирам че причините за слабoyмието ти са наследствени, а не придобити от руската пропаганда и хибридна война с България.

212

Анонимен

преди 7 години

на 297 ТО НИЕ, КАТО СМЕ СЪС САЩ, ЧЕ МЕД И МАСЛО НИ ТЕЧЕ И ИЗ КРАЧОЛИТЕ. Богати сме, караме си парите с количка.

211

Анонимен

преди 7 години

Русия не може да нападне Запада защото децата на руснаците, олигарсите, живеят на запад ;)Имат фирми, имоти, бизнес.И затова Путин ще скимти, но ще трае.Дъщерите му - на запад.Лавров - щерката в САЩ.А и Русия е бедна, не може да си позволи война.Уплаши се от Ердоган, камо ли от бай Дончо ;)

210

ognyanz

преди 7 години

Тук има някой ***, който серийно произвежда русофобски постове. Това не е начин за обсъждане на нещо. Така всеки форум може да се превърне в порнография. Да не говорим за езиковата к'ултура на пишещия. Изобщо герберските *** се учат от бат'си Бойко как се прави чалга от всичко.

209

аче.

преди 7 години

СТИГА С ТЕЗИ ПРОЦЕНТИ. ДАЙТЕ И АБСОЛЮТНИТЕ ЧИСЛА.ЗНАЧИ, ДОБРЕ Е, ЧЕ САМО КИРИЛИЦАТА Е ПРЕЧКА ЗА ИЗУЧАВАНЕ НА АНГЛИЙСКИ ОТ КАЗАХИТЕ. сега като се юрнат да учат, майка плаче.ИНТЕРЕСНО КАК КИТАЙЦИТЕ УЧАТ АНГЛИЙСКИ, КАТО НЕ ПИШАТ НА ЛАТИНИЦА?