76

Dani

преди 7 години

В понеделник, след изборните беше най-щастливият ден в живота ми! Парламент без Бъчварова, Цачева и Реформаторски блок! Сега отново ни ги пробутват! Цачева в родното си село не успя да спечели народната любов, но в парламента влиза! Полза не виждам и от онова мрънкало Бъчварова, която за нищо не става! Вместо млади хора, пробутвайте ги тези дъртофелници!!!

75

Анонимен

преди 7 години

Еххх жалки жалки политици ! От алчност не чувате НАРОДА ?! Но рано или късно иде видовден !!!!

74

Додо

преди 7 години

Баче ви Бойко май пак ще се чеше по голямата му глава и ще вика, "признавам, сбърках с Румето", така, както и с леля ви Цеца Майката направи!

73

Дизайнера

преди 7 години

Хора, що се чудите? Мафията владее всички инструменти! Каквото и да правите тя си има своите виждания и интереси... само революция може да ни помогне в случая! Но с този заспал и заблуден народ няма как да стане! Затова ви се подиграват в очите, затова ви вдигат цените,гавра си правят с вас!!! Не го ли разбирате???

72

Професор

преди 7 години

Ох, някой да има под ръка Простамол Уно? Простатата алармира братя!

71

Анонимен

преди 7 години

И пловдивчани сигурно са бесни.

70

Боляръ Борилъ

преди 7 години

Много жалко, че тази *** влиза в парламента! Ще има пак да брани от трибуната позиращите за "Сирийски Бежанци" касапи на Исляма! Отврат!

69

Анонимен

преди 7 години

Наредена седма в листата на 25 район в София. Значи - първи в тази листа е Борисов, втори в листата е Теменужка Петкова. И какво става - за да влезе тая некадърница, Борисов подава заявление, че иска да е депутат от Пловдив, а Петкова подава заявление да влезе от Търговище. Двама човека правят салто морталета, заради Бъчварова. На нея, обаче не й пука. Много лошо стартира Борисов. Гласувалите в 25 район в София направо да обявят протест.

68

До до 3 дка картофи

преди 7 години

Може, и от тях има файда. Гражданите плащаха по 2-3 лв за брой миналата есен, така че е добра идея. Тикви , боб и картофи винаги се търсят.

67

Анонимен

преди 7 години

Абе, Батко да не си е закарал в спалнята Бъчката и да му е харесАло? И за да си му е под ръка си я набута в парламента. Пък ако му дойде мъжко желание да покаже мъжеНственост. Тя лелката е малко поомекнала но ако няма време и човек не е много взискателен, върши работа. За министър не става, разбра се. Са я направи на културата. И там да им види сметката като на полицаите. Така или иначе цялата ни култура се върти около ,,,ра на Бачо Боби. Може да му виси но му отива. Бъчи ще помага. Нема как.

66

досентин

преди 7 години

хората не ги искат тея пак с разни врътки ги вкарват . Дръжте си ги по централите кво ни ги натрисате

65

До Професор

преди 7 години

На каква тема си ги писал тези 39 книги и 300 дисертации? Комунизъм?...или психично здраве?

64

А бе

преди 7 години

До До снайперМа не е милионер Боко!С илядо и пестин лева едва преживява!Виж Цветелина Бориславова е друго нещо,може и да е милиардерка вече.Ама какво общо има с него-ниииищичко......То е просто съвпадение,че по същото време излетя нагоре!

63

до нЕкъФ професор

преди 7 години

Като ти чета глупостите които пишеш в нета представям си какво си сътворил ,ако изобщо такъв като теб може измисли нещо нормално след като пишеш ,че комунист може да мачка себеподобните си ла.па.чи.

62

снайпера

преди 7 години

Тая пoмяpкa Надя Николова пише от мое име, нeщacтницa.

61

Хм

преди 7 години

На кого пък е притрябвала Бъчвата?Видяхме я колко струва като министър!Свършиха ли мъжете в тая държава?Пълчищата напират от Югоизток,лигла за министър ще ми слагат!

60

До професор

преди 7 години

Проф.Вучков, вие ли сте???

59

Додо

преди 7 години

Бойко жестоко се ycpа с едва ли не насилственото набутване в парламента на тази глуповата, заядлива и протовна лелка Бъчварова! Яд ме е много! От друга страна набутването й в парламента със сигурност означава, че няма да е министърка, слава Богу!

58

От село

преди 7 години

Миналата година решихме да послушаме съвета на Бойко Борисов и засяхме 2 декара с картофи. Ами какво да ви кажа доволни останахме, на фона да си безработен този доход ни дойде добре. Тази година посяхме 3 декара картофи.

57

Професор

преди 7 години

Глупости! Нямам и не искам да имам нищо общо с нео-нациста Георги Жеков. Освен това съм доста по Голям от неги. И като Възраст, и като Интелектуален Потенциал. Написал съм 39 книги и над 300 дисертации.