94

Анонимен

преди 7 години

До АнонименПървите жертви на комунизма бяха стотици свещеници, изповядващи чистата православна вяра! Държавна сигурност направи всичко за да омаскари и оклевети църквата, която беше трън в очите на комунистите!

93

Bad Company

преди 7 години

До *** до Bad companyИ шоколадови яйца с играчка!!!! 90 цента бяха!! И и аудиокасети Сони и ТДК!! Даже и касетофон за Москвича. Ххахахахаха!!! Само дето трябваше да се оглеждаш като лалугер да не дойде родната милиция и да те пита от къде имаш мършавите доларчета купени на черно.

92

Циник

преди 7 години

Точно...един евреин съсед си купи..( продаваше на черно западни дъвки..и други дреболии) още първия ден се опита да го паркира между 2 дървета...и го удари и отзад...и отпред! Ама беше яко...гледах го със завист, и възхищение!

91

Циник

преди 7 години

:-) Забравихте "картонените тигри" Трабант..Шкодите..полските Фиати..Иначе - имаше и едно култово Рено - приличаше на Порше Бокстер...ама Тошо и с него се оср*а :-)

90

р

преди 7 години

Когато Джордж Буш обяви кръстоносен поход срещу тероризма,Волен се надсмиваше и подкрепяше Бин Ладен по СКАТ. Тука е заровено кучето .Никога няма да гласувам за ОП,това са ислямски мекерета и подкрепящи тероризма,а с атаката си срещу католически свещеник правещ добро го доказаха.

89

Имаме право на живот

преди 7 години

и ние православните българи, а чуждия - на имигрантите - не сме го отнели! Защо тези мними бежанци, изповядващи исляма, имат за адвокати и защитници, представителите на сирийската свободна армия у нас? Значи самите те са против законното си правителство, на страната на тези, които започнаха войната в Сирия! И сега какво правят те у нас, само можем да се досещаме! Ето затова се предпазваме, пазим и децата си от тази ислямска инвазия! След тях и Турция ще има претенции за територии в България!

88

Циник до Bad company

преди 7 години

Или...от кореком...след робство в Либия!Спомням си...спомням си!Тоблерон...и тик-так - върха на лукса!И PEZ бонбонки..Малееее...ужас

87

Циник до 125

преди 7 години

България беше голям концлагер....екскурзии само в братските соцкочини....ако тогава бяха "отворили границите" сигурно щяхме да намалеем с 5 000 000 за нула време!

86

Анонимен

преди 7 години

До *** до 124Дали са минали през школата с меладоний? :)))

85

Анонимен

преди 7 години

До 111Вярата няма общо с икономическото състояние на държавите.То и Латиноамериканските държави са католически,както Филипините и някой народи на Африка.Да правим ли сравнение с тях?

84

Bad Company

преди 7 години

Сега като си спомня.......не знам да се смея ли да плача ли. Много често на сватба се случваше следното: Става единия от сватовете/ или дядо/ и гръмко и гордо обявява на микрофона: -"Подарявам три годишна вноска за Ладаааа!!" И всичките пляскат а милите младоженци гледат грейнали -само след 7-8 години ще имат кола!! А сега някой да обасни на младежите, че да си купиш кола първо внасяш едни безлихвени 1500 лв./10 заплати/ в Мототехника и след 12 г ладата е твоя!!! Еххххххх, кво убаво беше:))

83

Циник до 124

преди 7 години

Мдаа...какви бедра..и натренирани тела...:-)

82

Анонимен

преди 7 години

А най-големият цинизъм на русоробските тролчета, е че "тогава" сме станали от 6 милиона на 9, а по време на "демокрацията" (а всъщност посткомунизъм със същите о.трепки на власт) от 9 на 6.Това е все едно да се чудиш защо в един смесен ЗАТВОР обитателите се увеличават, а когато разбиеш стените му (буквално телени и бетонни с картечари по вишките), то гледай ти затворниците намалели?!?!! уро.ди ком.уняшки

81

Циник до 122

преди 7 години

+ 100!

80

Анонимен

преди 7 години

До ***+++++...и "могъщи" пушещи заводи, които произвеждаха.....непродаваеми на свободен пазар неща, които разменяхме бартер за малко петрол, масквичи и други соцбоклуци.

79

До 1 българин от 78+

преди 7 години

Проблемът с бежанците е от няколко години, време за което можеше да се свърши много, при поне мъничко желание от страна на политиците ни. Но трябваше да се решават много важните въпроси за келепир, бонуси, лобита, монополи, банки, гарантирана безотговорност на висши държавни чиновници и длъжностни лица, записни заповеди, и ... Списъкът е дълъг. Вместо да се подходи отговорно и държавнически, с мисъл за хората по тия места и бъдещето им. Имаме си вече 1а обица с етноса, сега и 2-ра с бежанците.

78

Циник

преди 7 години

Мдааа....и да им навреш червендалестите текезесарски морди във факти, и числа...продължават да опяват каква икономика сме имали при ***!Плетени дамаджани...дървени налъми..и гумени га*лоши...

77

Анонимен

преди 7 години

До103Когато се появява исляма ,не е имало папска ерес.По онова време римския папа и всички християни на запад и изток са били католици ,но с ДНЕШНИЯ Православен обред и Православно учение за вяратата,самата дума католики е старогръцка .По-късно някъде след 9век ,постепено някой папи променят учението за вярата и се стига до 1054г.когато отпадат от Истинската Християнска вяра.Но продължават да се наричат католици,като обвиняват изтока в с догматичноствсъщност в това е силата на Православието

76

Циник до Един Българ

преди 7 години

Често пиша факти, и истини за Тошовото време..и ме трият, и банват..нон стоп...а оставят непокътнати коментарите на РАБФАК червенокаскетничета!З***еб*и - тотална отврат!

75

Bad Company

преди 7 години

До Един българинИмаше ......унгарската "Омега", "Бергенди" сръбските "Сребърни криле".......Единствената италианска група която помня да е имала концерт в София беше Matia Bazar. Но не за това иде реч. Става дума за това как троловете манипулират младите и им представят една скотска държава за "Рай"! А сега се опитай да обясниш на някой младеж , че ако иска един най-обикновен *** от сорта на "Dove" трябваше да си го купи на черно от Кореком! Иначе..калъп "Камбана" увит в хартия от бакалията