107

Анонимен

преди 7 години

На Борчо му казват какво да прави.Сам решения му е забранено да взема.Една "Кукла на Конци"

106

Анонимен

преди 7 години

КОЙ му прави правителството на Борисов, че чака разрешение, България суверенна държава ли е или суровинен придатък1излага се

105

Анонимен

преди 7 години

Борисов получил зелена светлина от ЕНП на срещата в Малта за коалиция с ОП.Какво да се прави? Човекът си има "началници" и без разрешение от тях не смее и да кихне.

104

123

преди 7 години

Явно в България така се правят правителства- чака се благословия от вън! Още ли сме независима държава, или нещо съм пропуснал?!

103

MEGADETH

преди 7 години

Ще бъде весело!

102

Анонимен

преди 7 години

Наведеността на България към ЕС се дължи на страхливостта от неграмотността и не знаенето на чужди езици на ББ. Но това е положението народа го избра, няма на кого да се сърдим. Лошото е, че тази коалиция ще бъде коалиция на интересите. Патриотите до сега не са били във властта и ще има много изненади и няма да се учудя , ако се отвори работа на прокуратурата. Това е българската действителност.

101

Анонимен

преди 7 години

Г-жа Нинова удвои депутатските си места от 38 на 80. Ако 3% повече бяха гласували, то щеше да спечели изборите. ГЕРБ са бита карта.

100

еврогей

преди 7 години

ЕНП даде благословия: ГЕРБ и Патриотите да си се взимат и да участват на гейпарада!

99

Анонимен

преди 7 години

ПАТРИОТИТЕ ТРЯБВА ЯКО ДА ИЗЦЕДЯТ БОРИСОВ, ТЕХНИТЕ ПЪРСТИ ВЕЧЕ СЕ СА ЗЛАТНИ, А ДИАМАНТЕНИ.

98

идея

преди 7 години

Ще кумуват Хидроинжинерът и 6i6i!

97

маде ин Булгари

преди 7 години

Внимавайте с Валери Симеонов! Като види някоя бабичка, защо не и от Герб, и започва да я удря с чантата и по главата!

96

Адмиралъ

преди 7 години

Какви националисти и патриоти са като се коалират с бившата негодна шайка. Или както се казва да работим да върви надника. И Магарешки и той ще се прикмети....Никой от тях не заслужава да управлява.

95

Анонимен

преди 7 години

Еврогейската партия разрешава!!!!!!!!

94

Доган

преди 7 години

Енп нали уж не ги искаха или е по важно послушната тиква да е вожда

93

Анонимен

преди 7 години

Патриотите много невярна половинка! Искат да шават и с БеСеПе-ту, дават и на САЩ, ЕС и РФ. Май само на Туркията не дават.

92

Анонимен

преди 7 години

На Бойко му се пече яйце на г.....за ? Подигравките към Корнелия и БСП по-скоро показват злоба. Бойко ще направи това,което са му казали " големите началници " в Малта.Защоли това толкова кефи " българите" в този форум ? Неща за национално достойноство,за суверенитет,за които говореше и призоваваше Нинова ? Но изглежда,че тези понятия са непознати за слугите ? Боййко не иска коалиц;ионно споразумение с патриотите ,нито с Марешки. Коалиционно споразумение означава нещо написано на хартия ,а следователно то трябва да се спазва точка по точка . То може и да не се спазва ако партньора беше РБ.,ВИ

91

Анонимен

преди 7 години

Веднага след изцборите цените хвръкнаха нагоре.Удоволствието да те управлява ГЕРБ се плаща скъпо.Все едно, че ще им плащаме зъбен данък.

90

патрЕот

преди 7 години

националистите в Европа използват евроскептичен популизъм, докато наще са си само популисти. Не са опасни, що да не се вземат, като се обичат.

89

Анонимен

преди 7 години

К`ви избори, бе, к`ъв народ!! Каквото заповядат от Брюксел господарите на слугите си, това ще бъде.

88

Анонимен

преди 7 години

А бе някой да е гласувал за ЕНП,че те да ни определят кой да управлява в България. Никога в историята си България не е била в по жалка и наведена позиция ,както това стана след сакралната дата 10 ноември 89 г. Тази черна дфата донесе на народа ни мизерия,безработица безнаказана ц**ганска престъпност,тумби ислямисти от Близкия изток маскирани като (бежанци) и за капак окупация чрез американските безплатни военни бази.