9

истината

преди 7 години

Правилното заглавие на тази статия трябва да бъда: "Партии които не трябва да влизат в НС за да се промени държавата" Това е истината. Социологическите изследвания са за да ни манипулират. Идват да ни кажат следното: Виждам кои ще влязат и за това няма да гласувам или ще напиша:"Не избирам никой". Но истината е че това не трябва да ни спира. Трябва да дадем избор и на останалите които не са в списъка и да променим веднъ и завинаги състоянието в страната. Бъдете оптимисти и вярвайте в себе си!

8

Бай Корлеоне

преди 7 години

ТИКВИТЕ ги очаква РАЗГРОМНА загуба на изборите! Единствено НАЦИОНАЛНИТЕ предатели от ДОСТ подкрепят ГРОБарите, защото Бази и Ердоган са БРАТЯ.

7

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 2И 50 са им много!

6

Анонимен

преди 7 години

Не подкрепям нито една политическа партия, но е много важно ГЕРБ да не са първи. Може с 0.1% да са назад, но да не са първи, тъй като това би им вдъхнало втори (трети) живот, което ще докаже официално, че българите са обречени.

5

Анонимен

преди 7 години

При всичките провали на ГЕРБ червените олигарски не можаха да си вдигнат процентите - все същите стари муцуни ни пробутват.

4

Bad Company

преди 7 години

Хахахахаах!! КОЙ бре???? "Агенция" Афис??? Червения шаман Асланов от НС на БСП?!?! Ай на бас, че утре е има "подобно изследване" от котилото на Червен Кольо и Андрейчо.

3

Анонимен

преди 7 години

Скучно ще е без продажните со.ро.со.***!

2

Анонимен

преди 7 години

Герб е най лошото случило се нещо в България,след турците и комунизма,няма такава балъшка държава,квартал на един мегаполис,примерно !!!!Скоро гледах едно предаване за България,че може да стане Швейцария на балканите,само че "братята" от европата и америката не са съгласни с тази идея,какво нямаме???? Топ локация,топ климат..море,планина,ИСТОРИЯ...пълни мишки сме,че от хилядолетия се съобразяваме с някой...нямаме автономия,примерно като гърците,правят си пас на всичко и на всеки,и си праят на всички,не допускат някой да им се прай...мъжкари,не като наште,америка ли..европа ли...русия ли...ту

1

Анонимен

преди 7 години

ИЗБОРИ 2009 - ГЕРБ 119 депутати, 2013 - 952014 - 84 2017 - 50