31

Анонимен

преди 7 години

Както казва Иво Христов : Последният шлагер ще бъде "мажоритарната система", с която политическата система на Прехода ще завърши или с нова система или с рухването на страната.

30

Отговор

преди 7 години

Не плюйте по Бойко Победителя и Путин Завоевателя. Те са наши другари...и ще ни управят една хубавичко..

29

Загубата е победа ?

преди 7 години

*** каза: Въпреки загубата на тези избори БСП е постигнала много голям успех. Другарко Нинова(г-жа Лъжа) и симпатизантите на БСП и техните противници ви пожелават все по-големи подобни успехи на следващите избори. Това само г-жа Лъжа(комунист) може да го каже, да превърне лъжата в победа, истината в лъжаКого лъжете др. Нинова ? Да са живи и здрави тези, които ви вярватКолкото повече си я търпите ***, толкова повече изборни загуби ще претърпи БСП.

28

Анонимен

преди 7 години

1глас=11лв.Дори и губещите печелят.От последните избори-ГРОБ54милиона лв.БСП-45мил.ДПС-около 30мил.

27

Курнелия нагла

преди 7 години

Мале, мале, БСП щели да се борят с паралелната държава - ами тя цялата е в редиците на БСП, бе Курнелио. Около теб ли са Г.Гергов(свинарят), Кирчо Добрев(хванат на границата 1996г. с куфарче с долари), Р.Овчаров(дългият инкасатор), Бригадир Аспарухов(милионер пенсионер), ***(милионерка), Весела Лечева и много други другари-милионери и мошеници. Няма такава наглост

26

вица на деня

преди 7 години

Чалгаря,лакомия гъ.з Слави "харесван политик",хахахахааааа!

25

ТАКИВА МИ ТИ РАБОТИ

преди 7 години

КОЕТО ГО МОГАТ ГЕРБ, ГО МОГАТ - ДА ПРИТИСКАТ, ДА МАНИПУЛИРАТ И ДА КУПУВАТ ИЗБОРИТЕ. И ВИНАГИ ЩЕ ПЕЧЕЛЯТ, ДОКАТО МУТРАТА ИЗКУСНО ЛЪЖЕ, А ФИЗКУЛТУРНИКА МУ КУПУВА, МАНИПУЛИРА И ПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ.

24

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Боко Тиквата премиер трети мандат,след два негови...самопровалили се.Това е...рекордът с който...цепим Гинес по шевовете,като издигаме човек,който по...принцип,не става.

23

Анонимен

преди 7 години

Не вкарали завряния зет в панделата, завряният зет ще го свали!

22

Анонимен

преди 7 години

Вярно Герб чупи рекорди... Откакто се намърдаха във власта България като държава чупи рекорди по дъното на най-черните класации.

21

Анонимен

преди 7 години

Винету е голема работа.Роден за да печели.Само че на наш гръб.

20

Unufri

преди 7 години

До 17: Отвори сайта на ЦИК и виж в *** махали в големите градове кой печели изборите. После наведи виновно глава и повече недей писа дезинформации в нета.

19

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ останаха само с чалгата на Слави и Веско Маринов.

18

Анонимен

преди 7 години

Борисов може само да смени Слави като шоумен в тв. За политик не става.

17

Анонимен

преди 7 години

Що Нинова е много грамотна, у краденето е много начетена

16

бг гинес

преди 7 години

Рекорд от 16 % гласове и рекорд от 16 милиарда лева патриотични заеми за да остане на власт.

15

СДС

преди 7 години

Винаги съм бил против комунистите, като смятам ,че само мъртвия комунист е добър човек. но.....като обесктивен ще призная, че при бат, Боко / боядисаният комунист/ има по-малко възможности за бизнес/ако не си ***, крадец, престъпник/ отколкото при Станишев. И това е най-тъжното. С антикомунистическа риторика, но действайки даже по авторитарно и от тях, този *** човек стъжни живота на всички българи. Не слушайта клакьорите...погледнете джоба си....или складовете на Лукойл-там митничари няма.

14

Анонимен

преди 7 години

И още един рекорд ! Най много КУПЕНИ гласове !!!

13

Цензура 24родопи

преди 7 години

По скоро ние сме корумпирани.Промяната се почива във всеки поначало.Не кои ? А кой избираме ? Готови ли сме за смяна на чипа ?Кърджали не готов!! Въобще и България не е готова. Купуват ни със страх или със социални. Какво ново си избрахме за водачи? Стари ,,меринджеи'' Боим се от новото. Свещеното статукво ще завещаем на внуците. Творим нов стой ,,олигархично партийно''. Винаги сьм се питал какво се има пред вид предател ако някой иска промяна.В този динамичен и променящ се свят защо се съглас

12

реалист

преди 7 години

Цитат:Чертата след изборите: ГЕРБ чупи рекорди, БСП губи с печалба... А НАРОДЪТ -СТРАДА..