56

До снайпер

преди 7 години

Охо то вашия Боко последен бедняк бе !? Никъде го няма в списъка ти от милионери !? Или той го углавява !? Питам само !?

55

Анонимен

преди 7 години

Ами като ги почнеш те всички са комунисти, и Борисов, и Бъчи, и Цецка, и Свинетка, Плевнята, Цвъки и той е бил някакъв секретар навремето! Иначе се борят с комунисти:)))))))

54

смЕх

преди 7 години

до 86 анониманЕ да де то все такива ни управляват до вчерашните другари от червения висш ешалон си раздадоха куфарчетата и станаха господари ,а такива като тая, тиквата,стрина Цеца, комсомолчето плевел и т.н. забравиха за партията майка и станаха гербави *** по-големи католици от папата.

53

До "Професор&qu

преди 7 години

Как да мачка комунизите Бъчи, като тя, Цуцка Красивата, Цецо от ДеСето, Свинетка Павлова, Бойко Комунистчето на когото цялото семейство е било БКП, Краси Велчев и още една кохорта БеКаПейци, от хард комунистически семейства. Как да ги мачка тетка Бъчи, тя от същото котило. А даскаличката - кметичка е от АБПФК. Нея как? Тя крадне за Падишаха но и за нея има. Намърда се пак дъртата Бъчи, ще пие човешка кръв. Нали си ги искахте щото сме щели да излезем от ЕС и НАТО? Удари ли ви с цените Падишаха?

52

до смЕх

преди 7 години

Или Професор или Странджата, под едно от тези имена стои Георги Жеков!

51

Оххххх

преди 7 години

Като чета и ми се плаче ! Тя плака ,че не влиза в парламента ! Сега аз плача ,че ни изиграха и пак влиза !!!!! Съдба !?

50

Анонимен

преди 7 години

Поптодорова има мъж Бизнесмен. В БЪЛГАРИЯ ВСЕКИ МОЖЕ ДА СТАНЕ МИЛИОНЕР , АКО КАЖЕ БСП ИЛИ ДПС ИЛИ ГЕРБ ИЛИ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ. Това Е факта. КАКТО И ВСЕКИ МОЖЕ ДА СТАНЕ БЕДНЯК АКО СТРИКТНО ИЗПЪЛНЯВА ЗАКОНИТЕ.

49

Анонимен

преди 7 години

Бъчвата я мразят всички - и от ГЕРБ, и от МВР и всички българи /не български граждани, а Българи/!!! Не ни я пробутвайте отново за министър!!! Лошо ще стане!!!

48

смЕх

преди 7 години

Професоре и ти си май с присаден мозък какви комунисти да мачка тая стрина като тя самата е от това семе. Татенцето и беше главен редактор на вестник Отечествен Фронт и щом като се титулуваш професор трябва да ти ясно кои по онова време бяха главните редактори по медиите най-верните от верните на БКП така, че що не ходиш да се гръмнеш нЕкъде!?!?!?

47

Анонимен

преди 7 години

А, сложете я тая Бъчва *** и дърта пак министър на вътрешните работи и тогава гледайте сеир по български и падане на Кабинета- Боко 3-та серия.

46

Българин до 68

преди 7 години

Прав/а си, затова проблема трябва да се реши ако не по Венецуелски или Румънски сценарий, то поне по Гръцки!

45

Анонимен

преди 7 години

Бъчварова трябва да влезе в Сливенския затвор, а не в Парламента!!!

44

Професор

преди 7 години

Абе я си гледай работата бе! Комунист!

43

Анонимен

преди 7 години

Някой да му каже на Борисов, да се разходи из форумите на всички медии да прочете мнението на хората за Бъчварова. Мнения изразени дори от хора гласували за ГЕРБ.

42

Анонимен

преди 7 години

Любов или неква грешка в Системата е между Борисов и Бъчварова

41

До Професор

преди 7 години

Професоре, психиатъра от сутринта ви търси със Странджата!

40

Анонимен

преди 7 години

Това гнусно недоразумение...

39

До 59

преди 7 години

Не ми пука за Витков митков или други некадърници ( Витков може да пее и до там)!Въпроса е че не вярвам вече, че и с мажоритарна система могат да се вкарат читави хора!Защото България има потенциал и пари, само че има един Картел между партии, бизнес и външни сили да държат Народа с ниски доходи, нисък стандарт и неграмотност!

38

Анонимен

преди 7 години

До ГенадиТук пишем и гласоподаватели на ГЕРБ, алооо. Не си разбрал май за какво иде реч? Такива, като теб пречат и вредят на ГЕРБ. Не пиши по-добре.

37

Професор

преди 7 години

Мачкай Бъчва комунистите!