320

е аз съм градски

преди 7 години

На 35г. съм! От БГ ме изгони безработицата (здрав завод не остана в града).А понеже съм моряк в живота ми съм гласувал само веднъж.И не мога да проумея, как така мога да си изхарча всичките спестявания "онлине", а една бюлетина няма как да пусна електронно.Политягите я наредиха така: мислещите марш в чужбина, а останалите тук са наши и ваши...Гледайки ви, как ви мързи да мислите с главите си се сещам за Калигула и коня му...Скоро магарета ще ви оправляват. Но няма страшно те са от "вашите"

319

?

преди 7 години

Как трябва да се нарича народ избрал си за трети път *** да го ръководи?

318

Анонимен

преди 7 години

Слеви да спазва закона.НС не му е бащиния,има избори,нека се яви с трите си имена,да ги спечели и тогава да отправя закани.Освен това,кой ще ни разсмива в шоуто?

317

Анонимен

преди 7 години

Бойко май търси повод да не прави правителство, а Слави ще му помага с протестите. Само не казват КОЙ свестен кандидат ще има толкова пари за да се яви и спечели мажоритарен вот! Явно сметката е друга - демокрацията в канала, милионерите - в парламента.

316

Учиндолския кмет

преди 7 години

Такива ултиматуми може и да хващат дикиш на главната улица в плевенското село Учиндол, но не може да се държи такъв *** тон пред БГ институция, пък била тя и парламента. Да упражнява малоумната си лексика, над малоумната си аудитория в малоумното си предаване.

315

Анонимен

преди 7 години

Абе, този грозник едно семейство неможе да направи, да не говорим за деца. А тръгнал страната да оправя. Сигурно е беден и политиците му пречат за това. Голям *** !!!

314

кевър форевър

преди 7 години

С поскъпването на тока и водата,очаквайте грозните и брадясалите да посрещат новите стари депутати ,с ласки и любов.Слави може да им пусне един концерт за без пари.

313

Анонимен

преди 7 години

С мутри и чалга към прогрес? Само ПОТРЕС!

312

майнатайм

преди 7 години

Първостепенна задача на новия парламент е да организира новите избори и после да се омете.

311

:))

преди 7 години

само *** или бавноразвиващ не би подкрепил славчито. давай слави с тебе сме .. нека овцете да си кротуват и да чакат поредния овчар да им го сложи в устите :))))

310

момче от село

преди 7 години

До ми...Правилно.,След 89 в моето село бе избран безпартиен кмет (2 мандата., после човека почина). Та този кмет, като трябваше да ходи до града по срещи, за дето липсваше поливна вода, идваше да иска сакото на дядо ми., комшията го караше с неговата кола., а друга една баба им приготвяше храна за изпът.Това е то в служба на обществото, а не на партията!

309

ДС

преди 7 години

Слави, много хора ще те последваме. С теб сме. Всички млади мислещи хора.

308

Анонимен

преди 7 години

Чалгарите вият срещу публиката/

307

ми...

преди 7 години

А не би ли трябвало да се издържат от членски внос - вместо от нашите данъци, пари които впоследствие да дават на джипси/джанго.Като цяло да служиш на народа си трябва да е кауза!А срещу 35милиона на година би трябвало да можем да си наемем най-добрите експерти/финансисти в света и да си решим донякъде проблемите, вместо да гледам красивата визиономия на бат Сали и др.,

306

два каапута...

преди 7 години

Влизат Слави Трифонов и Иво Сиромахов в една аптека и Слави казва на аптекаря - два каапута. Да виждам - отговаря аптекарят. А нещо ще желаете ли ?Аз някак си не мога да приема, че каапути ще правят референдум ? А Вие как мислите ?

305

dalgia da si platati

преди 7 години

danacite I togava pliapa

304

учиндолски простак

преди 7 години

СЛАВИ ТОЯ УЧИНДОЛСКИ *** ИМА ОГРОМНА ВИНА ЗА ФОРМИРАНЕ И НАСАЖДАНЕ НА БЕЗНАКАЗАНОСТ, НА АГРЕСИЯ И ЧАЛГАРЩИНА- ЧАЛГА Е НЕГОВОТО ИМЕ- ЧАЛГАТА В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ, МАХНЕТЕ ГО ОТ НАЦИОНАЛЕН ЕФИР!

303

Анонимен

преди 7 години

До много *** народНе че искам да са толкова големи субсидиите им, но това са 35 млн. на година, а бюджета е над 20 млд. Това е все едно да имаш 571 лв. месечна заплата (при 20 млд. бюджет) и да отделяш 1 лев на месец. Те ако вършеха работа и 2 лева да отделяш, но сега... Просто парите не само за образование, а и за останалите сектори, потъват някъде. Къде ли? :) ... но със сигурност вината не е само у политиците. Просто ние си го изкарваме на тях, но виновниците са и много други...

302

Анонимен

преди 7 години

тоя вярно е дълго коппеле 2 метра неговото ***..

301

Анонимен

преди 7 години

Чак да бие ГЕРБ едва ли, но можеше спокойно ако беше основал партия да влезе с едни 15 % в парламента Дългия.