169

СТАРЧОК

преди 7 години

ПИТАМ СЕ И НЕ МОГА ДА СИ ОТГОВОРЯ-ЩО ЗА НАРОД Е ТОЗИ,КОЙТО ГЛАСУВА ЗА ПАРТИЯ,КОЯТО НИ РАЗДЕЛИ НА МАКЕДОНЦИ И БЪЛГАРИ,НА НАШИ И ВАШИ ,ВЗЕМА ИМ ЗЕМЯТА ,ИНВЕНТАРА, ЖИВОТНИТЕ,ИЗНЕСОХА ПАРИТЕ ИЗВЪН СТРАНАТА,КУПИХА СИ ПРЕДПРИЯТИЯ НА БЕЗЦЕНИЦА,ДОКАРАХА ГИ ДО ПРОСЕШКА ТОЯГА/НИЩОЖНИ ПЕНСИИ/ 70 ГОДИНИ ГИ ЛЪЖАТ,ДОКАРАХА СИ ВНУЦИТЕ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ И ПАК ГЛАСУВАТ ЗА НЕЯ.БОЖЕ,БОЖЕ.ЩО ЗА ЗОМБИРАНИ НЕ РАЗУМЕН НАРОД.

168

Боби

преди 7 години

До АнонименАбе научихме се ама.. ний туй си обичаме :)

167

Анонимен

преди 7 години

До АнонименКак не си зададе подобен въпрос преди осем години и да си представиш един комунист бандит Борисов, като вземе властта какво ще стане. А и сега не се питаш, хем ти е ясно в каква клоака ще ни дозавре Бандита Ниеден.

166

ognyanz

преди 7 години

По-голям л'ъжец от Бойко сред нашите политици няма. Трябва да му се признае, че като изпечен банкянски хитрец умело смесва истината с л'ъжата, та покрай малкото истина да мине и многото л'ъжа. Съвсем насково излъга, че нямал нишо общо с уволнението на Гарелов, и то след като служебния премиер потвърди, че е получил SMS от него именно за Иван Гарелов.

165

Анонимен

преди 7 години

До АнонименЗа толкова време дето ги писа тия въпроси - как Нинова успяла да беше разбрал най-накрая. Или искаш да кажеш, че Нинова е по-голям бандит от Борисов.Ама не е! Него няма да го стигне никой нито в убииствата, нито в кражбите, нито в другите бандитски работи.

164

Янонимен

преди 7 години

До АнонименДругарката Нинова ако е г-жа Лъжа любимеца ти Другар Борисов е Честното Овчарче. Вервай Му и Блажен Бъди В Обиталището Му.

163

Анонимен

преди 7 години

Кой нормален би повярвал на тъпите червени лъжи.

162

Анонимен

преди 7 години

Който не помни миналото е обречен да повтори същите грешки. Ако БСП се върне на власт, помнете ми думите, след тях пак ще сме зле, абсолютно всеки път така става, не се ли научихте.

161

Анонимен

преди 7 години

ако българинът допусне отново гроб на власт,гроба му е сигурен

160

ТОНЕВ

преди 7 години

До КолевТо и ГЕРБ нещо не изкараха и двата си мандата, какво успешно видя не знам. първия -3 г. втория-2г.,трети мандат, една година ли ще стоят?

159

Анонимен

преди 7 години

Геърбери, не харчете парите залудо, ще ви трябват за да ги връщате!

158

risk assessor.

преди 7 години

До Анонимен 208 :Страх??!!Просто липсват, не ги хваща социологията!:)))Радан и Ристю много, ама много бъркат!

157

Анонимен

преди 7 години

БЪЛГАРИ ЗНАЙТЕ ЛАКОМИЯТА НА ДОСЕГА УПРАВЛЯВАЛИТЕ ПАРТИИ Е БЕЗМЕРНА И НЯМА ОПРАВИЯ. ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТЕЗИ КОИТО ГОВОРЯТ ЗА НАЙ-ГОЛЯМАТА НАПАСТ У НАС-КОРУПЦИЯТА, НЕРАБОТЕЩАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА ,КОЯТО СЪСИПА 90 % БЪЛГАРИТЕ. А ТЕЗИ ,КОИТО ИЗОБЩО НЕ ГОВОРЯТ ЗА ТОВА СА БСП,ГЕРБ И ДПС. ЗА ТЯХ НЯМА ТАКАВА ! ХОРАТА ,КОИТО СЕ БОРЯТ С КОРУПЦИЯТА СА РАДАН КЪНЕВ,ХРИСТО ИВАНОВ КАКТО И ПАРТИЯ ВЪЗРАЖДАНЕ. ИЗБЕРЕТЕ ТЯХ АКО ИСКАТЕ ДА ИЗЛЕЗЕМ ОТ ТОЗИ АД ! ВИЖТЕ КАК ЖИВЕЯТ В ГЕРМАНИЯ ,ДАНИЯ,ХОЛАНДИЯ-ТАМ НАКЪДЕТО ДЕЦАТА

156

Анонимен

преди 7 години

До КолевХайде стига сте харчили откраднатите пари на народа да възхвълявате Герб -тази партия ,която си показа рогата и те са толкова големи колкото на БСП ,защото всички вече разбрахме дори и тези ,които гласувахме за Герб,че там е тъпкано с комунисти,като се почне от Борисов и който показа ,че с нищо не е по-различен от другарката Нинова.Те са си другари с еднакъв манталитет и лакомията им е еднаква.Осъзнахме се и виждаме много други партии ,които първа цел е борба с корупцията за която се мъ

155

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 209как кои? Тези ,които бяха на власт вече 27 г. БСП,ГЕРБ,ДПС , Атака ! всеядните и вечно ненатни акули !

154

Анонимен

преди 7 години

Никой не казва ,че партия "Възраждане " с бюлетина 14 ще влезе в парламента и от нея бедният българин очаква справедливост. Непрекъснато се говори само за БСП и Герб -тези които ограбиха България пак се мъчат да ни ги натрапят и да ни насочат пак да гласуваме за крадците.....Този път не познахте. Народа е беден ,унизен и цялата злаба му е насочена точно към крадливите партии !Да покажем ,че сме разумни българите а не марионетки на забогателите на гърба на народа политици!

153

risk assessor.

преди 7 години

Резултатът е, че партиите на ОФ- то са мнозинство!Ще ни управляват левичарки и комунисти!А Ръдан и Ристю никакви ги няма.

152

Анонимен

преди 7 години

А защо единствените,които си отварят устите за румънски антикуропционен модел ги няма?КОЙ го е страх от ДА,България и НР?

151

Колев

преди 7 години

Това са абсолютни лъжи и манипулации. Във Пловдив,Стара Загора,Бургас и във всички големи областни градове ГЕРБ води на БСП две към едно---това се знае от всички и не е тайна,но умишлено се крие. Българина не е чак толкова ***,че да върне на власт БСП---партията взривявала църкви,трепала българи в лагери и докарала България до катастрофа при всяко нейно управление. Невъзможно е вече,след провала на Орешарски.

150

северозапад

преди 7 години

До 1- Тя на кон ние на магарета .