61

Анонимен

преди 7 години

средна работна заплата 1500 лв., 200 лв. минимална пенсия...НОВ БЪРДАК със стари няма как да се направи

60

Анонимен

преди 7 години

До АнонименТова което Тодор Живков направи сегашните вече 30 години не могат да го окрадат.

59

Анонимен

преди 7 години

През следващите десетилетия България ще става все по-бедна страна от третия свят. С магистрали и балетни зали по селата не става. Трябват сериозни инвестиции както в Гърция от порядъка на стотици милиарди за технологии и развитие на производство, но това е опасно за Запада - всяко развитие на родно производсвто в България означава загуба на работни места на Запад - сега сме в ЕС и нямаме търговски бариери. България ще остане страна за евтини работници на западните компании - аутсорскинг.

58

Анонимен

преди 7 години

Толкова много неща за 4 години , хаха........ Тодор Жиков не успя за 50 години

57

Идиот

преди 7 години

Няма да чакаме 2021 г. за 650 лв миниманла заплата, може би !Вънка ! протести! оставка!

56

Анонимен

преди 7 години

БЪЛГАРИЯ БИЛА НАД ВСИЧКО- КАКЪВ ВИЦ НА СТАРОТО НОВО ПРАВИТЕЛСТВО !

55

Пенсиите

преди 7 години

на мързеливите и на шведите ще бъдат вдигнати до 200 лева. Всички останали да го д...т. Това се прави, за да им запушат устите и да не се присъединят към протестите, които ще започнат още това лято. С нашите пари купуват мълчанието на бай

54

1234

преди 7 години

А тези. господа зад Бойко защо нямат тефтерчета да си водят записки като в северна корея...

53

Анонимен

преди 7 години

Общи приказки майка му стара. И като станат министери, като забравят веднага какво са писали, ще се почне, това на теб, това за мен, докато се обожествят. Парите които ще трупат ще заемат 90% от мисленето им, за секс още 5% и останалото за България. БиБитко отдавна не знае и не иска да знае как живеем тук, и няма да иска. С властта си храни егото, пълни сметките и подхвърля парчета от плечката на плу,,жа ците. А за българина, той сам да се оправя. Важното е да се слуша Ердоган, защото шубето е г

52

Що ли

преди 7 години

Заради народната любов голямаи в народното събраниене ходи бокич бе охрана!

51

Анонимен

преди 7 години

"" Посещението не само на училище, но и на детска градина, трябва да бъде обвързано с изплащането на социални помощи. ""...............Евала ... най-после са ме чули !!!

50

Анонимен

преди 7 години

Като се изнесът сега 2 000 000 българи в Чужбина остават некви 3 000 000 които не стават за нищо , нека си ги управляват

49

Анонимен

преди 7 години

Звучи като предизборната програма на патриотите много приказки и неизпълнени обещания.

48

Адам Смит

преди 7 години

Всичко това и баба ми ще го изпълни ако тегли заеми.Всички тези обещания са хубави,но биха имали смисъл само при изричното условие че няма да се теглят заробващи държавата кредити.Защото освен че задлъжнява държавата,преобладаващата част от заема се открадва,като се описват несъществуващи разходи.Същото е по Европейските програми. Така че със заеми и баба знае,но това със сигурност води към гръцки вариант и показва корупция и мижава икономика!

47

Анонимен

преди 7 години

Къде отиде оня атакист, който се кефеше как Волен го вкарал болезнено в *** на Бойко като го уволнил. Какво уволнение? Волен назначава правителства, не уволнява.

46

Анонимен

преди 7 години

Не виждам да са отпаднали безплатните ток и вода и менте-телкове на ромите, значи ще продължим да им ги плащаме. Патриотите!!!!!

45

40 години

преди 7 години

Таа Програма няма да и стигне и 40 години , все невъзможни неща

44

Рот Фронт

преди 7 години

"" средна работна заплата 1500 лв ? "".................Два пъти по-висока от тази в Русия ??Не искаме по-висока заплата от Русия !!! Искаме в Русия !!!!Ленин, Сталин, Путин !!!

43

кръвожаден веган

преди 7 години

Относно програмата нямам въпроси.Само искам да попитам: кои от бодигардовете е бъдещият ни министър председател?

42

Анонимен

преди 7 години

Най-напред инвестиции и икономически ръст.