160

Анонимен

преди 7 години

Хората избраха Бойко да управлява..............................Да бе, ама как да управлява, като му е къса висулката.

159

Анонимен

преди 7 години

До Обективен 180Е те този вариант въпросният господин вече го отработи преди три години, когато ходеше по всички телевизии по три пъти на ден и ревеше като данак, че му отнели властта, а Х.У.И. къртеха жълтите павета и размятаха ц.ици пред НС...Та сега може да повтори, кат го знаем какъв е...Пък може и някоя и друга банка да срути, щото освен КТБ има и други кандидати за "благословията" му...

158

Курнелия Нинова

преди 7 години

Ние при Луканов, Виденов и тройната коалиция и Дилян Пеевски построихме всичко!!!!!Бойко нищо не направи!Искаме да управляваме пак, дайте +

157

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ ЩЕ УПРАВЛЯВА ДО 2020 Г. - ДОКАТО ИМА ЕВРОФОНДОВЕ ЗА КРАДЕНЕ. ТОГАВА ЕВРОПАРИТЕ ЩЕ ГИ СПРАТ И ГЕРБ ЩЕ СЕ САМОРАЗПАДНЕ, ЩОТО ТЯХ ГИ СВЪРЗВА САМО ГОЛЯМАТА ДАЛАВЕРА.

156

Анонимен

преди 7 години

Хората избраха Бойко да управлява. Не виждам смисъл някакви клоуни в парламента да го одобряват или не. Трябват промени в конституциата, от къде накъде депутати ще определят премиера? Хората искат промени и силна власт и премиер!

155

Анонимен

преди 7 години

Странна работа. Два пъти вече Бойко Борисов подава предсрочно оставка и се опитва да избяга от това, което очевидно не може да върши - управлението на България, но пак става премиер. Защо бяга е ясно - не иска да поеме вината за състоянието на България, в което я докара неговото управление. Сега ще продължи ли да закопава България?!

154

Анонимен

преди 7 години

БСП удвои резултата си от предишните избори, а процентите ГЕРБ паднаха надолу. Това беше последният патрон на ГЕРБ - следващият път няма да са първи. Затова сега ще се колаират с всеки и ще обещаят всичко само и само да изкарат още няколко години във властта и това ще бъде гибелно за България. И така е добре - нека българският народ да продължава да затъва в мизерията и да си плати за тарикатлъка, егоизма, злобата, алчността, завистта. Бойко е един вид спасител за българите.

153

Анонимен

преди 7 години

За ГЕРБ Борисов и Цветанов са излишните и вредните хора. Това е закон : Партийте изяждат своите деца

152

Курнелия Нинова

преди 7 години

до Обективен... Вариантът е само аз да управлявам с Дилян Прасето!!! Подкрепете ме с +

151

77777

преди 7 години

Защо Бойко Борисов подаде оставка през ноември 2016-та? Сега поради същата причина най-вероятно ще откаже да състави правителство. От 2009 година досега ГЕРБ имаха поста тактика в управлението - не пипай нищо, остави нещата както са, защото където ГЕРБ пипне всичко се разваля. Е, това вървеше през 2009 и 2010 години, но после нещата не вървяха и затова Бойко Борисов подаде оставка.

150

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 143Ми за ГЕРБ са гласували онез, дето хабер си нямат, че има сайтове...А те все повече увеличават процентите си сред електората...Е, сещай се за кого иде реч...

149

Анонимен

преди 7 години

ДРЕБНОТО ОТПАДНА ПРИ ПРЕСЯВАНЕТО. ОСТАНАХА ДНАЧИМИТЕ ПАРТИИ. НЯКАК СЕ ЗАКАЧИ МАРЕШКИ, ДА СЕ ЧУДИШ КАК.ЕДИНСТВЕНИЯТ ВЪЗМОЖЕН И РАБОТЕЩ ВАРИАНТ Е ГЕРБ-БСП, ама само ако Боко си тръгне от ГЕРБ.

148

Обективен

преди 7 години

Вариантите са два. Първият вариант е Бойко Борисов да откаже да състави правителство и в крайна сметка да има нови избори. Отказът е по понятни причини - некадърността на ГЕРБ да управлява и това, че те все пак разбират, че е време да дойде някой друг, който да пооправи нещата. Вторият вариант е правителство на ГЕРБ и ортаци, което след 1-2 години пак ще подаде оставка поради същите причини, както е при първия вариант.

147

Курнелия Нинова

преди 7 години

Искам да управлявам с Дилян Прасето!!! ПОдкрепете ме с +

146

Анонимен

преди 7 години

ПРОСТИТЕ ХОРА СИ ИЗБИРАТ *** КАТО ТЯХ ВОДАЧ.Самият БОРИСОВ ГО КАЗА : Аз съм *** и вие сте прости" (второто е по-вярно)

145

водач на МПС

преди 7 години

БСП няма бъдеще ! Да, България няма бъдеще ! Костовистите нямат бъдеще ! Борисов предстои да се се самоубие политически ! Като негов единствен изход е да избяга в чужбина , за да си живее живота на спокойствие. Патриотите се самоубиха ! Тук е мястото дебело да се подчертае изявлението на Женята Бакърджиев, дадено пред телевизия Европа - ново СДС, съставено от необременени и независими по една или друга причина личности !!! Впрочем за същото говори и ВВР. Висшият Вселенски Разум.Така е писано!

144

От 174

преди 7 години

Уникална цензура има тук ... но явно така е при демокрацията и свободата на словото в България.

143

Анонимен

преди 7 години

ДЕМОКРАЦИЯТА ИЗИСКВА ПАРТИИ. ТАКА Е ПО ЦЯЛ СВЯТ. ИНАЧЕ НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ЩЕ ЗАПРИЛИЧА НА СЕЛСКА КРЪЧМА, КЪДЕТО ВСИЧКИ ПЕЯТ РАЗЛИЧНИ ПЕСНИ, А НЯКОИ ПИТАТ ПОСТОЯННО " ТИ МЕН УВАЖАВАШ ЛИ МЕ? "

142

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ си има вариант за управление - стабилно мнозинство с Марешки и така наречените патриоти и неофициалната подкрепа на ДПС, както беше и досега. Въпросът е дали ГЕРБ ще поискат да управляват разрушената от тях България... По-вероятното е ГЕРБ да прехвърлят вината за разрушаването на някой друг, който да пооправи батака на ГЕРБ, за да може после ГЕРБ на бял кон да се върнат на власт и да се *** в гърдите как заради него България върви напред. Така беше и с Виденов, но малко хора го разбират

141

Анонимен

преди 7 години

Тиа експерти и разни журналистчета от интернет трябва като при Ердоган да отиват в затворите или направо куршум. И това ще стане защото на народа му писна от такива. Народа излезе на избори и избра премиера Борисов да управлява следващите 4 години, а защо не и 8 или повече жив и здрав да е.