200

Анонимен

преди 7 години

Вярно ли че Тиквите пак ще увеличават тока и парното ?Май забравиха за какво ги изгони народа с камъни първия път !

199

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 212 Интересно ми е, ако Боко все пак успее да състави някакво правителство, с кого ще се оправдава в бъдещите за провалите си? Станишев беше доста отдавна, а плочата "Орешарски" вече се изтърка след втория Му мандат! А, да бе, как не се сетих! Международното положение! Колко съм недосетлив...

198

Анонимен

преди 7 години

До Нови избориНе, няма да се откажат! Има още евросредства за "усвояване"! Ако го направят, ще да е към 2020-та, когато е вероятно тези парични потоци да секнат. И ако след това влязат в режим "пряко изнудване" на бизнеса е опасно и бият лошо през пръстите, особено когато "едрият капитал" е с преобладаващо чуждестранен произход. А нашият е доста дребен, по-скоро кокошкарски, и се цица и сега безнаказано...

197

Дръндер

преди 7 години

Оле, Оле оле на нови избори сме!

196

Анонимен

преди 7 години

Терминал 2терминален стадий България остана само контур на картата, приличаме тна териория, през която са минали скакалци. И те минаха, де.

195

Анонимен

преди 7 години

Трябва да се промени избирателната система, защото при тази система никога няма една партия да може да състави сама правителство.

194

реалист

преди 7 години

Радикална промяна. Президентска република, без парламент. Президента си назначава правителството и то си отива с него. Така няма да има колективна безотговорност, и да няма осъдени.

193

factotum

преди 7 години

Избори до дупка!

192

th

преди 7 години

Борисов го махнаха като гл.сек защото само ходеше да го снимат пред труповете, като кмет си тръгна, за да става депутат, после се уплаши от протестите и избяга, оставяйки държавата в трагично положение. 2016 пак се уплаши и избяга. Няма нищо завършено защото той не е там да работи, а с други цели. Държавата се крепи на фондовете, които не са вечни, но по това време ББ ще е на някой остров. Добре, че фирмичките са се облажили от управлението му, че да има кой да го избере. Е, и калинките и ромите

191

Факт

преди 7 години

При това състояние на България след управлението на ГЕРБ си е политическо самоубийство да правиш правителство, но може алчността да надделее.

190

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 220Изглежда наистина се върви, към нови парламентарни избори.=и знаеш ли какво ще стане? на хората ще им писне от извиване на ръце и за да е сигурно - ще дадат 51% на една партия.ей тва ще стане

189

Анонимен

преди 7 години

Нямам обяснение(т.е. има обяснение) правят се избори безполезни. Не виждам смисъл да се употребяват думи като - промени или реформи. Мнозинството от избирателите не ги желаят. Тези, които говорят за промени и желаят да се направят такива, са извън парламента - три малки формации, които явно са отхвърлени от избирателя.Вота категорично показва, че няма нужда от промени.

188

Анонимен

преди 7 години

При така задалата се буря в енергийния сектор, като повишаване цената на природния газ и съответно на всичко, малко бих се замислил, кой балама ще отнесе народната любов. Борисов ще овърта до едно време, а сетне?! Изглежда наистина се върви, към нови парламентарни избори.

187

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Вярно, че властта е сладко нещо, но не вярвам патриотите да направят ритуално самоубийство коалирайки се с ГЕРБ.Прегръдката на ГЕРБ е като смъртна хватка.Вижте какво стана с коалиционните им партньори от миналия парламент - нито АБВ, нито Реформаторите са в новия парламент !Разчитам на разума на Каракачанов да възпре напорите на Симеонов и Сидеров към властта.Който влезе в коалиция с ГРОБ - умира. Факт !

186

Истината

преди 7 години

Как се прави "успешно" управление в България и кое е "неуспешно" управление...."Успешно" управлявалите по правило взимат нови заеми, вкл. и външни и България задлъжнява много, в същото време не изпълняват изискванията на ЕС и България е предупреждавана многократно за спиране на пари. "Неуспешно" управлявалите изплащат заемите на "успешните", парите от ЕС ги спират още в началото на тяхното управление, работят по изпълняване на изискванията за фондовете на ЕС и парите ги пускат при следващите

185

Анонимен

преди 7 години

С изборите показахме само едно че си харесваме блатото в което живеем!В това блато потъва и се дави целия бълия български народ, а послесни ще потънат комунисти и мутри които се намират на гърба му.

184

Бай Чичо

преди 7 години

Да се вземат Бойко и Корнелия и да оправят държавата!

183

БСП

преди 7 години

ЛукановВиденовСтанишевДилян ПеевскиКурнелия Нинова - МОЙ РЕД Е!!!

182

Анонимен

преди 7 години

Бойко, айде редете кабинета с Весо Марешки и да почваме. Фирмите са готови и чакат - това магистрали, фитнес клубове, стадиони, балетни зали по селата - да има спорт и култура за хората, нали сега сме в ЕС, трябва хората на село добре да живеят като истински европейци, действайте там с Весо и ония там симеонов патриотите, че ще изпуснем парите от Брюксел, дай на изкараме няколко поръчки, после може оставка пак да подадеш и народът пак ще те избере и почваме отново, народа ги обича тия работи.

181

8888

преди 7 години

Както и досега беше, така ще е и за напред:ГЕРБ ще управлява с ДПС, като управлението ще бъде под вещото наблюдение на КОЙ - Делян Пеевски!