101

nina

преди 7 години

Какво стана г-н Борисов, с гръмкото Ви предизборно обещание за БЕЗПЛАТНО, по здравна каса ин витро оплождане толкова пъти, от колкото се нуждае съответното семейство? Забравихте ли?

100

Биг Шопски Хой

преди 7 години

Програмата ми звучи като заучените фрази на застаряващ коцкар мъчещ се да вкара в леглото си поредната наивна млада дама.За съжаление тази млада дама в случая е Народа,а благодарение на всичките ,които му се изредиха да го управляват досега ,не може да се каже ,че е дама в моралния смисъл на думата.Смешно е да се гледа как само послушни към Партията живеят добре в таз Държавица пуста,и то пак благодарение на мизерията на всички останали.Уж от комунизма искахме да избягаме........

99

маке-ариец

преди 7 години

Всичко хубаво, но това с туризма не виждам как ще стане - дори и *** не иска да ходи на бетон и черно море със силно кафяв отенък ...

98

Анонимен

преди 7 години

Мда "патриотите" се самоубиха най-после :)

97

куката

преди 7 години

НАВЕДИС!РАЗТВОРИ!НАМАЖИ!ПОЕМИ!честито!

96

Анонимен

преди 7 години

"Сближаване на минималната пенсия с прага на бедността."хахаха

95

Анонимен

преди 7 години

Магистрали и саниране ще има, останалото го забравете!

94

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Да ядете на Волен златния пръст ! :)

93

21 ?

преди 7 години

21 не показва до коя година ще управляват тези.21 показва колко милиарда външен заем смятат да изтеглят до края само на тази година.

92

Анонимен

преди 7 години

Десет години ЕС, десет години ГЕРБ , десет години все по надолу ! Лани ГЕРБ и реформаторския -55 000 българи избягаха от ,, щастието,, Борисов, сега ГЕРБ-ПАТРЕЕОТИ - МАРЕШКИ , пълно щастие ..... 200 000 избягали .

91

appygerdan

преди 7 години

koi i koga ste izraboti tova ot programata? +/- bezkrainost data, godina, vek, chas, minuta, imena i adresi na izpalnitelite, egn, na koe miasto - gps koordinati...

90

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Радане, когато от властта си отидат отвратените, на власт идват отвратителните. Факт !Това е най-отвратителното управление, което България е имала от 1989-та година досега.Мутри, милиционери, лъжепатриоти и откровени идио.ти !Халал да ти е, българино !*** народ - слаба държава. Факт !

89

Су35

преди 7 години

Така като я чета програмата изглежда супер. НО най вероятно ще си остане само на хартия. Та може ли още да не са сформирали правителство и да се отрекат от голяма част от предизбпрноте си обещания. Това важи най вече за патриотите. Не знам как , да речеме сидеров който постоянно плюе и мели срещу нато и ЕС сега ще ги подкрепя. Всъщност знам захапал е от баницата и с пълна уста вече не може да вряка. Пълен цирк е тая коалиция за мен. Под компромиси разбирайте големи суми под масата. Това е...

88

Анонимен

преди 7 години

В държавата пари има.Само ако тръгнат данъчните да проверяват коли,имоти,предприятия,всичко.И да се конфискува всичко, за което няма обяснение за произхода на парите.Или няма обяснение кой точно е собственик и т.н.Солиден процент и пълна охрана за данъчните за да имат сигурност да работят.10 или 20 процента за данъчните,останалото в хазната.Милиарди ще влязат в бюджета,ще има за всичко!Отделно който работодател не плаща осигуровки-затвор.Наказателна отговорност за неспазване на трудовия кодекс.

87

Анонимен

преди 7 години

Кръглия зеленчук от Банкя и Шкембе войвода винаги ще са номер 1 по наглост и лъжи

86

Анонимен

преди 7 години

И като се отвърдим като туристическа дестинация разните му хотилиери и собсвеници на заведения ще вдигат още повече цените. Затова искам колкото се може по-малко туристи.Заради тези туристи българите плащаме повече за почивка в България.

85

Хитър Петър

преди 7 години

Нищо няма да направят, ще си поделят парите за тях и ще ги скрият. Забравете да качат заплатите и пенсиите двойно, няма такова нещо.

84

Анонимен

преди 7 години

При евроатлантизма и ГЕРБ образованите и квалифицираните живеем добре, само неграмотнита и некадърните мизерстват с ниски заплати!

83

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен79Ако ти си необразован и неквалифициран, недей за завиждаш на останалите за високите доходи (те не са случайни). Всеки на трудов договор си плаща данъците. Държавната хазна не се пълни от данъци.

82

НФСБ, СКАТ и Атака

преди 7 години

НФСБ национален фронт за спасение на Бойко (НФСБойко). СКАТ съюз на крадливите атакисти и туркофили.Обединени патриоти обединени предатели.Атака партия Юруш.