53

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен (51)"Червените щмиргели",както ги наричаш, не са пускали властта. И пак с пазарлъци ще се наместят горе. Пък ти си лай, неориентирано паленце.

52

Анонимен

преди 7 години

До нормаленАа, грешиш.Герб още не са в действие, сега загряват. Това с новите цени на газа и парното е само начало. Има , имаа за крадене, има. Само мандат да има, келепира е гарантиран.

51

socialen

преди 7 години

ГЕРБ - 17,65% от всички български избиратели ОП - 4,9% от всички български избиратели ВОЛЯ - 2,24% от всички български избиратели правятОбщо: 24.8% от гласовете на всички български избиратели Народът, останалите 75.2% от всички български избиратели, не иска и не гласува за това недъгаво Нещо, незнайно защо наречено от някои "правителство".

50

Анонимен

преди 7 години

Не знам кой е ***, ама накрая май ще го отнесете и червени, и бели, и сини, и зелени, и всички пом*вки от политическата класа, заедно с целият електорат на държавна работа!

49

Анонимен

преди 7 години

Цветанов, всеки нормален човек не може да приеме бавноразвиващ се индивид като теб да е в челните редици на управлението (даже и министър беше). Който не вярва да провери защо Цецко е учил във Вършец и кое е училището. Прото ГЕРБ събра неудачниците в старите редици на БКП. Озлобени на "началниците", че ги държат настрани сега избиват комплекси с едно-единствено мото - "Властта на всяка цена". Съжалявам хората, които гласуват за тях (дори и рещу заплащане). Казано е "г*з глава затрива".

48

с градивен дух

преди 7 години

Г-жа Нинова трябва да се старае да мисли позитивно,защото мислите създават РЕАЛНОСТТА: нека не превръща НС в "зала за противопоставяне "напук",а да даде пример за ГРАДИВНОСТ в интерес на РБЪЛГАРИЯ на по-младите депутати от БСП( защотот те си мислят,че "напук" говоренето им носи "слава".Ще получават големи заплати не за "перчене на инат",а за СМИСЛЕНИ, РАЗУМНИ предложения и гласувания. Да бъдат СМИРЕНИ и целта им да е прогрес за РБългария в ЕС!Господ да подкрепи РАЗУМА и ИНТЕЛИГЕНТНОСТТА на всич

47

Учител

преди 7 години

Годишното тематично разпределение за 1 клас (по неиздадените от ГЕРБ учебници) за 32 учебни седмици х 5 денах 5 часа= 800 учебни часа е 250 страници! А тези *** ни представят 21 страници за 4 години управление! Няма такова безочие!

46

socialen

преди 7 години

5главата недъгава, корупционна, олигархична Ламя на Борисов (ПП ГЕРБ, Сидеров, Телевизия СКАТ, ВМРО и Марешки), незнайно защо наречена от някой "правителство", не е легитимна, защото представлява гласовете на едва има-няма 25% или по-малко от 1/4 от гласовете на всички български избиратели. Народът, останалите над 75% или повече от 3/4 от всички български избиратели не искат Борисов и олигархичната му 5глава Ламя.

45

Анонимен

преди 7 години

До 50Ти дори не знаеш какво е комунизъм

44

Анонимен

преди 7 години

Червените шмиргели пак се репчат нещо :) не разбрахте ли че власт повече няма да видите?

43

Анонимен

преди 7 години

До АнонименКомунизма ще си иде когато си иде ГЕРБ.ФАКТ.

42

Анонимен

преди 7 години

Цецо, всички знаем, че следващите 4 години ще се опитате да продължите да се разбивате да крадете, накрая ще ви пребием като ром куче в гето.

41

Анонимен

преди 7 години

Нинова просто и е онова време от месеца

40

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен Комунагите ГЕРБ са изнервени , защото такава коалиция начело с два пъти провалил се човек със психически отклонения ще се изчерпи много,много бързо . ФАКТ.

39

До-43

преди 7 години

Колкото и Костов е следствен....мираж

38

MoX

преди 7 години

До Само ГЕРБ То комунисти останаха само в Герб.Цецо ще мачка комунистите по гърба си - нали трябва да почне от вожда си, дето още си пази книжката от БКП.

37

Анонимен

преди 7 години

Уникална рекетьорска тактика да отрежеш едните, и да дадеш на другите.

36

MoX

преди 7 години

До Логично Нинова може би е щяла да краде - вярно, но при Боко няма може би.Ще се ГРАБи зверски, момчета.ФАКТ.

35

Анонимен

преди 7 години

До нормален Нормален си колкото и Червеният Гербер е нормален . Оня, който израсъл сирак и станал сам ,,генерал ,премиер,,

34

Чапаев

преди 7 години

Тъпо парче е тоя Цветанов и туйто!