340

Крум

преди 7 години

До Анонимензакона е мащехазащото по тази логика и правителството не би трябвало да е лекитимно.Нали не мислиш, че родния бг депутат ще напише правила против себе си.Тоест ти очакваш само по един въпрос да излязат да гласуват такъв процент, какъвто не се е събрал на нито едни избори до момента. А да неговорим, че общия брой на имащи право да гласуват е завишен с 500 000 мъртви души.

339

край

преди 7 години

БОЯТ НАСТАНА!!!!

338

ВРЕМЕ ТИ Е СЛАВУЦА

преди 7 години

ЗАБРАВИ ШУТА РАНГА СВОЙ, НА ТИКВАТА СЕ ВРЕЧЕ, /СЛОЖИ, НАДУПИ ИЛИ КАКТО ВИ СЕ ХАРЕСВА/ ТОЙ. ВСЕКИ, КОЙТО Е В УЙДУРМА С МУТРАТА БОРИСОВ ЗАВЪРШВА КАТО РБ И ОСТАНАЛИТЕ, КОИТО СЕ СЪЮЗЯВАХА С МАФИОТА ОТ СИК БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ. ТОЯ СЛАВЧО УЧИНДОЛСКИ СЕ Е ВЗЕЛ МНОГО НАСЕРИОЗНО. ТОВА Е НАЙ-ЯСНИЯ ПРИЗНАК, ЧЕ ВЕЧЕ Е СВЪРШИЛ. СВЪРШЕН Е. И ДА ПРАВИ КАКВОТО СИ ЩЕ. ДОТУК БЕШЕ ЖАЛКИЯ ***.ВЪПРОС НА ВРЕМЕ Е ДА ИЗТЕЧЕ В КАНАЛА, ЗАВИНАГИ. И СЛАВА БОГУ.ЕДНА СЕЛСКА МУТРА НИ Е ДОСТАТЪЧНА.

337

край

преди 7 години

Тези избори са нелегитимни - избиратлната активност е по-ниска от на референдума - който каза системата да се смени.Съвсем скоро тоя парламент ще разбере че е не представлява никого - ще му се обясни с жълти павета.

336

Анонимен

преди 7 години

От трите точки на референдума има смисъл намаляването на субсидиите на партиите. Другите не струват

335

край

преди 7 години

До анонимния дето твърди че За мажоритарната система са гласували само 1/3 от гласоподавателите - загряваш ли че герб ще те управлява с одобрението на 1/6 от гласоподавателите.

334

край

преди 7 години

Като ви чета как плюете по референдума разбирам че обожавате Лъчо Мозъка, Киро Добрев, Волен Сидеров, липсват ви Яне Янев и Владо Кузов а за Цецка Цачева сте готови на бой да вървите.

333

Анонимен

преди 7 години

Ама тоя мнооооого си е повярвал. Учиндолската гарга се мисли за месия. А може би за джедай?

332

Анонимен

преди 7 години

До Крумласували ЗА (маж.изб.система) : 2 509 864.което е 36,56% от имащите право да гласуват към тогавашният момент. Дали тези малко над 1/3 имат право да вземат решение вместо останалите 2/3?

331

Крум

преди 7 години

Партиите който ще влязат в новия парламент са избрани с : 2 882 899 гласа Общия брой гласували е: 3 513 458 (от имащи право на глас 6 810 341)На референдума са гласували (действителни бюлетини според ЦИК) : 3 400 890 (от общо имащи право 6 865 086)гласували ЗА (маж.изб.система) : 2 509 864гласували ЗА (задълж. глас.) : 2 158 929гласували ЗА (1лв субсидия) : 2 516 791господа деПУТАти и др, дето сте от "нашите и вашите хора"НЕ ЗНАМ КОЕ НАРИЧАТЕ ПОЖЕЛАТЕЛНОявно много хора ви желаят ;)

330

Joko

преди 7 години

Този шут съвсем се е побъркал.......

329

A3

преди 7 години

Но за това трябва да отслюпи олигарсите. Те пък за зла беда финансират ръководство на партията. Изобщо - параграф 22, пълен тупик, както казват руснаците. Какво прави в БСП лицето Добрев - милионер и разбойник? Или Шаренкова - *** ?Или пък димитър Иванов - Гестапото? Или Гергов - свинаря.милионер и масон??Ето затова БСП не спечели и не може да спечели!

328

A3

преди 7 години

Цитат от форум в "168 часа"БСП не са нито социалисти, нито комунисти, просто ръкововството и е от децата и внуците на олигарсите от полит-бюро, от ЦК, ДКМС, докато симпатизантите и са от бедният българки народ. Така крадените, недоимащите и онеправданите се надяват на чудо- милионелите, т.е. техните палачи, да се смилят и да им дадат подаяние. Това няма как да стане никога! Затова тази партия е обречена, поне докато не стане истински представител на бедните слоеве от населението.

327

Рачо

преди 7 години

До Референдумът е отсвиВсъщност, беше доста близо.

326

ataka pobeda

преди 7 години

До ДС 342 - ние ше ви набиеме канчетата, за да продължавате да мислите!

325

До 353

преди 7 години

Как трябва да се нарича *** като Вас !

324

Абе, този е

преди 7 години

Замязал е на пълна ***.Бедният иска му се да му обърнат повече внимание. Господине, Вие сте Никой ! Разберете го !

323

Анонимен

преди 7 години

До Учиндолския кмeтТе в парламента не са умни ! Тест за интелигентност отказват,защото са кукли на конци !

322

АцеДеце

преди 7 години

До АнонименНикой свестен, дори и с нужните пари, не би се занмавал с бъгарска политика.

321

Референдумът е отсви

преди 7 години

Депутатите пуснаха референдума на чалгаджиите на Слави по наклона на бобслея, т.е. го отсвириха. В крайна сметка ЦИК реши, че референдума на учиндолския умник е само пожелателен , а не задължителен поради липса на достатъчен брой гласове. Това са законите на България. Какво му остава на дългия клоун Славчо да организира нов референдум като убеди повече хора да гласуват Да му пожелаем успех.