51

Сандо

преди 7 години

ББ струва милиони на данъкоплатеца с хвърлената оставка - в крайна сметка ситуацията е същата

50

До 62

преди 7 години

Прав си.Като знаем,че всички в ГЕРБ са бивши комунисти и деца и внуци на комунисти,пък виж ги как забогатяха-както каза в деня след изборите самия Бойко:"На нас демокрацията само ни даде" и това е вярно,не само им даде,МНОГО им даде.

49

Червените милионери

преди 7 години

Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на Пловдивското БСП; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на Варненското БСП; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;Вес.Лечева-милионер и още много червени милионери откраднали милионите си от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.

48

Анонимен

преди 7 години

Тролеите си мислеха, че като превземат всички сайтове и всички коментари са техни и БКП ще победи.

47

Анонимен

преди 7 години

Беден комунист няма всички са поне милионери. И честен комунист няма. Жал ми е за тея дърти изкукали пенсии дето още им вярват на БКП и гласуват за тях.

46

Анонимен

преди 7 години

Тиквени работи.А сега и патриотите захапаха кокала и станаха едни кротки,едни сговорчиви.Ех,колко сладка е властта.

45

Анонимен

преди 7 години

Винету ще задмине и бай Тошо.Той ще е вечния премиер.

44

ругатся

преди 7 години

ГЕРБ да гори на кладата както са горили вещиците някога

43

Анонимен

преди 7 години

И най-големият герберастки *** СТРАНДЖАТА постави рекорди покрай тия избори. Денонощно овоняваше форума.

42

Анонимен

преди 7 години

Гербава победа-изгърбен народ.

41

Анонимен

преди 7 години

За БСП гласуваха основно пенсионерите, необразованите и шведите. Факт.Следователно, за да спадим БСП, трябва да интегрираме голям брой пенсионери, необразовани и шведи. Оглеждайте бежанците - който е такъв, веднага да го вземаме! Друг шанс за БСП няма.

40

ognyanz

преди 7 години

До "жената мъж": Ти пак ли го постна това с copy/paste? От 40 депутата в предното НС на 80 депутата в новото НС и това е "голяма загуба" - кого ще впечатлиш с тези тролски из'мислици

39

До 43

преди 7 години

Ти нали си цъфнал гербер,какво те бърка Нинова?Май доста ви изплаши и ако не бяхте купили ромския вот щяхте да гризнете дръвцето.Защото БСП ви водеше през целия ден,а в края на деня,когато активирахте братята,дръпнахте напред.Така че не се радвай много,защото преднината ви е крехка и не се знае докога.

38

скункс за Курнелия

преди 7 години

Златен скункс за ***, това добре, ама започна да мирише в БСП

37

Рекорд 4

преди 7 години

ГЕРБ отива към още един рекорд- да състави правителство, което е загубило подкрепа, преди да е съставено. Причините са поне 3 : Мълчанието на ГЕРБ по шоковото съдиране на кожи с цените на вода, ток и парно, Назначения от него кожодерски и мафиотски КЕВР,вдигнал цените, тъмната сделка с Лъже-патриотите,които от своя страна са изоставени от излъгания си електорат,убиха всяка възможност да състави одобрявано и популярно правителство. Борисв3 трябва да бъде наречен "Кабинетът без надежда".

36

НЕЕЕ..

преди 7 години

С ОБЩИНАРИ ОТ ГЕРБ И РАЗНИТЕ МАНИПУЛАЦИИ СЕ ПЕЧЕЛИ НО АКО БЯХА ВКАРАЛИ МАШИННОТО ГЛАСУВАНЕ И ДА НЕ СЕ НАЛАГА ДА СЕ СМЕНЯТ ПРОТОКОЛИТЕ НА СЕКЦИИТЕ ДАЛИ ГЕРБ ЩЕ СПЕЧЕЛИ??????????????????????????? ЩЕ ВИДИ

35

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ счупи всички рекорди по крадене,манипулиране и купуване на гласове.

34

жената мъж

преди 7 години

Ако жената мъж(***) е и мъж да подаде оставка сега след тежката загуба на БСП на изборите, така както преди направи Бойко, а сега веднага след изборите направиха Радан и Лукарски и други доблестни мъже. Ако ли пък не го направи, БСП я очаква следващата 13 поредна изборна загуба от ГЕРБ, този път още по-съкрушителна.

33

Ст.Акександров

преди 7 години

Пожелавам на БСП докато съществуват само да губят,пък може и с печалба.

32

Анонимен

преди 7 години

Анализът е ясен:Народът е ***!Само пенсионерите, тези с основно образование и малцинствата не са прости. Само те гласуваха за когото трябва!(Е, и ние - стоте трола!)