141

Поданик

преди 7 години

Управляващите - бляяя, бля, бля...Управляваните - бее, бее, бее...

140

Реалист

преди 7 години

За ЕС и НАТО - ясно. Там няма мърдане, защото и от Брюксел, и от Вашингтон се кихат едни яки кинти, усвоявани от още по-яки негодници. Същото важи и за магистралите и за санирането. Виж, за пенсии и заплати няма да има. Но пък, оправдание ще има - недовършен мандат.

139

Иванов

преди 7 години

Защо делят пенсионерите. В България богати пенсионери са само хора участвали в управлението и политици, потънали всички в кражби и манипулации. Станаха милионери като ни ограбиха. Вместо да пратят в затвора и да вземат откраднатото от кредитните и другите измислени милионери, те тръгнали да делят пенсионерите на по-бедни и по-богати. Какво им е богатото? Това, че само като си платят лекарствата, остават на хляб и вода. Не ги е срам. Вместо да повишат справедливо всички пенсии, те ни баламосват.

138

stoli

преди 7 години

bravo na daskalite!koran, koran, koran, samo taka.

137

КОЙ се продаде

преди 7 години

От тази програма излиза,че Джордж Сорос е патриот,а инфлацията и Българите(в.ч.евреи,арменци,руси,турци,роми и други националности) кучета ги яли!

136

Анализатор

преди 7 години

Толкова простотия на едно място трудно се намира.

135

сс

преди 7 години

Ще има кражби като за светоно

134

Симпатяга

преди 7 години

Това не е програма, а пионерски лозунги. Обяснявам, програма значи конкретни стъпки, измерими критерии за успех, срок, кой ще го върши и как. Ама вие си ги избрахте, сега ще им се наслаждаваме. За съжаление и на мен ги натресохте герб, оп, воля, дпс и бсп, но поне ще има на какво да се смея. *** народ и избиратели това заслужават. Добре, че доходите ми не зависят от мутро-милиционерските калинки и техните слуги. Смех.

133

Анонимен

преди 7 години

Присъединявам се към коментарите по-долу. В България реален бизнес няма! Хората занимаващи се с подобна дейност, гледат само как да спестяват от всичко, от което може да спести, за да печелят все повече, но без мисъл за утрешния ден. Масово се правят счетоводни измами, които им осигуряват почти нулево ниво на печелбите, но всичко е само на хартия! Иначе как ще оправдаят задържането на минималната заплата на тези ниски равнища? Трябва да се направи реформа в данъчното, осигурит. и търговск закон

132

Kit Chelin

преди 7 години

Живеем в Мутристан. Благодарим ти за програмата др. Борисов. *** от Герб излязохте големи лъжци и манипулатори. Заплатите не са мръднали от 2009 г. Само администрацията в министерства и ведомства получи увеличение. Как живее едно младо семейство от двама висшисти с чист доход от 900 лв., което няма политическа протекция и връзки да се уреди на високо платена работа. Нищо, че владеят чужди езици. Конкурсите за работа са винаги предварително решени. А в програмата малко и далеч във времето.

131

Анонимен

преди 7 години

500 хил. на ТЕЛК , 1.5 млн. пенсионери, 800 хил. ромове, 1.5 млн. държавни чиновници, 500 хил. на борсата пара от къде тези хора само взимат без да дават, този който обещава много лъже.

130

Анонимен

преди 7 години

Така си е, и моите впечаления са такива. Мога да дам пример с един "бизнесмен" от родния ми град, който държи една от фирмите, които осигуряват градския транспорт в града. Същия си строи къща с басейн в покрайнините на града, чиято стойност само на грубия строеж е сигурно от порядъка на няколко стотин хиляди лева, а според данните които е обявил за размера на печалбата си за миналата година, се посочва, че печалбата на неговото дружество е само 9 хиляди лева(забележете) на година.

129

До Анонимен 103

преди 7 години

Съглаесн съм с теб, че пари за всичко има в тази дъжава! Въпросът е, че бизнесът с нищо не допринася за благото на обществото - нито под формата на данъци за фиска, нито по отношение на разкрити разботни места. Укриват се голяма част от печалбите на бизнеса в България. Сопред мен се плащат не повече от 2-3 процента корпоративен данък на година, вместо 10-те процента, които би трябвало на теория да плащат фирмите. Само, че няма кой да ги хване, защото данъчните правят само документални проверки.

128

Анонимен

преди 7 години

До АнонименА Каракачанов да пише грамотно! Излъганий българино, сега ще сърбаш п опарата, която сам си днадроби! Кой от тях ти мязаше на ПАТРИОТ, че гласува за тях !

127

геноцид

преди 7 години

"Сближаване на минималната пенсия с прага на бедността"С увеличаването на парното с 20% и невъзможността на потребителите да се откажат от него сближихте прага на хранещите се с трева.

126

Анонимен

преди 7 години

Е това вече е еволюция - Волен става натовец. Явно евро-атлантическите ценности надделяват в здравия разум.

125

Благоев

преди 7 години

Тези нива на заплащане трябваше да са вече реалност! След четири години в северна България ,може и да няма икономическо активно населения,което да ползва автомагистрала Хемус!

124

Анонимен

преди 7 години

Грешка:няма да има производителност,а не заетост.

123

анонимен

преди 7 години

Само,че ,ако разчитаме на учителската заетост,няма да има заетост.Да се увеличи мин.заплата,и тогава ще има и производителност ,и пари в бюджета.

122

Анонимен

преди 7 години

минималната заплата 650 лева - за 4 години основната идея е че ще се повиши заетостта а оттам -и производителността