133

да,ама не!

преди 7 години

БСП били недоволни,ама те храниха и чесаха белият кон на който сега се върна Борисов!Защото ако не бяха глупостите при кабинета на Орешарски ,а преди това и глупостите при Луканов и Виденов ББ едва ли би се възкачил на власт и то три пъти.Хайде стига с този театър!Тяхното недоволство е съмнително!

132

Mikert

преди 7 години

Нямам думи.!!!!! Колко много недоволни от ГЕРБерастите, а те пак са на власт???? Защо пак ги допуснахме????? Местната власт им удари сериозно рамо !!! Да не би има и друго??? Аз пък не съм съгласен, физкултурник да ръководи държавата или друг не чак толкова образован, ако стига!

131

Анонимен

преди 7 години

ИзРоДиГоспод забавя,но не Забравя

130

Анонимен

преди 7 години

Браво на Нинова!"патриотите" са измeкяри дoлни и продажни, ще ми вдигат минималната пенсия!?! Майка ми е работила 40 години и ще взема колкото тъpтей със стаж 2 години???БЕЛЕНЕ!!!

129

Да не се усещаш

преди 7 години

Да не се усещаш колко си опротивял на народаЦветанескрий се вечеИ научи срещу кого се е сражавала Ботевата чета

128

Я ДА МЛЪКНЕШ,КРАДЕЦО

преди 7 години

Госпожа Нинова съвсем не е изнервена, но в най-скоро време, цецо крадеца ще бъде мнооого, ама мнооого изнервеН. И ХИЧ ДА НЕ СИ ПРАВЯТ ИЛЮЗИИТЕ, ЧЕ ЩЕ СЕ СКРИЯТ ЗАД БЪЛГАРСКОТО ПРЕДСЕДАТЕЛСТВО НА ЕС И ЗАТОВА ТРЯБВА ДА СМЕ "МИРНИ И ТИХИ". ГАВРИТЕ НА ГЕРБ С НАРОДА ОТДАВНА МИНАХА ВСЯКАКВИ ГРАНИЦИ. МАЙНА.А МУ НА ЕС. БЯЛ ДЕН НЕ ВИДЯХМЕ ОТ АЛЧНОСТТА НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ЗАРАДИ ЕВРОФОНДОВЕТЕ, КОИТО САМО ГИ ОБОГАТИХА, А ЗА НАРОДА - КУКИШ

127

аз

преди 7 години

*** ще вие на умряло, пореден мандат без лапачка - а така си беше наточила лигите !

126

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Цв.Цв.има визия на римски...центурион.Това щеше да е...похвала,ако е истина,но все пак е възможно да е преминал през...тунел на времето от преди 2000 години.

125

Анонимен

преди 7 години

100 милиона годишно има резерв от субсидиите на партиите. Те нямат нужда от помощи. Да събират членски внос, нали имат милиони избиратели.

124

диванка тръмп

преди 7 години

Докато търсим из света скрити оръжия за масово поразяване, вие си ги избирате за водачи.

123

Анонимен

преди 7 години

А Вие какво ще правите при първите сметки за парно?

122

Анонимен

преди 7 години

169-139 = 30 ИЗТРИТИ КОМЕНТАРА...

121

КЕ ДОЙДЕ Я

преди 7 години

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, ДОБРЕ!ТОЗИ НА СНИМКАТА НЕ МОЖЕ ДА ОПРАВИ НИЩО, ОСВЕН СОБСТВЕНИЯ СИ ДОБ.

120

Анонимен

преди 7 години

Естествено,че БСП ще са остра опозиция,бе Цв.Цв.Ти какво искаш-мека опозиция ЛИ?А най-добре за вас е да няма опозиция.А вие какви бяхте през 2013?Не влизахте в НС,а само трамбовахте с "умните и красивите" по жълтите павета,докато не свалихте Орешарски.Той поне не ни загроби с 20 милиарда дълг.Ама че наглост.

119

Активист на БКП

преди 7 години

Важното е ,Цурко ,да са ви пълни гушките ! А това ВИЕ го можете !

118

Анонимен

преди 7 години

А ти селянжърино физкултурник каква опозиция искаш мека? Или златен пръст като на онзи Ямболски селянжърин? Или като сегашните пишман патриоти които да ти подмиват за.дника? Много добре щеше да е ако цялата опозиция беше с мек като на 80 годишен старец! Нали? Тогава щяхте да си гласувате закончета за вашите хора и фирми а за народа по дебел! А пишман патриотите знаят че на следващите избори които няма да зъкъснеят много ще го лапнат сополивия дебел х.й и ще гледат парламата през крив макарон

117

Анонимен

преди 7 години

Време е,високоинтелигентните българи/има още такива останали у нас/да направят партия от себеподобни,но и честни/е тук ще бъде по-трудно/,да направят разчети на финансовото състояние на държавата и нейните приоритети и да отиваме на нови избори.А не само да си чешат езиците по телевизиите и да гледат сеир.

116

Анонимен

преди 7 години

Отново ли ще гледаме този "красавец" цели 4 години и "високоинтелигентните" му анализи и препоръки?КО?НЕееее!

115

socialen

преди 7 години

Борисов е обречен, защото единственият му електорат от 5 години са близо 900.000 работещи в Държавната и Общинска Администрации, плюс техните роднини, всички общо около 1.1 милиона, които гласуват на всички избори под строй и от страх, че ще си загубят работните места и никой след това няма да иска да ги назначи, защото са Калинки, Калинчовци и Харизановци, демек, некадърници от ПП ГЕРБ.

114

socialen

преди 7 години

5главата олигархична, просташка, недъгава Ламя на Борисов (ПП ГЕРБ, Сидеров, Телевизия СКАТ, ВМРО и Марешки), незнайно защо наречена от някой "правителство", е обречена на провал, защото не представлява и 25% или по-малко от 1/4 от гласовете на всички български избиратели.