109

ЕСХАЧ

преди 7 години

Явно усилено върви опитът на двете партии ГЕРБ и БСП да ограничат броят на партиите в парламента. Колкото по-малко партии толкова по-добре- възможност за създаване на патова ситуация и в "името на националното спасение" да се направи широка коалиция и с общи усилия на ББ и КН да се доразграби каквото е останало.

108

Анонимен

преди 7 години

Нинова е политически хамелеон, от тъмносиня стана червена, и това в името на грабежа, хора не и давайте власт защото вкупом ще изгорим

107

До 148

преди 7 години

А не си прав бешипету са малкото зло, даже не са зло. Да забравим че практиката за хора с по десет висящи дела беше въведена по времето на станишев и да се фокусираме върху това че вдигна песниите два пъти по 5 % и да де 13-та пенсия. Най-важнит са процентите на пенсионерите, а не джобовете на милионерите които се ппрепълниха от кражби и по времето на тройната коалиция.

106

Анонимен

преди 7 години

След 6 месеца пак избори с толкова много партии все ще се намери на някой да му се навири оная работа.

105

БСП смешни

преди 7 години

Абе бесепето довчера се целуваха с местан, сега искат да се изкарат най-големите пратриоти. С най-голямо удоволтвие биха се съюзили пак с депесе , но ги е страх че тогава и най-залюханите им избиратели ще се сетят какви са всъщност.

104

До 151

преди 7 години

За Нинова питай Иван Костов, СДС и ДСБ. Те я назначиха в Техноимпекс

103

Анонимен

преди 7 години

Само не забравяйте кой ви вдигна винетките и билетчето за метрото.Щото дупките станаха повече и по-големи, а метрото е на предела.

102

Анонимен

преди 7 години

Как Нинова на 28 години със стаж едва 2г., става директор на Техноимпекс, и откъде намери 4 милиона долара да купи дял?. Не е ли това един от най изпечените политически престъпници питам? Само си представете какво ще се случи с нас и държавата ако вземе че стане министър председател.

101

Анонимен

преди 7 години

Марешки НЕ е Тръмп за жалост.Вдиният е истински бизнесмен с акъл , деугия доказан престъпник.Опровергайте мнението , че българския народ е *** и не гласувайте за марешки , бсп или дпс.

100

Анонимен

преди 7 години

И БСП и ГЕРБ са доказани престъпници. Ако една от двете партии спечели ще означава само едно че сме най големите ид.и.о.т.и на света.И заслужаваме съдбата си на най бедни, най лъгани и най мачкани от нашите управляващи.

99

Анонимен

преди 7 години

Некакви трльове говорят за МАЛКОТ и ГОЛЯМОТО ЗЛО.нИ съ бъркайти от тия словопещеници!!!ЗЛОТО Е САМО ЕДНО!Всичките са от ЕДНО КОТИЛО!!!Троляците моят си *** колко си шат, мъ тва е

98

Анонимен

преди 7 години

Като гледате тази диаграма с БСП начело, трябва ток да ви бие, колкото пъти са взимали властта толкова пъти държавата е катастрофирала тежко

97

Анонимен

преди 7 години

Всички червени агенции се нагушиха от менте изследвабия,които гъделичкат егото на *** и пacмината около нея.

96

Гагауз

преди 7 години

Я,кажете защо Марешки с уж гадното гориво накара останалите бензиностанции да свалят цените. И те ли продават на загуба???? Аз имам воля и ще гласувам за Марешки! Щом и Каролев му скача, сайтовете на пеевски и те, значи е добре работата.

95

Анонимен

преди 7 години

Да България пак я покрихте.Платено поредно проучване.

94

рогач

преди 7 години

Жена ми вика: Мъжо, от цяло село, твоя е най-голям !Първо, що ме лъже, като си знам, че ми е мейд ин чайна ?И второ що има база за сравнение ?П.П. Жена ми е на щат в няколко социологически агенции. Била средностатистическа българка и редовно и искат мнението по всякакви въпроси.

93

Стохастична грешка

преди 7 години

До 119Много са променливите, които могат да обърнат резултата в полза на една или друга партия. Ако можеха да бъдат изчислени, на единиците, като теб и мен само щеше да бъде съобщен крайния резултат и нямаше да има избори.

92

Анонимен

преди 7 години

ПСИХО (ДЯСНАТА) СОРОСОВА ШИЗОФРЕНИЯ И ТЯХНАТА АНТИ РУСКИ ИСТЕРИЯ В НАС Е КЪМ КРАЯ СИ НЕ ВЯРВАТЕ ЛИ,ЕТО ВИ НОВИНАТА:НОВИЯ ПРОЕКТОБЮДЖЕТ НА ПРЕЗИДЕНТА ТРЪМП ПРЕДВИЖДА 20 % СЪКРАЩАВАНЕ НА ПАРИТЕ НА ДЪРЖАВНИЯ ДЕПАРТАМЕНТ И СПИРАНЕ ПОМОЩИТЕ НА САЩ ЗА ДРУГИ СТРАНИ,ТОВА СЪОБЩАВАТ АМЕРИКАНСКИТЕ МЕДИИ.ТОВА ОЗНАЧАВА ,ЧЕ ФОНДАЦИИ КАТО АМЕРИКА(ЗА) БЪЛГАРИЯ И ДРУГИ НПО-та .ТУК И ПО СВЕТА ЩЕ ОСТАНАТ БЕЗ ФИНАНСИРАНЕ ,КАКТО Е ИЗВЕСТНО ФИНАНСИРАНЕТО ЗА ТЯХ ИДВАТ ОТ АМЕРИКАНСКИЯ БЮДЖЕТ. ТОВА ПИШЕ АГЕНЦИЯ ФОКУС.

91

Анонимен

преди 7 години

По-долу някакъв щял да гласува за по-малкото ЗЛО.Луда работа?!Има ли смисъл да гласуваш за което и да е ЗЛО?Мат'рял и тва си е...

90

камен

преди 7 години

Шеф на тази агенция не беше ли Юрий Асланов от БСП , който навремето нареди Барека за 3-ти след БСП и ГЕРБ ?????