220

Dr oh

преди 7 години

Taifun referendum idva.

219

какъв

преди 7 години

е смисълът? *** пак ще накаже комунистите, избирайки комунистите, без да осъзнае, че наказва себе си.

218

Инж.

преди 7 години

Истината е, че бай хю си нарои достатъчно калинки в държавната администрация, които да гласуват за него от страх да не им истине мястото. Така че истината е или абсолютно задължително гласуване за всички (да видим тогава дали селските кметове ще му стигнат) или разпад на държавата.

217

Анонимен

преди 7 години

Тези пък сега разбраха,че дон Балон няма изкаран никъде цял мандат

216

Анонимен

преди 7 години

Поизчисти се от реформатори, Къневци, Куневци. Това е голяма победа на народа. Властта зависи от патриотите, БСП има голяма група, Марешки бори монополите. Какво повече искат социолозите? Не им харесва добрият резултат.

215

Анонимен

преди 7 години

До това води комунизЪма- до тотална, безмерна глуупост у народа...

214

Анонимен

преди 7 години

Борисов предрече това преди много месеци.Значи е много по-умен от *** и нейните социолози.

213

викинга

преди 7 години

*** народ,бедна държава !!!Къде е Алеко да види своя герой Бай *** !!!Уникална простотия и упадък,народ без цел и кауза,разединен е обречен да изчезне !!!Народ,който си предава лидерите не е народ,а пасмина,*** от долни предатели и продажни дупедавци !!!

212

карина

преди 7 години

Ще ни оправи само двупартийна система като в Англия. Все едните ще са мнозинство и ще управляват самостоятелно. Пък каквото направят - има следващи избори.

211

:))

преди 7 години

До 241 АнонименНе с пари, а с много пари! Нали Той дава! Бръкна се в джоба /чии обаче/ и ги извади? А те от де дойдоха, м? пп. 241 ако не е просто провокация питането ти, зле си герберунгел! Много емоции малко разум!

210

Анонимен

преди 7 години

Ей това социолозите сте страшна работа, те хората още не са седнали да делят баницата и да се пазарят, а вие вече обявихте, че кабинет няма да има. Нашите политици не веднъж са доказали, че с цел да управляват са готови на всякакви компромиси, коалиции и предателства. По скоро като социолози да се бяхте изказали, че какъвто и кабенит да се сформира с тези партии, нищо няма да се промени в държавата.

209

Байфидан

преди 7 години

Да, най-добре е нови избори, след които ГЕРБ ще има още повече гласове, за сметка на патреотарите и БСП, а аптекарят ще е аут.

208

Анонимен

преди 7 години

До 238. Големи глу.пости си написал. Тотални лъжи. И как след всичко това печели изборите? Я кажи, бе червен кратун?

207

Анонимен

преди 7 години

Много вожд малко индианец! Така държава не се прави. Държава се прави с обединение на народа и се гледа държавата да не се разграбва от чужденци. От 1 април знаете ли какво ви чака? Чака ви повишение на цената на газта а от там всичко нагоре. Не това не е държава която гледа на народа си като офце за доене и стрижене. В холандия дават на калпак евро незавидсимо дали си безработен или работиш. Ето така се стимулира производството и потреблението. А тук какво се стимулира монополистите ли?

206

CnH2n+2,(СН4)(С2Н6)

преди 7 години

и (С3Н8)Тези партии драги мишлета, ще решат бъдещето на държавичката BG.Горепосочените "партии" от коалиция въглеводороди, образуват едно вещество, със странно поведение след избори-цената му нараства-ПРИРОДЕН ГАЗ.

205

До 236

преди 7 години

ТОЙ Е-символ на корупцията,разграбване на държавни и евросредства,огромни заеми,надуване като балон на една банка,после нейното фалиране и после пак с държавни средства оздравяването и.КОЙ и КОИ си разпределиха парите и-аз се досещам ,а ти?

204

:))

преди 7 години

До236 АнонименНие сме богата държава и всякакви прищевки на Борисов изпълняваме! :)) Каква е цената на тези безсмислини избори, когато отново си избрахте ББ! :)) Направо българите гласували за ГЕРБ са практични, прагматични, че не разхищават, а цепят стотинката на две!:)) Богат народ, богата държава! :))пп. те затова Германия, Великобритания ще са богати а България бедна!

203

Анонимен

преди 7 години

До анонимен 234Другарю червен *** , никой не може да бие Нинова по арогантност и наглост . Твоето мнение го видяхме на изборите колко струва . Щом като народа е избрал Борисов значи ТОЙ Е . Капиш червен каскет .

202

:))

преди 7 години

Племето си избра Вожд или по точно стадото маймуни се избра Главатар!!

201

анонимен

преди 7 години

абсолютно сигорно,че ще има нови избори,тези бяха предизвикани от лице който не се понася от много българи,бойко методиев борисов,абсолютно нагъл и циничен.