96

Анонимен

преди 7 години

Гласуваха против Румито, но кой го интересува какво иска "матрияла". А Баце със стари моми нов бърдак ще прави.

95

Андрешко

преди 7 години

До #144 Не се притеснявай за баба Цеца стругарката,тя е дялан камък и ще й измислят някое министерство,мисли повече за себе си,какво те очаква оттук нататък. Време е този изборен кодекс да бъде променен също,за да немогат партиите да подменят вота ни. Ако те не желаят това,ние трябва да не гласуваме за кандидат депутати предложени ни в два или повече изборни района,за да немогат и те да влезнат в парламента.

94

Анонимен

преди 7 години

е няма оправяне пак същите к.......ви ще ни казват как наи правилно трябва да живеем как не ви е срм

93

anonimen

преди 7 години

Безсрамието е издигнато във водещо начало!!! Човек би трябвало да се смали малко, да се погледне отстрани, да ама не Тази е толкова влюбена във себе си и властта , че мрази да мисли!!!

92

Анонимен

преди 7 години

Стара и неможеща ама вярна на Баце. Ако вземе някоя млада, като започнат свалиликте ще вземе да му избяга. А ако и предложат кинти, съвсем ще го предаде. Грозна, дърта ни послушна. Не задава въпроси, слушка. Ще вкара сигурно и Цуцка Мамата. Няма да я остави. Тя пое подигравките и удара от президентските избори. Да кюти още некое време в НС, да взима заплата и да си трае. Стари кадри но верни. Вече си ги събира а щели да вървят по Нов път. Пътя на разрухата.

91

Професионалиста

преди 7 години

Тая Надя Николова е дoлнa кyчкa, да си знаете! Пазете се от нея!!!

90

Анонимен

преди 7 години

Ако пак я сложат министърка на МВР направо ще ги довърши.

89

От Градът ЕврРазБ

преди 7 години

До От село Миналата година решихме да послушаме съвета на Бойко Борисов и засяхме 2 декара с тикви. Ами какво да ви кажа доволни останахме, на фона да си безработен този доход ни дойде добре. Тази година посяхме 3 декара тикви и една леха гербери. ...Сега ги чакаме да цъфнат.

88

Анонимен

преди 7 години

С какво тази е толкова ценна , че парламента не може без нея ?!!

87

Андрешко

преди 7 години

Избори по български...Хората не ги искат в парламента,а партиите ги вкарват на сила с най-различни фокуси с измисления от тях"Изборен кодекс". Това показва,че трябва да ходим на мажоритарни избори.

86

Анонимен

преди 7 години

Накратко казано: - Нов цирк с овехтели кло.уни!

85

РЕДНИК

преди 7 години

До 80-ти набор АЗ СЪЩО ИДВАМ С ТЕБЕ ТАМ СА БАЯ КУЧЕТА ЗА ТРЕПАНЕ

84

MoX

преди 7 години

До Генади ... Генади, на Позитано от 27 години има социалисти, а комунистите си спретнаха ЕООД ГЕРБ-БОРИСОВ. ... И като говорим за крадене се огледай в последните 10 години в сметките на това ЕООД.

83

До 133

преди 7 години

И как разбра за Цецка Цачева?! Тя ще влезе в Парламента, ако Ивайло Московски стане министър. Да не би вече да има правителство, пък да не сме разбрали?!

82

Анонимен

преди 7 години

Батко хвърли оставката уж да започне начисто, с нови хора, а пак си събира префтасалите бабички. Да е стар петел между дърти квачки. На него сигурно му е хубавко, слушкат го, галят го по косъма, може и тутурутки да му правят. А, че обедняваме, няма икономика, миграцията не спира, образованието е трагедия а здравеопазването Има - Нема, т.е. имаш пари-живейш, нямаш-умиргаш, не му пука. Опитва се още 4 години да ни яха и това е. Благодари ли ви с новите цени за гласуването, благодари. Nice, a?

81

Янонимен

преди 7 години

До Анонимен "Бъчварова е дъщеря на последния главен редактор на комунистическия врстник " Отечествен фронт". Браво на наште! Иначе да плюем по комунистите сме перфектни." .. Виж сега, лоши са комунистите, които са в БСП. Тези комунисти, които са в ГЕРП са евроатлантически и са добри комунисти. Знамето е синьо и петолъчките са бели. Така че за нашите комунисти лошо не приказвай.

80

Смешник, СКРИЙ СЕ !!

преди 7 години

До 80-ти наборАми айде бе, тарикат, кво чакаш? ХА-ха-ха, смешници, гоУеми във форумите, в живота - МИШКИ !!!!

79

80-ти набор

преди 7 години

Г-н Майор, може ли да си взема автомата Калашников с номер 32-10 от Втори батальон, трета рота втори взвод от ШЗО Плевен и да вляза в НС с една раница пълнители?Благодаря, г-н Майор!

78

Българка

преди 7 години

Може ли се без верните кучета на Борисов - няма значение добри ли са професионално

77

****

преди 7 години

Ей няма отърване от тези бръ.,.с.кал..ки,те са като кушешка тения,умиране има,отърване няма.