111

Aнонимен

преди 7 години

"Изборът на хората" 04.05.2017г.пл. "Народно събрание"Стига са се подигравали с народа!

110

Данчо

преди 7 години

Изборите не бяха честни... 40 лева и химикалчица и айде и същият юрод... И това било ДЕМОКРАЦИЯ!

109

ОНЗИ

преди 7 години

Този МЕРЗАВЕЦ наречен бб е най-големия враг на БЪЛГАРИЯ и БЪЛГАРИТЕ !!! Ами ще го разберете БРАТЯ БЪЛГАРИ - ама ще се получи като оня лав ".... ама аз не съм... - отговорът "....ами да си ....". ТЕЖКО и ГОРКО на БЪЛГАРИЯ и БЪЛГАРИТЕ - тази сервилна п...ка наречена бб превърна държавата в американски ***....

108

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

БСП губи с печалба - печалбата е парцел на политическите гробища на престъпните режими.

107

Един от Северозапада

преди 7 години

До Червените милионери Това, от флашка ли го копираш, че поне 50 пъти съм го чел, и колко пращат на качване тук?Ти, и оня, по -долу, с провалилата се БСП , качвате винаги едно и също, дословно. Вземете та изразете и свое мнение, знам че ви плащат на публикация, но бъдете малко креативни, сменете репертоара? Аз ако пиша-блокират ме за ден два, а вие от година ръсите същите простотии, дословно, и нищо.малко обидно е спрямо редовно четящите тук, не мислите ли?

106

Един от Северозапада

преди 7 години

А честити ви нови цени, изкуствено и предизборно задържани от Баце! А след като се вземат с патриотите.ще има и още нови цени да си честитим.Нови заплати и пенсии? Трай коньо, за зелена трева, до края на 4 годишния мандат, ще ги вдигнат с 2 лева, ако заработи икономиката. Изборите минаха и ще ги хване традиционната амнезия.Предполагам, и още някой милиард ще изтеглят, за да им е комфортно.А вие си блейте и гласувайте. Ново кабаре със стари к..ви не се прави,а те-коалиция ще правят...

105

Червените милионери

преди 7 години

Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на Пловдивското БСП; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на Варненското БСП; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;Вес.Лечева-милионер и още много червени милионери откраднали милионите си от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.

104

Комунистите ограбиха

преди 7 години

Комунистите ограбиха държавата и народа и използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

103

Провалилата се БСП

преди 7 години

Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България

102

Анонимен

преди 7 години

Велик е нашия ***. Велик, велик, велик! Явно управлението на ГЕРБ е добро за ГЕРБ. Само да можеше да се каже че е добро и за Бългаия...

101

Анонимен

преди 7 години

До Проваилата се БКППечеливша е ако печели целия народ, а при капитализма печели само ГЕРБ и коалициите.

100

Проваилата се БКП

преди 7 години

Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им стана ясно, че комунизма е невъзможен, те решиха да създадат котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин БКП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България под названието ГЕРБ. Конструктор на формацията беше Първанов, а изпълнител - Б Борисов.

99

абсурдистан

преди 7 години

Ураа за билетчето от 1,60, Ураа за винетките,Ураа за "санирането " !!! Ама то и по-хубаво ще стане - 38% парното - УРА ! 18% водата-Ура ! нови 5 милиарда за "саниране" - КЕф !

98

Vollmilch

преди 7 години

I ko sia ?Koi general e otgore?

97

Гробокопач

преди 7 години

До БСП са гад.иниАбе той така пак беше мачкал на едни избори, пък после управлява Орешарски;))) и същите *** слюнки и плач, капеха от устата и очите на банкянският магнолиев ***. Тъй, че герберче, дръж си дзурлата затворена. В държавата ще става, това, което казва Небето чрез мене, сиреч, тупайте се в гърдите като победители, чупете спортни рекорди, само тов аще ви остане.

96

Гробокопач

преди 7 години

До До ГробокопачБорисов няма Властта. Властта съм я прибрал на топло, за да не злоупотребява с нея Борисов. Иначе може да сте надъхани към урните с идеята "vot anti-communist", но реално вие качвате на върха на държавата, най-фанатичният комунист в България, Бойко Борисов, партиец до смърт. Нъл ти думам, сглобяването на едно скеле, наречено "правителство" е едно, но да го изпълниш с Живот, съвсем друго. Е, последното му го взех на Борисов.

95

Винету

преди 7 години

Само ГЕРБ! Другите не стават - народът си каза думата.

94

БСП са гад.ини

преди 7 години

До гробокопача. Смешен и жалък плач на лузър. А гроздето киселее ли ти, да та *** в нещастника? ГЕРБ за пореден път ви смачка и това е ФАКТ, който лигавите плюнки на такива кухи кратуни като теб не могат да променят.

93

изнервен

преди 7 години

До 117. Много си тъппа. Обявяваните резултати в по-ранните часове е от екзит-половете (знаеш ли какво е това?). И как бяха фалшифицирани изборите като този път се организираха от червеното правителство на Радеф, със сменени областни управители и ръководство на МВР?

92

Нали искахте ЕТО ВИ

преди 7 години

"комунизма си отиде ,спете спокойно деца "