87

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен101Да ще направи ще вдигне цените на стоките и ще замрази доходите на хората.Това включва: газ, ток, вода, хляб, месо, млечни продукти, А да трябва да дигне и данък здраве, че е много нисък, че и за лъжепатриотите да има за кражби и далавери.

86

факт

преди 7 години

Вижте ,това е политическа игра с гъби двойници .Атака винаги е била за да изсмуква електорат от БСП и в крайна сметка я ползват с именно тяхната цел (на ДС) да подкрепя тях(мафията) в решаващ миг. Слави е същия -съмишленик на Гоцев,Доган и мафията. Каракачанов е,агент на ДС.Симеонов,номенклатура на БКП. Изсмукват обаче чрез тия си биографии възможността около 10 % да си гласуват за БСП.Резултата, БСП не може да спечели самостоятелно избори над 20 г.

85

Анонимен

преди 7 години

Искам да се извиня на Патриотите, аз бях разбрал погрешно че 300 лв ще е минималната пенсия, а то било 300 лв ще е винетката от 1 юни.Извинявайте, другари ли сте, господа ли сте, не ви знам точно.

84

Анонимен

преди 7 години

Въглеродните емисии трябва да бъдат намалени.Имали квоти за въглеродни емисии и ГИ ПРОДАВАТ.Ами ние сме въглеродбазирани, не четете между редовете.А въздухът е замърсен с прах, )))Совите не са това, което са.

83

Анонимен

преди 7 години

Е, не са милиони, не е чак толкова голяма партийката. 450000 лв.

82

Анонимен

преди 7 години

СЕГА ОСТАВА И ПУТИН ДА ДАДЕ СЪГЛАСИЕ НА СВОИТЕ.

81

Анонимен

преди 7 години

ЕДИНСТВЕНАТА ПАРТИЯ НА ТЕЗИ ИЗБОРИ КОИТО СПАЗИХА ОБЕЩАНИЕТО СИ ,КАТО СЕ ОТКАЗАХА ОТ МИЛИОНИ ДЪРЖАВНА СУБСИДИЯ ,КОЯТО ИМ СЕ ПОЛАГА КАТО ПАРТИЯ МИНАЛА 1,5% БЕШЕ ПАРТИЯ ВЪЗРАЖДАНЕ-ИСТИНСКАТА ПАТРИОТИЧНА ПАРТИЯ.

80

Коалицутка Енергийна

преди 7 години

Скъпи мишленца,Вие, които мислехте, че гласувайки за патриотарите,показвате среден пръст на Бойко и Корнелчето, явно сгрешихте.Всъщност BG се управлява дистанционно от Брюксел и най-важната коалиция е:CnH2n+2,(СН4),(С2Н6),(С3Н8).Силна, опасна и скъпа въглеводородна коалиция-ПРИРОДНИЯ ГАЗ.Щях да забравя и една друга коалиция H2O,чиято цена расте след избори и характеризира управляващите, когато пред нея има думата гола-гола вода.А за вас мишленца -пийте една студена Н2О.

79

Берлин

преди 7 години

Ето затова аз не живея в България. Да ви е честит новия Премиер и новите му слуги.

78

ПИ

преди 7 години

Ок ако не е Боко кой трябва да е? *** или депесарите? Или някоя малка партия дето не знае за какво става въпрос?

77

Иванов

преди 7 години

В СВ-тата на сидеров, симеонов- балевски/това е истинската му фамилия използва презимето си за фамилно явно го е срам от произхода си които е еврейски/и каракачанов ще пише министри. ужас и погнуса. Те зи са лъжепатриоти и нищо повече.

76

Анонимен

преди 7 години

До ГадноМи те всички излъгаха, не само обединените и-диоти

75

Анонимен

преди 7 години

ЕС се оказа копие на СССР.Горе долу и толкова ще съществува.Дали си съгласието сякаш сме губерния управлявани от губернатор сложен от тях. А то май е така

74

ognyanz

преди 7 години

ЕНП е сборно място на интересчии и плазмодии като Бойко. За тях принципите са само за декорация.

73

опаааа

преди 7 години

То тия патриоти са толкова патриоти колкото аз съм китайски император.По скоро трябваше да напишете: Mанафите от ЕНП дадоха разрешение на ГЕРБ-БОСТАН да се сдуши с патериците си :D

72

Kopriv

преди 7 години

Vremeto e pari. I vremeto i parite sa na bg narod suverena.Vie ste samo vremenni slugi na naroda.Bg zaplati da stanat vednaga kato belgiiskite i luksemburgskite zaplati za edin trudov chas ili letite out eu vednaga.

71

реалист

преди 7 години

ГЕРБ ще изсмучат кръвчицата и на ОП. Доказателство - РБ. В другия парламент са аут.

70

до 83

преди 7 години

Знам че е така, като написах ПАРТИЯ нямах предвид конкретна партия, може би трябваше да поясня, че визирах ШАХМАТНА ПАРТИЯ, дъската върху която 27 години ген.Любен Гоцев реди фигурите - пъпвият му подготвен "цар" беше Илия Павлов, но него го убиха, след това трябваше да е Маджо, но той имаше условия и го елиминираха, сегашния е Тиквата - наведен и послушен към всички, такива хора им трабват, изпълнителни.

69

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен До 80ЕНП не може да не уважи вота на българите.Ние сме си ги избрали.Понеже,Нинова заяви,че "демокрацията ни отне много",нямаме друг избор.

68

ф

преди 7 години

ЕС си отива кротко и без някакви драми до 3/макс 4 г ...... ФАКТ.Не ще се съгласят,даже ще ги похвалят.Горбачова работа.