134

Анонимен

преди 7 години

До До 200Не бре, не така. Като вас....с колове. Ккакто избихте 30 000 човека след 09.09 1944

133

КАТОЛИЧЕСКАТА

преди 7 години

ЦЪРКВА ДА НЕ СЕ ЗАИГРАВА СЪС МИЛОДЪРДИЕРО НА ХРИСТИЯНИТЕ!НЕ ни пробутвайте по снимките малките деца!Не злоупотребявайте със децата!След тези семейства идвт млади мъже на които като им свирне ходжата се превръщат в армия. Какво става във франция и Белгия знаем много добре!това е отплатата за доброто гостоприемство! ЕЕЕЕ ние неискаме да сме гостоприемни.Сами да си набутаме таралеж във гащите!НЯМА ДА СТАНЕ!ЗАБРАВЕТЕ!

132

Анонимен

преди 7 години

До Bad CompanyНе мисля, че ще се мине без физическото изтребление на разбойниците...по закон от началото на 20 век. Всички червени гни.ди, барабар с ко.пеленцата ще трябва да заминат, за да тръгне България напред.Това, което не направихме 89-та, сега е повече от наложително!

131

МИГРАНТИТЕ

преди 7 години

ДА ГИ ЗАСЕЛВАТ ВЪВ ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ! В ПО-МАЛКИТЕ ЩЕ СЪЗДАДАТ ГЕТА ОТ ДРУГИ ПРИИЖДАЩИ И ЩЕ НАПРАВЯТ ПАРАЛЕЛНО ОБЩЕСТВО КОЕТО ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЯМА ДА СЕ ВПИШЕ СЪС ХРИСТИЯНСКИТЕ ЦЕННОСТИ!МИГРАНТИТЕ НЕ СА ДОШЛИ ДА ЖИВЕЯТ КАТО НАС ТЕ ЩЕ ИСКАТ ДЖАМИЙ, И НИЕ ДА ЖИВЕЕМ КАТО ТЯХ!ВСЕКИ ЗНАЕ КАК ЕДИН МЮСЮЛМАНИН ЗАЩИТАВА ИСКАНИЯТА СИ! МЕТОДИТЕ ИМ СА СТРАШНИ!

130

Анонимен

преди 7 години

"Католическата църква за семейство Албакри: Имат право на живот!"---Католическата църква ДА НЕ СЕ обажда! Това е ПАРАДОКС, католик да защитава мюсюлманин! Самата католическа църква НЯМА работа в България! Най-малко пък да се бърка в светските дела на православна страна, угнетявана с векове от мюсюлмански тирани.България е ПРАВОСЛАВНА страна!

129

Bad Company

преди 7 години

Опорната точка за излизане от ЕС и НАТО ще я четете все по-често. Подготвят аудиторията за малоумията които смята да стори "петата колона" на руснаците тук. Ще ни "убеждават", че в Русия в рай, че в ЕС хората *** от глад, че "искаме" Русия да ни пази, че при комунизма се живеело добре, че ни продават отровни храни/или поне с гмо/, че всички на запад са гейове, ***, наркомани и т.н. Играта не е от вчера. Руските *** са тук точно от 8 г. По всички сайтове, без изключения. Всеки ден по24

128

ХАЙДЕ ДЕ

преди 7 години

ЗАКОННО? МИНАЛИ СА НАЙ ЛЕГАЛНО ПРЕЗ КПП-ТА ТАКА ЛИ? НЯМА ТАКИВА БЕЖАНЦИ!ВСИЧКИТЕ СА ВЛЕЗНАЛИ НЕЗАКОННО.КАК ТОГАВА ДА ИМВЯРВАМЕ ЧЕ ЩЕ СПАЗВАТ ЗАКОНИТЕ?

127

Циник до 187

преди 7 години

Тези ти сметки "без кръчмар" само показват колко МНОГО си нямаш понятие!

126

Анонимен

преди 7 години

До Bad CompanyЕ как на кой? Ами ....на КОЙ. :)))

125

Bad Company

преди 7 години

Значи такааааааааа... Вижте трола 187 как лекичко ви плъзга по шанцата:)---------------. Митата на чужди стоки са основата за подпомагане на БГ производство ама за да ги въведем трябва да излезем от ЕС.......-------Значи вместо да помагаме на бизнеса с безмитен внос на технологии ще слагаме мита???Ами нали и другите ще сложат на нашите стоки? На кой ще ги продаваме тогава? Или тези празнодумия са само да стигнем до основната точка-излизане от ЕС? Ххах!

124

Анонимен

преди 7 години

До До 186Да в заплащане на образованието има резон. така и учащият ще е мотивиран да учи и ще знае за какво плаща.Ама що ли, "социалистите" не искат да го въведат? :)))

123

Анонимен

преди 7 години

До До 186Да в заплащане на образованието има резон. така и учащият ще е мотивиран да учи и ще знае за какво плаща.Ама що ли, "социалистите" не искат да го въведат? :)))

122

Анонимен

преди 7 години

До До 184Точно така другарЮ! Мита му е майката! Или направо забрана за внос, както си беше. То 200% мито за западни коли си беше забрана.И отново ще се превърнем в "земен рааааай", ще потребяваме наша, родна продукция, а не гнусните империалистически стоки. Е разбира се ще отворим пазарът само за братски стоки от расссия, сделани с желание, качество и надеждност. :))))Мри бе гну.сен чер,вен и.ди.от!

121

Анонимен

преди 7 години

До до 183Да се въведе веднага жителство другари!! И да се върне разпределението за работа, след завършване на техникума...или рабфака.Не може ей така со.ро.соидите да искат да си ходят до София или Пловдив ....еле па Мюнхен или Лондон!!! Аааааамаха.То не остана место на жълтите павета за нас абпфк-ата бе!! Е ...против последната буква вече не се "борим".

120

Анонимен

преди 7 години

До в ДопълнениеВикаш да затворим пак границите, да сложим стражари с кучета и автомати и стига вече своеволия от тия мити *** а?Ще ми ходят те в Германия да работят за Сиеменс за 3000 евро, а няма да си стоят дома при ковачки, божков, гергов, банев или златев (все наши проверени момчета) да работят "на ползу роду".....нашия роду де, десарския ;)

119

Некъф луд

преди 7 години

До художникаАко тръгне някое брадато мюсли да ти реже главата обаче по паспорт е Българин ти ще тръгнеш да бягаш от държавата си защото по паспорт е твой съгражданин, така ли? ***, ти не си нищо друго освен един страхливец.

118

Циник до 177

преди 7 години

Русофилки човекоскрап!Имам малко работа на РС то оставям българоподобните червенотиквеничета да дефекират из форума!

117

Анонимен

преди 7 години

Какви пазари бе?Там се праха доматите, ябълките и чушките с вагоните на нищожни НЕПАЗАРНИ цени, а се получаваше в замяна петрол пак на НЕПАЗАРНИ цени.Това може да съществува, само до тогава, докато до производителя и на домати и на петрол стои по един милЮцинер с пушка и го заставя да си дава продукцията за нещо което не му трябва на цени, които не са му изгодни. Да ви *** и соца!

116

Циник

преди 7 години

Предния ми пост е до хм...художника!Прекалено си ми "неолиберален"

115

Некъф луд

преди 7 години

Всеки християнин трябва да помага на изпаднал в беда, но не и да поощрява грешния път по който върви бедстващия, а това ще рече че за в момента му помагаш с храна, вода, дрехи и от каквото има нужно моментно но да го каниш в къщата си в града си с дяволската му религия не е нормално.