380

Жибор

преди 7 години

Слави Маркуча е един от водачите на русофилската мафия в България- на нея резултата от изборите не й харесва,иска властови позиции и рано или късно ще опита да направи въоръжен преврат у нас. Всяка бъркотия пред парламента за тези тъмночервени лу-мпе-ни е добре дошла,понеже им дава шансове за намеса в нашите вътрешни работи.

379

Анонимен

преди 7 години

Чудно ми е кое мнозинство ще го гласува това нещо? Няма такова мнозинство в НС. Дългия *** е мноо ***

378

месара

преди 7 години

селския прът славчо - вожда на пуберите дето му ходят на концертите , се вживява в ролята на политик от най високо ниво . славчоооо, политиката не е като сценарий написан ти от оня дето скъса в ефир снимка на президента Плевнелиев , за политиката се иска функциониращ мозък , а не чалгарска мисъл !

377

Анонимен

преди 7 години

Дългия матрак къде се бута? Нещо путинистче го играе май.

376

Анонимен

преди 7 години

До AZ22Хаахааааааааааааааа....

375

Иван

преди 7 години

При мажоритарна система - ГЕРБ БСП ДПС в парламента а Слави същисан... българският народ прецакан за дълго!

374

номер2

преди 7 години

За какво се мисли лай*ото от Учин дол?

373

ленин

преди 7 години

Ха сега да видиме колко са свободномислещите и демократични журналисти в БТВ, а защо не и в другите медии?!

372

Бай Жуй

преди 7 години

Слави уж се бори за подобряване на избирателната активност. Но всъщност далеч не е така. С думите си Слави подклажда мантрата "всички са един дол дренки и защо да гласувам". Слави е част от проблема. Той е отражение на всички вас, коите жулите ракия приспани пред екрана. Слави е много думи и никакви действия. Даже и да бъде приет референдума на Слави, той пак ще продължи да мрънка. Както всички вас!

371

sd

преди 7 години

войвода: Чалгафон Велики. Политкомисар: Тошко Сценариста. Знаменосец: Ванката. Масовка: всички все още останали да слугуват на гологлавия вожд.

370

sd

преди 7 години

като е настанал боят - добре. да видим колко ще тръгнат след чалгафона от учиндол. ама без да му се дава достъп до национален ефир.

369

Анонимен

преди 7 години

Славчо, що не се яви на избори като много знаеш ?Страхлива девушшка си ти !

368

Анонимен

преди 7 години

Славуца е една платена руска шантонерка...

367

исмаил рамадан

преди 7 години

слави не си ли осъэнал че народ беэ виэия эа своето бъдеще не е народ и едва ли някога ще бъде народ....

366

Пепи

преди 7 години

Тоя па *** къде беше ??? Все едно третодивизионно отборче да се кара на Реал Мадрид.

365

Дядо Ви Кольо

преди 7 години

Мили деца,не се оставяйте да Ви заблуждават.Това не бяха никакви свободни избори.Това бяха избори от типа-изберете от трите най-дългия.Всички партии които Ви се предлагат,са продукт на една и съща система.Системата която вече 28г. разпродава страната ни и Вашето бъдеще.Спрете да се дракате на сини,червени,пембени и тем подобни.Те това целят.Разединен народ лесно се манипулира.

364

Анонимен

преди 7 години

БТВ навярно не са доволни, че ги използват като трамплин за болни политически амбиции без да са искали съгласието им. И аз да бях на мястото на телевизията, и на мен не би ми харесало да ме употребяват по този начин. С. Трифонов ако иска да се занимава с политика, да бъде така любезен и да си основе партия! Така да дава акъл отстрани по телевизията е много удобно, но е коректно да си поеме и негативите като направи нещата по правилния начин.

363

AZ22

преди 7 години

Мирише ми на Априлско Въстание! Слави, с теб сме!

362

Анонимен

преди 7 години

Наистина ли са цензурирали Слави?Е, най-сетне бТВ са намерили смелост да поставят на мястото му самозабравилия се шоумен. Сега някоя друга телевизия ще си вдигне рейтинга за тяхна сметка, но все пак - евалла на бТВ за смелостта и принципната позиция!Няма нищо вечно. Този формат се изчерпа и е време всяка от страните да продължи по пътя си.

361

Калин К.

преди 7 години

Колкото и да не мухаресва на Светослав Т. Трифонов, законите на България са такива, каквито са и трябва да се спазват. Законът - добър или лош, но закон - казва, че резултатите от този референдум са незадължителни, пък ако не 12000, а дори и 12 човека да не бяха достигнали. От високата си трибуна Славчо се опитва да промени нещо важно без да си оцапа ръцете. Не става така. Партия - парламент - закони - промяна. Това е пътят. И естествено - поемане на всички негативи от неблагодарния бг народ.