113

socialen

преди 7 години

Борисов реши па да "управлява" с 90 депутата и рева, и се моли на Сидеров, Телевизия СКАТ и Марешки. Сега ще му бият чумбери и ще му се подиграват, за да го пуснат преждевременно на нови избори и сички па да му се смеят на Некадърността и Простотията, че не мой да изкара един мандат.

112

Анонимен

преди 7 години

До До 121:) На мен ми остава още доста време до пенсия, надявам се да не се наложи да я изкарвам далеч от България.Но това не ми пречи да гледам какво става около мен и да се уча.

111

Анонимен

преди 7 години

Алоуууу,социалния,ти верваш ли си?Патриотите да бият чембера на Борисов?Те едвам се докопаха до власт и ако могат ще я стискат 4 години,а ти ми говориш врели-некипели.А на днешния ден може само да се каже блажени са вярващите.

110

Анонимен

преди 7 години

До До 114Доказателствата бяха изнесени в медиите, май само ти не си разбрал(а).Прокуратурата си е на червенушковците, и това ли не знаеш?Или не знаеш чии деца с предимство влизаха да следват право?

109

До 121

преди 7 години

Не съм гербераст,не ме обиждай.Явно твоят "висшист" си ти самия,затова моите съчувствия,но пак повтарям всеки си пати от акъла.

108

До 118

преди 7 години

Така е най-лесно да се каже.Как си обясняваш това, че подобни случаи има не един и два? В първите години след края на социализма хората все още по инерция мислеха, че всичко се осъществява по някакъв канален ред,задължителен за всяка институция.Онзи човек беше в приятелски отношения с работодателя, това е най-гадното. И работодателят не е бил винаги кръчмар. И той, и жена му са висшисти, изведнъж останали безработни, но бързо се преориентираха. Да измамиш приятел е гнусно, но ето че се случва!

107

До 114

преди 7 години

Но не е била мутра и не е ползвала бухалки.А кражбите са само в развинтената ти фантазия.Ако имаш доказателства,дай ги в прокуратурата.Тя си е ваша и услужливо ще търси това,което си въобразяваш.Аз съм ЗА справедлива съдебна система,но за всички.А не едни,като тоя на снимката да си купят 6 апартамента,да бъде подсъдим за далавери с авери във В.Търново и да излезе сух,защото шефката на СГС му е приятелка.А неговия гуру,за когото знаем,че е милиардер да декларира 5 000 лв.спестявания.Нещо неясно?

106

до 118

преди 7 години

НОЙ ?Браво, бе средноинтелигенттния - всички в ГЕРБ ли сте грамотни като Винетуто ?

105

socialen

преди 7 години

Най-големият кеф е, че ще видим как Сидеров, Телевизия СКАТ и Марешки, заедно с Президента Генерал Радев, ще бият чумбери на Борисов и ще го пуснат на нови избори да реве без да е изкарал, както винаги Мандата.

104

Има разлика

преди 7 години

Освен изиграните и онези на които не достига стаж, на соц.пенсия са масово и обитателите на маалите.Ако бяха вдигнали и соц.пенсия на 200 лв,какво щеше да се получи?Преди близо 2 г. се пенсионира съседка-висшистка, която цял живот е работила в една и съща институция.Взе пенсия 230 лв. Ще излезе, че над 36 години е работила само за 30 лв пенсия,защото онези, които нищо не са работили, ще взимат по 200 лв!Нека вдигнат и соц.пенсии,но първо на онези,които са работили,но не им достига осигурителен

103

Анонимен

преди 7 години

112/твоят висшист залудо е ял хляба на държавата 5 години за да го изучи.Съмнително е и как си е взел дипломата.Един средно интелигентен човек би постъпил по най-елементарния начин проверявайки в НОЙ дали го осигурават.И понеже всеки си пати от акъла,не е било нужно твоя човек да си губи времето в учене за да стане пазач.

102

Чисто съвпадение

преди 7 години

15% от населението у нас са шведи.15 % от населението у нас са с пенсия "по болест".

101

Анонимен

преди 7 години

До До 99Нинова досега не е управлява ли?! Беше шефка на две приватизиращи се предприятия, после се изметна към друга партия и управлява като висш държавен служител. Навсякъде напусна със скандали, но лично облагодетелствана.Какъв шанс да й дадем? Да граби и разорява вече не във ведомствен, а в държавен мащаб ли?

100

Анонимен

преди 7 години

Да има изход: ЦЦ продава 5 апартамента, ББ дава контрабандата на дрога и инкасото на държавата, Лили отстъпва от асфалта на държавата, Костов връща милиардите които изнесе и нещата ще се доближат до 50%. Не работещите и приватизирани предприятия се удържавяват и заработват, обръщане пазарите на изток и арабския свят. Тема за размисъл.

99

За социалните пенсии

преди 7 години

Познавам висшист,който беше на 50 г.,когато закриха учреждението в което беше работил откакто е завършил. Не стоя и ден без работа.Хвана се уж временно да помага в едно заведение-кръчме, но това бяха най-трудните години и си остана там. Плащаха му горе долу-добре. На 65 г. реши да се пенсионира, работодателят му вече намекваше, че иска да наеме по-млад човек. Оказа се, че работодателят не го е осигурявал! Разправяха се, но изиграният нищо не постигна. Беше пазач 5 г. и сега е на социална пенсия.

98

socialen

преди 7 години

Борисов и Цветанов са обречени, защото нямат електорат, освен Държавната и Общинска Администрации и техните роднини. Борисов реве и се моли всеки път на Олигархията да му спусне гласове и да му направи поредната недъгава, корупционна, олигархична Ламя, за да може да "управлява" с 90 депутата. Сега целува ръцете на Сидеров, Телевизия СКАТ и Марешки, и им рева.

97

До 99

преди 7 години

Не ме разбра.Никога не съм гласувал за ГЕРБ,а за пръв път гласувам за БСП.Харесвам Нинова,нейният ентусиазъм и желание за промяна.Не съм екзалтиран фен на никоя партия,а внимателно наблюдавам посланията и намеренията им.Нинова не е управлявала до сега и затова трябваше да и дадем шанс.За осем години управление на ГЕРБ станахме по-бедни,по-болни,корупцията се увеличи,инвестициите намаляха драстично,а младите хора продължават да търсят спасение навън.Топим се,а народа си иска същото.Отново.

96

до Цинк

преди 7 години

Колкото ни оправиха герб досега - първи по бедност в Европа, втори по смъртност в света Огромна битова престъпност и корупция.. А като тръгнеш по селата особено Северозапада е ужас и мрак. Комунисти преобчечени.

95

socialen

преди 7 години

Борисов и Цветанов са обречени. Борисов не мой да изкара един мандат. Борисов се вграбчи като удавник за сламка в Сидеров, Телевизия СКАТ и Марешки, и им се моли като детенце да го направят пак "премиер". Няма да изкара Мандата. Догодина, най-късно, пак избори и пак дежурните 1.1 милион гласа от Държавната и Общинска Администрации.

94

Социалните пенсии

преди 7 години

Със сегашните социални пенсии не може да се живее, а само да се води полугладно съществувание и то при условие, че човек има къде да живее (не плаща наем), не взима лекарства и има кой да му плаща сметките. Това е жестоко, особено като се има предвид, че бяха много удобно "изгубени" или "унищожени при наводнение" документите, доказващи че много от певците, музикантите и актьорите ни са били осигурявани. Други пък бяха измамени от некоректни работодатели, които не са им внасяли осигуровки.